NEGARi 9387 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 پانی؟ مامی دوباره شرکت کردی؟ اواااا!!! من حواسم نیس کار دارم شب عیدی این بچه میره عکساشو برمیداره میده دس سپی! من شرمنده حضورتونم:icon_pf (34):
partow 25305 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خونواده داری؟مشکوک نمیزنی ارپاک یا زهرا22 شک نکنید گاهی تک تک منو مامی صدا میزنن ... حالا خانواده از کجا بیارم ...؟ چقدر تابلوئه این عکس من نیست ...
panisa 12132 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 من تا حالا فکر میکردم panisa همون par!sa سست این عکسه هم پانیساست دیگه من که پریسام.
panisa 12132 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 پانی؟ مامی دوباره شرکت کردی؟ اواااا!!! من حواسم نیس کار دارم شب عیدی این بچه میره عکساشو برمیداره میده دس سپی! من شرمنده حضورتونم:icon_pf (34): من نیستم مامی. ولی موخوام بازم شرکت کنم...
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 بچه شماله :shad: سپید بیا اعلام کن بابا همه فهمیدن کیه خودشم که نیست فعلا بیا بگو پانیاست و همه رو راحت کن
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 سپید بیا اعلام کن بابا همه فهمیدن کیهخودشم که نیست فعلا بیا بگو پانیاست و همه رو راحت کن پانیا کیه؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 من تا حالا فکر میکردم panisa همون par!sa سست این عکسه هم پانیساست دیگه واقعا من به وجود این همه نبوووغ در این انجمن افتخار میکنم!!!!! خو من حس کردم نمیتونه تورو بزنه! معنی جملم اینه: عمرا نمیتونی پریسارو بزنی!! اگههههههههه تونستییییییی ما میایم تماشا! تا این حد یعنی آهان! دیگه نشنوماااا عکسای پانی روئم از جلو دستش جمع کن.داره راه اوری رو یاد میگیره من که پریسام. منم که پارسام پانی کیه این وسط پس؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 واقعا من به وجود این همه نبوووغ در این انجمن افتخار میکنم!!!!! آهان! دیگه نشنوماااا عکسای پانی روئم از جلو دستش جمع کن.داره راه اوری رو یاد میگیره منم که پارسام پانی کیه این وسط پس؟ آهان مثلا بشنوی چی میشه؟؟؟؟؟ اصلا منظورم این بود پریسا کتک خورش ملسه حال میده بریم تماشا بخندیم:biggrin: بچّم دوس داره عکس بده همینه که ه!
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 من نیستم مامی. ولی موخوام بازم شرکت کنم... شرکت کن مامی کاره خوبی میکنی جیگرم
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 آهان مثلا بشنوی چی میشه؟؟؟؟؟ اصلا منظورم این بود پریسا کتک خورش ملسه حال میده بریم تماشا بخندیم:biggrin: بچّم دوس داره عکس بده همینه که ه! تو اصن از اولشم با من مشکل داشتی شکلک مظلوم نمایی
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 تو اصن از اولشم با من مشکل داشتی شکلک مظلوم نمایی بت نمیاد مظلوم شدن! چه جوری دلت میاد منو در محیط این موقعیت رها کنی؟ شکلک تحت تأثیر شدید قرار گرفتن هنگام با بغض!
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 بت نمیاد مظلوم شدن! چه جوری دلت میاد منو در محیط این موقعیت رها کنی؟ شکلک تحت تأثیر شدید قرار گرفتن هنگام با بغض! چرا نمیاد؟ ببین منو
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 چرا نمیاد؟ ببین منو دقیقا پست قبلی میخواستم بگم گربه شرک نکن خودتو
ارسال های توصیه شده