Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ Vivaz - sony Ericsson قدیمیه ولی راضیم ازش البته الان که کمپانی سونی و سونی اریکسون ادغام شده باید بگیم سونی فقظ 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ 6-7 سال هست Nokia N72 دارم.. خیلی دوستش دارم...قصد تعویض ندارم 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ 6-7 سال هست Nokia N72 دارم.. خیلی دوستش دارم...قصد تعویض ندارم من گوشیِ دومم اینه...اصنم دوسش ندارمچطوری تحملش میکنی تو؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ گوشی های کلاسیک و زیبا این گوشی قبلی مامان من بود ...توسط یکی از پسرا قبضه شد.... 5 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من سوني اريکسون k800 دارم ازشم راضيم منم همینطور....:w16: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من گوشیِ دومم اینه...اصنم دوسش ندارمچطوری تحملش میکنی تو؟ دوربینش که هنوز جوابگو هست...مکالمه و ارسال پیغامش هم که خوبه...تا حالا دروغ نگم..50 بار از دست من پرت شده روی زمین و آخ نگفته 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ N73 دارم از سال 85:sigh: آخرین باری که ریستش کردم فارسیش پرید ... اخیرا یه نوکیا آشا 206 خریدم چون فارسیش خوبه ولی بس که قانعم گذاشتم خونه هر کی دلش خواست برداره.اونم به نظرم گوشی خوب و خوش دستیه! نمیدونم چرا...... توفامیل همه 3 ماه یه بار گوشی عوض میکنن بلکن زودتر با قیمتای گزاف ولی من اصلا همچین حسی ندارم 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ عاشق اینم اما خوب مرفه بی درد نیستم که بتونم بخرم اما خب اشکالی نداره بهم پیشنهاد دادن اینو بخرم کسی اطلاعات داره؟گوشی موبایل اچ تی سی وان وی (تی 320 ای) 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ عاشق اینم اما خوب مرفه بی درد نیستم که بتونم بخرم اما خب اشکالی نداره بهم پیشنهاد دادن اینو بخرم کسی اطلاعات داره؟گوشی موبایل اچ تی سی وان وی (تی 320 ای) من اولی رو هم دارم ولی انقدر ظریف هستش و دردسر داره که نمیشه چپ نیگاش کردالبته من با دلار 1200تومن خریدمش اچ تی سی صاحب اول و آخرش خودتی چون اگه یه موقع بخوای بفروشی به سختی ازت میخرن و افت قیمت زیاد اما گوشی خوبیه 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ من اولی رو هم دارم ولی انقدر ظریف هستش و دردسر داره که نمیشه چپ نیگاش کردالبته من با دلار 1200تومن خریدمشاچ تی سی صاحب اول و آخرش خودتی چون اگه یه موقع بخوای بفروشی به سختی ازت میخرن و افت قیمت زیاد اما گوشی خوبیه خوش بحالت که اولی داری:ws3:من ندارم:4564: میشه کمکم کنید؟حالا این دومی که عکس گذاشتم خوبه؟نمیخوام بیشتر از700هزینه کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ خوش بحالت که اولی داری:ws3:من ندارم:4564:میشه کمکم کنید؟حالا این دومی که عکس گذاشتم خوبه؟نمیخوام بیشتر از700هزینه کنم؟ فقط اچ تی سی میخوای؟اولویتهات چیه؟دوربین مهمه؟من قبلا desire s داشتم الان دیگه زیاد تو بورس نیست اما فوق العاده بود 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ اگر اچ تی سی میخواهید desire x رو ببینید قیمت حدود 800 ... مامان هم دو هفته پیش گوشی sony go رو گرفتن. به نظرم گوشی خوبی هست.... اچ تی سی هم به نظر من گوشی های خوبی داره ،من desire hd دارم ،خیلی خوب بوده برای من، راضی هستم.... یه مارک نسبتا جدید هم huawei هست . فروشش خوبه ولی خب چینیه دیگه و در دراز مدت گویا عملکرد خوبی نداره... 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ اره دوربین مهمه... من میخواستم دیزایر اچ د یبگیرم که بهم وان وی معرفی کردن گفتن از لحاظ کارایی مشابه همند.. اره اگه مارک اچ تی سی باشه بهتر... راستش من از اندورید اطلاعاتی ندارم اما میخوام به روز باشه گوشی که میخرم... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ اره دوربین مهمه...من میخواستم دیزایر اچ د یبگیرم که بهم وان وی معرفی کردن گفتن از لحاظ کارایی مشابه همند.. اره اگه مارک اچ تی سی باشه بهتر... راستش من از اندورید اطلاعاتی ندارم اما میخوام به روز باشه گوشی که میخرم... دیزایر اچ دی خوبه سیستم عامل رو که اگه پایین باشه خودتون میتونید آپدیت کنید ... 3 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ من سامسونگ نوت 3 دارم.عملکردش خوب. ولی گاهی اوقات که دارم بازی میکنم داغ میشه? 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ در حال حاضر asus zenfone go اطلاعاتی خواستید بپرسید بگم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ در حال حاضرasus zenfone go اطلاعاتی خواستید بپرسید بگم حمییییییییییییید من سونی بخرم؟؟؟ C5??? دوسش دارم بزرگههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ در حال حاضرasus zenfone go اطلاعاتی خواستید بپرسید بگم سلام گارانتیش خوبه؟ کیفیت چی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده