mamadi brghi 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ ba salamo khaste nabashin khedmae bacheha in ketabaye ziro ehtiyaje zaruri daram 1.madarhay mokhaberat az koros (age tarjome dayani bashe aaali mishe)a 2. kontorol san-ati az sabzposhan 3.manabe taghzie va soiching az nikbakht ba sepase faravaan با سلام و خسته نباشین خدمت بچه ها این کتاب های زیرو احتیاج ضروری دارم 1. مدارهای مخابراتی از کراس (اگه ترجمه دیانی باشه عالی میشه ) 2.کنترل صنعتی از سبزپوشان 3.منابع تغذیه و سوییچینگ از نیکبخت با سپاس فراوان 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز 1. لطفا با فونت فارسی تایپ بفرمایید . 2.لطفا درخواستهایتان را فقط در قسمت درخواست ها بگذارید. 3.من تعدادی از کاربران برقی رو دعوت به تاپیکتون میکنم که در صورتی که کتاب های مورد نظرتون رو داشته باشن کمکتون کنند. با سپاس فراوان 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ 1. مدارهای مخابراتی از کراس (اگه ترجمه دیانی باشه عالی میشه ) كتاب : Solid state radio engineering از Herbert l. krauss میتونی از سایت زیر دانلود کنی البته برای دانلود باید عضو باشی ولی عضویت راحته حجمش زیاد بود وگرنه میگرفتم جای دیگه آپ میکردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ba salamo khaste nabashin khedmae bacheha in ketabaye ziro ehtiyaje zaruri daram 1.madarhay mokhaberat az koros (age tarjome dayani bashe aaali mishe)a 2. kontorol san-ati az sabzposhan 3.manabe taghzie va soiching az nikbakht ba sepase faravaan با سلام و خسته نباشین خدمت بچه ها این کتاب های زیرو احتیاج ضروری دارم 1. مدارهای مخابراتی از کراس (اگه ترجمه دیانی باشه عالی میشه ) 2.کنترل صنعتی از سبزپوشان 3.منابع تغذیه و سوییچینگ از نیکبخت با سپاس فراوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : www. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده