NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ پانی؟ مامی دوباره شرکت کردی؟ اواااا!!! من حواسم نیس کار دارم شب عیدی این بچه میره عکساشو برمیداره میده دس سپی! من شرمنده حضورتونم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خونواده داری؟مشکوک نمیزنی ارپاک یا زهرا22 شک نکنید گاهی تک تک منو مامی صدا میزنن ... حالا خانواده از کجا بیارم ...؟ چقدر تابلوئه این عکس من نیست ... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من تا حالا فکر میکردم panisa همون par!sa سست این عکسه هم پانیساست دیگه من که پریسام. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ پانی؟ مامی دوباره شرکت کردی؟ اواااا!!! من حواسم نیس کار دارم شب عیدی این بچه میره عکساشو برمیداره میده دس سپی! من شرمنده حضورتونم:icon_pf (34): من نیستم مامی. ولی موخوام بازم شرکت کنم... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بچه شماله :shad: سپید بیا اعلام کن بابا همه فهمیدن کیه خودشم که نیست فعلا بیا بگو پانیاست و همه رو راحت کن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سپید بیا اعلام کن بابا همه فهمیدن کیهخودشم که نیست فعلا بیا بگو پانیاست و همه رو راحت کن پانیا کیه؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ پانیا کیه؟ پانیسا منظورم بود گیر میدیا لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من تا حالا فکر میکردم panisa همون par!sa سست این عکسه هم پانیساست دیگه واقعا من به وجود این همه نبوووغ در این انجمن افتخار میکنم!!!!! خو من حس کردم نمیتونه تورو بزنه! معنی جملم اینه: عمرا نمیتونی پریسارو بزنی!! اگههههههههه تونستییییییی ما میایم تماشا! تا این حد یعنی آهان! دیگه نشنوماااا عکسای پانی روئم از جلو دستش جمع کن.داره راه اوری رو یاد میگیره من که پریسام. منم که پارسام پانی کیه این وسط پس؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا من به وجود این همه نبوووغ در این انجمن افتخار میکنم!!!!! آهان! دیگه نشنوماااا عکسای پانی روئم از جلو دستش جمع کن.داره راه اوری رو یاد میگیره منم که پارسام پانی کیه این وسط پس؟ آهان مثلا بشنوی چی میشه؟؟؟؟؟ اصلا منظورم این بود پریسا کتک خورش ملسه حال میده بریم تماشا بخندیم:biggrin: بچّم دوس داره عکس بده همینه که ه! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من نیستم مامی. ولی موخوام بازم شرکت کنم... شرکت کن مامی کاره خوبی میکنی جیگرم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ آهان مثلا بشنوی چی میشه؟؟؟؟؟ اصلا منظورم این بود پریسا کتک خورش ملسه حال میده بریم تماشا بخندیم:biggrin: بچّم دوس داره عکس بده همینه که ه! تو اصن از اولشم با من مشکل داشتی شکلک مظلوم نمایی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ تو اصن از اولشم با من مشکل داشتی شکلک مظلوم نمایی بت نمیاد مظلوم شدن! چه جوری دلت میاد منو در محیط این موقعیت رها کنی؟ شکلک تحت تأثیر شدید قرار گرفتن هنگام با بغض! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بت نمیاد مظلوم شدن! چه جوری دلت میاد منو در محیط این موقعیت رها کنی؟ شکلک تحت تأثیر شدید قرار گرفتن هنگام با بغض! چرا نمیاد؟ ببین منو لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ چرا نمیاد؟ ببین منو دقیقا پست قبلی میخواستم بگم گربه شرک نکن خودتو لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ هیشکی نیس غیر ونووووسسسسسسس چرا دیگه....پانیسا هم هست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده