ماتینا 4434 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 سلام. دوستان دم عیده .... بهترین عیدی که تا به حلا گرفتید چی بوده ؟؟؟؟ 12
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 پول گرفتن رو عیدی دوست ندارم :icon_razz: اما بابابزرگم هر سال یه ماه قبل از عید عیدی هامون رو میده برای لباس.به هممون تراول میده بنده خدا یک میلیونی خرج عیدی هاش میشه. همیشه بچه که بودم روز اول عید می رفتیم خونه دایی مامانم بهمون همیشه کادو عیدی می داد. یکسال یه بسته گل سر آورد به من گفت هر رنگی دوست داری بردار منم با گلای صورتی رو انتخاب کردم اگرچه خیلی قدیمی شده ولی هنوزم دارمش و برام خیلی دوست داشتنیه حیف که دو ساله دایی مامانم از بینمون رفته ..... 9
ماتینا 4434 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 پول گرفتن رو عیدی دوست ندارم :icon_razz: اما بابابزرگم هر سال یه ماه قبل از عید عیدی هامون رو میده برای لباس.به هممون تراول میده بنده خدا یک میلیونی خرج عیدی هاش میشه. همیشه بچه که بودم روز اول عید می رفتیم خونه دایی مامانم بهمون همیشه کادو عیدی می داد. یکسال یه بسته گل سر آورد به من گفت هر رنگی دوست داری بردار منم با گلای صورتی رو انتخاب کردم اگرچه خیلی قدیمی شده ولی هنوزم دارمش و برام خیلی دوست داشتنیه حیف که دو ساله دایی مامانم از بینمون رفته ..... خدا رحمتشون کنه 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 پول گرفتن رو عیدی دوست ندارم :icon_razz: اما بابابزرگم هر سال یه ماه قبل از عید عیدی هامون رو میده برای لباس.به هممون تراول میده بنده خدا یک میلیونی خرج عیدی هاش میشه. همیشه بچه که بودم روز اول عید می رفتیم خونه دایی مامانم بهمون همیشه کادو عیدی می داد. یکسال یه بسته گل سر آورد به من گفت هر رنگی دوست داری بردار منم با گلای صورتی رو انتخاب کردم اگرچه خیلی قدیمی شده ولی هنوزم دارمش و برام خیلی دوست داشتنیه حیف که دو ساله دایی مامانم از بینمون رفته ..... اوه چه بابا بزرگ مرفه ای خدا رحمتش کنه 5
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 راستش من با پول دادن به عنوان عیدی مخالفم اصلا محترمانه نیست کاش پول دادن رسم نبود . زمان های قدیم هدیه میدادن هر چند خیلی کوچیک بوده ولی خیلی ارزش داشته. من هم بنا به رسم همیشه عیدی پول گرفتم متاسفانه 7
dear.angel 1314 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 هيچي همش پول ولباس جورااااااااااااااب كه نا دلتون بخواااااااااااد اما پيارسال از يكي عيدي بودنشودر كنارم گرفتم 6
ماتینا 4434 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 هيچي همش پول ولباس جورااااااااااااااب كه نا دلتون بخواااااااااااد اما پيارسال از يكي عيدي بودنشودر كنارم گرفتم ممنون دوست عزیزم 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 100 تومانی که مامان بزرگم بهم داد ( به همه نوه هاش میداد ) ! 7
alimec 23102 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 الان که دیگه نمیدن/ولی قبلنا همش پول بود/غیر پول هم خاطرم نیست.. 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 13 خرداد، 2012 من که همیشه با پرویی تمام میرم زل میزنم توی چشمای بزرگترای فامیل (اصلا مهم نیست که چند سال یا چند روز ازم بزرگترن مهم اینه که بزرگترن) مثل گربه شرک اونام بهم عیدی میدن اصلا مهم نیست که اون عیدی چقدر ارزش مادی داره ولی واسه من خیلی ارزشمنده چون سالها اون عیدی رو نگه میدارم مثل عیدی 10 سال پیشم که معلم کلاس سومم بهم داد هنوز دارمشو با دیدنش برمیگردم به 10 سال پیش:hapydancsmil: 4
ماتینا 4434 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2012 من که همیشه با پرویی تمام میرم زل میزنم توی چشمای بزرگترای فامیل (اصلا مهم نیست که چند سال یا چند روز ازم بزرگترن مهم اینه که بزرگترن) مثل گربه شرک اونام بهم عیدی میدن اصلا مهم نیست که اون عیدی چقدر ارزش مادی داره ولی واسه من خیلی ارزشمنده چون سالها اون عیدی رو نگه میدارم مثل عیدی 10 سال پیشم که معلم کلاس سومم بهم داد هنوز دارمشو با دیدنش برمیگردم به 10 سال پیش:hapydancsmil: پس بازم به این کار ادامه میدی تا عیدی بگیری؟ خیلی باحال بود 2
eder 13732 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 همیشه سعی میکنم نگیرم اما یه عمو دارن که هر سال بهم تراول میده پارسال که یه تراول 100ی داد اما با حال تر اون اون برام کدوهایی بود که یکی از دوستای خانوادگی برامون میاورد الان دیگه ایران نیست و واقعا جاشون خالیه هیچ عیدی ای مثل یه کادوی خوب نمیشه ... 3
alimec 23102 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 تخم مرغ رنگ شده از مادر بزرگ مادرم خدا بیامرزتش آره یادم اومد/منم می گرفتم منتها موقع آبپز کردن تخم مرغ یا غاز توی آب پوست پیاز قرمز می ذاشت تا رنگی بشه.. خداوند جمیع اموات بیامرزد 2
ماتینا 4434 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2012 همیشه سعی میکنم نگیرماما یه عمو دارن که هر سال بهم تراول میده پارسال که یه تراول 100ی داد اما با حال تر اون اون برام کدوهایی بود که یکی از دوستای خانوادگی برامون میاورد الان دیگه ایران نیست و واقعا جاشون خالیه هیچ عیدی ای مثل یه کادوی خوب نمیشه ... دم عموت گرم 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 مامانم و خواهرم بهم پول ميدن كلي هم حال ميكنم اما 3سال پيش خواهرم يه دستبند نقره براي عيدي بهم داد هنوزم كه هنوزه تو دستمه اگه نباشه احساس ميكنم يه چيزي كمه.واسه همين اگه كادو بهم بدن به جاي پول بيشتر تر حال ميكنم 1
ارسال های توصیه شده