mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ این که هیچی.لطفا سری بعدی رو شروع کنین 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خو کشفیدیم آهنگ 3 ستار بگو 20 درصدش مال منه 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بگو 20 درصدش مال منه راست میگه 20 درصدش مال مسعود البته مامان مسعود 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ شماره یکآهنگ دلتنگم- سیاوش شمس :4564: گفتم انگار همش یکی می گه دلتــــــــــــــنگم هاااااااااا ...نگو واقعا می گفت 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دچار یاس فلسفی شدم !! می گما مسابقه که تموم شد خود آهنگ اصلیا رو بزار پلیز 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ همشون فقط خیلی آشنا بودن نخ سوزن 3:ws3: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اونا که گفته میشه جلوش یه تیکی بزن ما که دیر میایم تاپیک بفهمیم دیگه روش فکر نکنیم الکی شماره 5 without you Usher نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ چه آهنگاي عصر حجريي!!منكه فقط همون 4 رو تونستم تشخيص بدم سعي كن از ترك هاي معروف استفاده كني آهنگايي كه معمولا فروششون بالاس اونطوري باز بيشتر به گوشمون خوردن!! پر فروش ؟! خارجی هایی که گذاشتم پر فروش بودن تو خیالت راحت باشه اونا که گفته میشه جلوش یه تیکی بزن ما که دیر میایم تاپیک بفهمیم دیگه روش فکر نکنیم الکی جواب درستارو تا مسابقه تموم نشده نمیگم من همون فکر کردناتونو دوس دارم آخه 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم فقط 4 رو تشخیص دادم که بنیامین یود...نمیدونم چی میخونه ولی... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) اولی شادمهر.... . یه چیزایی از آهنگ اول تو ذهنمه انگار یه جایی شنیدمش که همش می گه دلتــــــــــــــــــــنگم 1 محال شادمهر؟ 1 چیه؟ مغزم ترکیییید. چرا هی میاد تو ذهنم و میره؟ آهنگای شادمهرو همشو خوردم نفهمیدم. امتیاز نمیخوام فقط بگو چیه مهند. 1 داره منو میکشه. :4564::4564::4564: :4564: دلتنگی شادمهر 1.:hapydancsmil: شماره یک آهنگ دلتنگم- سیاوش شمس آهنگ اول " دلتنگم از سیاوش شمس" بود جواب درست رو ندا داد ، سارا هم یه اشاراتی داشت ولی اسم خواننده رو نتونست بگه 20 امتیاز به ne_sh67 و 10 امتیاز به سـارا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) آهنگ دوم " One از Metallica" بود واقعا برام عجیب بود یه نفرم نتونست حدس بزنه حتی حدس غلط :icon_pf (34): یعنی اصلا متال باز نداریم اینجا ؟ جای وافن خالی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) فکر کنم 3 مهستی بود 3 دارمش ولی نمی دونم .قصه ها رو همه گفتن دیگه قصه ای نمونده گل پری جون پر پری نمی دونم اسم خوانندشو :icon_pf (34): فک کنم سیاوش شمس باشه از مامان کمک خواستم اما هرچی فکر کرد نتونست بگه این اهنگ 3 مال کیه ! فکر کنم قدیم تو راه شمال گوش میدادیم جاده های شمال هایده نیست ؟ خب شواهد میگه که مرده اهنگ 3 مامان میگه میتونه عارف باشه یا مرتضی من میگم شاهرخ ، که میگن نه ، شاهرخ جلف نمیخوند خو کشفیدیم آهنگ 3 ستار همشون فقط خیلی آشنا بودن نخ سوزن 3:ws3: آهنگ سوم " گل پری از ستار " بود جواب درست رو سارا توی چند مرحله داد 20 امتیاز به S.Tabassom برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) من فقط آهنگ چهار رو فهمیدم مهند عزیز... بنیامین بود فک کنم....اسم آهنگ رو نمی دونم... فک کنم....آخ عزیزم باشه... 4 هم احتمالا سیاوش 4-آدم فروش نه فک کنم 4 امید اهنگه وای که چقد دوست دارم به قدر دنیا میخوامت باشه...خیلی آشناااااست آهنگ 4 تیپش فکر کنم شبیه یکی از آهنگ های لهراسبی باشه. " بازم دوباره " من بردم اهنگ چهارم بنیامین.. همون که میگه یه روزی میاد که تو منو تنها میذاری:hapydancsmil: اسمش چی بود؟؟؟صدای قلب گمونم 4 که آخ عزیزم بنیامینه. خیلی تابلو بود ولی من دیر رسیدم. منم فقط 4 رو تشخیص دادم که بنیامین یود...نمیدونم چی میخونه ولی... آهنگ چهارم " صدای قلب تو از بنیامین بهادری " بود جواب درست رو sam arch داد ، البته اسم آهنگ " آخ عزیزم" نیست ولی چون قسمتی از شعر آهنگ بود پذیرفته میشه 20 امتیاز به sam arch برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 5 love story taylor swift اوهوم...لاو استوری میباشد.... اهنگ 5 not giving up on love یا adele- نمیدونم اسم اهنگشو..ولی یه تیکش میگه far away.. شماره 5 without you Usher نیست؟ آهنگ پنجم " This Time For Africa از Shakira " بود این آهنگ هم با اینکه برای جام جهانی 2010 خونده شده بود و آهنگ خیلی معروفی بود ولی متاسفانه هیچ کسی نتونست حدس بزنه مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: 16 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آهنگ پنجم " This Time For Africa از Shakira " بود این آهنگ هم با اینکه برای جام جهانی 2010 خونده شده بود و آهنگ خیلی معروفی بود ولی متاسفانه هیچ کسی نتونست حدس بزنه عه راست میگی اینی که من گفتم هم درست بود ولی 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ با کمک مامان مسعود فهمیدم مهند نمیشه امتیاز رو بین من و مسعود تقسیم کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ عه راست میگی اینی که من گفتم هم درست بود ولی نه بابا اون آهنگ آشر که اصن یه چیز دیگه س کجاش مثه اینه ؟ با کمک مامان مسعود فهمیدم مهند نمیشه امتیاز رو بین من و مسعود تقسیم کنی؟ من پستهای مسعودو خوندم جالب بود ولی خداییش ربطی به جواب نداشت تو چه جوری با کمک اونا حدس زدی ؟ آهنگو که همون اول حدس زده بودی ستارم جز خواننده هایی که مامان مسعود گفته بود نبود اصن البته مسابقه بعدی حتما بازم آهنگای قدیمی میذارم مسعودم امتیاز بگیره 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چند تا از دوستان آهنگای این سری رو خواسته بودن لینک دانلودشو میذارم سیاوش - دلتنگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متالیکا - وان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستار - گل پری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بنیامین - صدای قلب تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شکیرا - دیس تایم فور آفریکا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آهنگ پنجم " This Time For Africa از Shakira " بود این آهنگ هم با اینکه برای جام جهانی 2010 خونده شده بود و آهنگ خیلی معروفی بود ولی متاسفانه هیچ کسی نتونست حدس بزنه دولوخگو 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دولوخگو مقایسه کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ مقایسه کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدجنس از یه جای اهنگ گذاشته ادم اصلا نمیفهمه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بدجنس از یه جای اهنگ گذاشته ادم اصلا نمیفهمه فقط همونجاش خالی بود خُ ! این خارجیا انقدر ور میزنن رو آهنگ یه تیکه خالی نمیشه گیر آورد تو آهنگاشون 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ فقط همونجاش خالی بود خُ ! این خارجیا انقدر ور میزنن رو آهنگ یه تیکه خالی نمیشه گیر آورد تو آهنگاشون از اون جاهاش میذاشتی که او اٍ میکردن!! :-d 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ من پستهای مسعودو خوندم جالب بود ولی خداییش ربطی به جواب نداشت تو چه جوری با کمک اونا حدس زدی ؟ آهنگو که همون اول حدس زده بودی ستارم جز خواننده هایی که مامان مسعود گفته بود نبود اصن البته مسابقه بعدی حتما بازم آهنگای قدیمی میذارم مسعودم امتیاز بگیره ما مشورتمون مخفیانه بود پس بازم دعوتم کن که ایندفعه با تمام اعضای خانواده شرکت کنیم بابا داریوش و ستار و ... مامانم که گوگوش و هایده و ... داداشمم رپ و خودمم که چقندرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده