ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. دوستان دم عیده .... بهترین عیدی که تا به حلا گرفتید چی بوده ؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ هیچی ... تاحالا چیزی که موندگار باشه نگرفتم ... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ پول گرفتن رو عیدی دوست ندارم :icon_razz: اما بابابزرگم هر سال یه ماه قبل از عید عیدی هامون رو میده برای لباس.به هممون تراول میده بنده خدا یک میلیونی خرج عیدی هاش میشه. همیشه بچه که بودم روز اول عید می رفتیم خونه دایی مامانم بهمون همیشه کادو عیدی می داد. یکسال یه بسته گل سر آورد به من گفت هر رنگی دوست داری بردار منم با گلای صورتی رو انتخاب کردم اگرچه خیلی قدیمی شده ولی هنوزم دارمش و برام خیلی دوست داشتنیه حیف که دو ساله دایی مامانم از بینمون رفته ..... 9 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ پول گرفتن رو عیدی دوست ندارم :icon_razz: اما بابابزرگم هر سال یه ماه قبل از عید عیدی هامون رو میده برای لباس.به هممون تراول میده بنده خدا یک میلیونی خرج عیدی هاش میشه. همیشه بچه که بودم روز اول عید می رفتیم خونه دایی مامانم بهمون همیشه کادو عیدی می داد. یکسال یه بسته گل سر آورد به من گفت هر رنگی دوست داری بردار منم با گلای صورتی رو انتخاب کردم اگرچه خیلی قدیمی شده ولی هنوزم دارمش و برام خیلی دوست داشتنیه حیف که دو ساله دایی مامانم از بینمون رفته ..... خدا رحمتشون کنه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ پول گرفتن رو عیدی دوست ندارم :icon_razz: اما بابابزرگم هر سال یه ماه قبل از عید عیدی هامون رو میده برای لباس.به هممون تراول میده بنده خدا یک میلیونی خرج عیدی هاش میشه. همیشه بچه که بودم روز اول عید می رفتیم خونه دایی مامانم بهمون همیشه کادو عیدی می داد. یکسال یه بسته گل سر آورد به من گفت هر رنگی دوست داری بردار منم با گلای صورتی رو انتخاب کردم اگرچه خیلی قدیمی شده ولی هنوزم دارمش و برام خیلی دوست داشتنیه حیف که دو ساله دایی مامانم از بینمون رفته ..... اوه چه بابا بزرگ مرفه ای خدا رحمتش کنه 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ راستش من با پول دادن به عنوان عیدی مخالفم اصلا محترمانه نیست کاش پول دادن رسم نبود . زمان های قدیم هدیه میدادن هر چند خیلی کوچیک بوده ولی خیلی ارزش داشته. من هم بنا به رسم همیشه عیدی پول گرفتم متاسفانه 7 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ من 2سال پیش یه سفر عیدی گرفتم که شد بهترین سفر عمرم 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هيچي همش پول ولباس جورااااااااااااااب كه نا دلتون بخواااااااااااد اما پيارسال از يكي عيدي بودنشودر كنارم گرفتم 6 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هيچي همش پول ولباس جورااااااااااااااب كه نا دلتون بخواااااااااااد اما پيارسال از يكي عيدي بودنشودر كنارم گرفتم ممنون دوست عزیزم 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ 100 تومانی که مامان بزرگم بهم داد ( به همه نوه هاش میداد ) ! 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ الان که دیگه نمیدن/ولی قبلنا همش پول بود/غیر پول هم خاطرم نیست.. 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من که همیشه با پرویی تمام میرم زل میزنم توی چشمای بزرگترای فامیل (اصلا مهم نیست که چند سال یا چند روز ازم بزرگترن مهم اینه که بزرگترن) مثل گربه شرک اونام بهم عیدی میدن اصلا مهم نیست که اون عیدی چقدر ارزش مادی داره ولی واسه من خیلی ارزشمنده چون سالها اون عیدی رو نگه میدارم مثل عیدی 10 سال پیشم که معلم کلاس سومم بهم داد هنوز دارمشو با دیدنش برمیگردم به 10 سال پیش:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من که همیشه با پرویی تمام میرم زل میزنم توی چشمای بزرگترای فامیل (اصلا مهم نیست که چند سال یا چند روز ازم بزرگترن مهم اینه که بزرگترن) مثل گربه شرک اونام بهم عیدی میدن اصلا مهم نیست که اون عیدی چقدر ارزش مادی داره ولی واسه من خیلی ارزشمنده چون سالها اون عیدی رو نگه میدارم مثل عیدی 10 سال پیشم که معلم کلاس سومم بهم داد هنوز دارمشو با دیدنش برمیگردم به 10 سال پیش:hapydancsmil: پس بازم به این کار ادامه میدی تا عیدی بگیری؟ خیلی باحال بود 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه سعی میکنم نگیرم اما یه عمو دارن که هر سال بهم تراول میده پارسال که یه تراول 100ی داد اما با حال تر اون اون برام کدوهایی بود که یکی از دوستای خانوادگی برامون میاورد الان دیگه ایران نیست و واقعا جاشون خالیه هیچ عیدی ای مثل یه کادوی خوب نمیشه ... 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تخم مرغ رنگ شده از مادر بزرگ مادرم خدا بیامرزتش 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تخم مرغ رنگ شده از مادر بزرگ مادرم خدا بیامرزتش آره یادم اومد/منم می گرفتم منتها موقع آبپز کردن تخم مرغ یا غاز توی آب پوست پیاز قرمز می ذاشت تا رنگی بشه.. خداوند جمیع اموات بیامرزد 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه سعی میکنم نگیرماما یه عمو دارن که هر سال بهم تراول میده پارسال که یه تراول 100ی داد اما با حال تر اون اون برام کدوهایی بود که یکی از دوستای خانوادگی برامون میاورد الان دیگه ایران نیست و واقعا جاشون خالیه هیچ عیدی ای مثل یه کادوی خوب نمیشه ... دم عموت گرم 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ مامانم و خواهرم بهم پول ميدن كلي هم حال ميكنم اما 3سال پيش خواهرم يه دستبند نقره براي عيدي بهم داد هنوزم كه هنوزه تو دستمه اگه نباشه احساس ميكنم يه چيزي كمه.واسه همين اگه كادو بهم بدن به جاي پول بيشتر تر حال ميكنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده