هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ و خردادیا بفرما تو دم در بده کلا فروردنی ها آدمای تنبلی هستن سالی یه بار،یکی میاد اینجا رو آپ میکنهاونم آیا فروردینی باشه یا یه خردادی انسانهای به شدت فروتنی هستیم از این لوس بازیهام خوشمون نمیاد که هر جا میرسیم بگیم ما متولد چ ماهی هستیم درضمن دوس نداریم دیگران حسرت بخورن که چرا فروردینی نیستن:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ آپ شود، دیده شود می خواد پسندیده شود، می خواد نشود همین ک هس. فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــروردین ماه زندگانی پرچم بالا 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ آپ شود، دیده شود می خواد پسندیده شود، می خواد نشود همین ک هس. فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــروردین ماه زندگانی پرچم بالا خدایا اندکی از خودبینی این فروردینی ها بکاه آمین :| 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ خدایا اندکی از خودبینی این فروردینی ها بکاهآمین :| اون اندکی هم مال تو، ای خداوند :دی هنوز هم پرچم بالاس 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ اون اندکی هم مال تو، ای خداوند :دی هنوز هم پرچم بالاس 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ خوش بحالتون که با ما جماعت فرودینی رفیقید ما همچین سعادتی نداریم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ خدایا اندکی از خودبینی این فروردینی ها بکاهآمین :| من غلام مرد خودبینی چنین مولوی گفته بیت بعدیش هم که دیگه خیلی معروفه 2 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ امروز تولد منههههههههه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ امروز تولد منههههههههه:hapydancsmil: تولدت مبارک:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک:hapydancsmil: مرسییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من غلام مرد خودبینی چنین مولوی گفته بیت بعدیش هم که دیگه خیلی معروفه سو استفاده از اشعار مولانا؟ 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سو استفاده از اشعار مولانا؟ نه از خودش اجازه گرفتم باور کن 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ پرچم فروردینیا همیشه بالا هست ....شک دارین؟ هرکسی شک داره به شناسنامه ش نگاه کنه .... تولد wat عزیز رو هم تبریک میگم.....:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ پرچم فروردینیا همیشه بالا هست ....شک دارین؟هرکسی شک داره به شناسنامه ش نگاه کنه .... تولد wat عزیز رو هم تبریک میگم.....:hapydancsmil: مرسی 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ تولد آقای soheiiil برادر آقا سجاد عزیز( 17 فروردین) و همینطور آقای مهدی عارف، ادمین بسیار محترم انجمنمون (20 فروردین )رو صمیمانه تبریک عرض میکنم...:icon_gol: و اینگونه بود که ماه فروردین سال 1393 از نیمه گذشت.... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ امروز هم تولد دو نفر از فروردینیهای انجمنمون بود که بهشون تبریک میگیم....:icon_gol: S.F, "nazanin" چرا این تاپیک اینقدر آرومه ؟! درسته فروردینیها کلا آروم هستن ولی نه دیگه اینقدر .... 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ امروز هم تولد دو نفر از فروردینیهای انجمنمون بود که بهشون تبریک میگیم....:icon_gol: S.F, "nazanin" چرا این تاپیک اینقدر آرومه ؟! درسته فروردینیها کلا آروم هستن ولی نه دیگه اینقدر .... مرسی. نازنین خانم ک فک کنم نیستش. هر جا هست موفق و پیروز باشه.در پناه یزدان تاپیکش می زنن بچه ها. اونجا تبریک بگین خوب :دی آخه ممکنه بچه هایی ک تولدشون می شه و تبریک می گین اینجا رو نبینن خوب شد دیدم ها. متشکرم. شاد و سلامت باشید .http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/icon_gol.gif 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ به به کم کم داره بوی فروردین میاد :hapydancsmil: تاپیک آپ 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ فرناز فکر نمیکنی بویِ اسفند رو با فروردین اشتباه گرفتی؟ نه من شامه ی قوی دارم از همین الان دارم بوی فروردینو حس میکنم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده