shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آره جانِ عمم ک...یکی تو دروغ نیگی یکی بازم خودت کی بهت اجازه داد جان عمه تو قسم بخوری ؟ من روش حساسما تکرار نشه نفسمم بابا نیخوادبشم بشه س دیگه......تازشم بشه ها دلشون خیلی چیزا میخواد نیشه ک همه چیزو بهشون داد میشه :icon_razz: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چیرو؟ اینکه به کتی یا من بگی میمون لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چیرو؟ اوهوم...از کجا فهمیدی؟چشام واست جونِ شما ک لیاقت میخواد داشتنه این آواتاربگم؟بگم؟ آخه قشنگ معلومه خو همه میفهمن هاااااااااا/؟ عطا رو به لقاش میبخشیم یعنی من لیاقتم از تو بیشتره دیگه آره بوگو جونم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نچ نچ نچ سپیده بیا اعلام کن الان دعوا میشه:icon_pf (34): مورد سوال محمد.آ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نچ نچ نچ سپیده بیا اعلام کن الان دعوا میشه:icon_pf (34): مورد سوال محمد.آ اعلام کردم بابا اینا اسپمای بعدشه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اعلام کردم بابا اینا اسپمای بعدشه :icon_pf (34): :icon_pf (34): تا اطلاع ثانوی من دیگه تو این تاپیک پیدام نمیشه تا سوتیم فراموش بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اینکه به کتی یا من بگی میمون آره...واقعاناااا...اصن چیزی را ک عیان است چه حاجت به بیان است آخه قشنگ معلومه خو همه میفهمن هاااااااااا/؟عطا رو به لقاش میبخشیم یعنی من لیاقتم از تو بیشتره دیگه آره بوگو جونم هاااااااااااا و کوفت زرشک...تو رویا سیر میکنی جیگرنه جونم:vahidrk: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آره...واقعاناااا...اصن چیزی را ک عیان است چه حاجت به بیان است اینهمه فکر کردی وقت گذاشتی اخرش هم به این جواب رسیدی؟؟؟مردم فکر نمیکنن حرف میزنن خیلی جوابای مودبانه تری میدن، حتی به شوخی لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اینهمه فکر کردی وقت گذاشتی اخرش هم به این جواب رسیدی؟؟؟مردم فکر نمیکنن حرف میزنن خیلی جوابای مودبانه تری میدن، حتی به شوخی من اصن وقت نذاشتم ک بخوام فک کنم کلا پشتِ سیستم نبودم...اگه از اول مکالمه بین من و کتی و خونده باشی میبینی ک هم کتی گفت خوشگله هم من گفتم کی گفته ک زشته ک اونم باز یعنی خوشگل و منظور منم از این حرف خوشگلی بود نه چیزه دیگه ای...حالا اگه بد منظورمو بیان کردم و شماها ناراحت شدین ببخشید...بهرحال من معذرت میخوام از اینکه باهاتون شوخی کردم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اختیار دارین شما خودِ میمونی ملا عامه هاااا با کتی بودی؟؟ اشتباه کرد فروغ ببخشش... جااان؟؟؟؟ نفس منی توووووووو اینکه به کتی یا من بگی میمون هر کی به فروغ چپ نگا کنه با من طرفه..اووووووووووووف هیکلم ورزشکاری لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa و برنده این دورمون هم برای شونصدمین بار کسی نیست جز par!sa این اونو میحدسه اونم اینو بعد میگن چرا مارو با هم اشتباه میگیرن تاپیک بسته شد ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده