رفتن به مطلب

شما صاحب 4 میلیارد تومن پول شدید!!!!!!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

اولا که محاله من یه همچین پولی برنده شم

n تا حساب باز کردیم و هی پول ریخیتیم توشون،آخرش بعد از 2 سال یه ساعت دیواری دادن بهم که موتورش هم خراب بود!

ثانیا:اگر یه روزی شانس در خونه من رو زد و برنده شدم،اولا باهاش کلی میرم کشورای خارجی میچرخم تا سیر شم از دیدنشون

زن میگیرم:ws3:(شوخی)

یه ماشین میخرم(فراری)

یه ویلا تو شمال با تمام امکانات

تهشم اگه چیزی موند فقط خوراکی:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب نیست آدم با خیالات زندگی کنه

ولی اگه چنین پولی داشتم سرمایش میکردم برایه یه کار که چند نفر هم کنارش نون بخورن

• Like 7
لینک به دیدگاه

فورا و سریعا ایران رو ترک میکنم، نمیدونم کانادا برم یا امریکا یا اتریش یا سوئد:4564: امریکا رو دوست دارم ولی کانادا خیلی باحاله اروپا هم که امنیت داره :hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه شغل دست و پا میکردم واسه تمام بچه های نواندیشان.اخه همشون بیکارن دارن دیوونه میشنون :4564:مونش همین استارتر خودمون:ws3:.بیچاره داره هزیون میگه:icon_pf (34):.اخه منو چه به 4 میلیارد:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه يهو چهار مليارد پول گير ادم بياد تازه اول بدبختيش شروع ميشه خوب اين حجم پول ادم خودش را ميخواد ادمي كه باش بتونه زندگي كنه بايد قبلا يه ظرفيت هاي رو تو خودش به وجود اورده باشه تا بتونه ازش لذت ببره و استفاده كنه بايد يه اموزش هاي ديده باشه همين جوري نميشه 4 مليارد به كسي داد و انتظار داشت خوشبخت بشه ممكنه 200 مليون براي خوشبختيش كافي باشه و بقيه اش فقط مايه دردسرش بشه و بدبختش كنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

باهاش تجارت راه مینداختم.

اگه میرسید، یه هتل میزدم.

اگه به هتل نمیرسید چندتا رستوران خفت و کافی شاپ.

و بعلاوه ی چند تا قهوه خونه.

بعد با سودش هر کاری دلم خواست تا آخر عمرم میکنم و همینطور بچه هام و بچه هاشون....:whistles:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

ا

اول میخواستم بگم بعنوان نساج توی صنعت سرمایه گذاری میکردم...بعد یادم اومد اینجا ایران است!!!!

برا همین فقط یه کارگاه کوچیک مرتبط با رشته ام راه مینداختم...

ماشین مدل بالا میخریدم برای خودم و خانواده ام....باخانواده ام میرفتم کشورایی که دوست داریم ببینم....

بقیشم برا خودم..البته اگه چیزی بمونه!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

رقم چندان زیادی هم نیست! :whistle:

1 - روی زمین و ملک و باغ و ... سرمایه گذاری میکردم .

2- یکی از مدل های مرسدس بنز در ارزش زیر 500م (شاید E350) میخریدم که عشق کنم باهاش:w16:.

3- سرپرستی چند خانواده یا کودک بی سرپرست رو هم بطوریکه مبلغ ماهانه اش برام چیز خاصی نباشه رو هم قبول میکردم.

4- تا سال 98 توی ایران با رفاه کامل زندگی میکردم (البته من آدم خسیسی ام شاید هم دلم نمیومد...) و به خانواده ام هم اگر کمکی نیاز داشتند روی سرم میگذاشتمشون. و بعد از سال 98 با مدرک لیسانس و گرفتن کارت سربازی (یا اگه میشد سربازی رو بخری همون 96 خوبه...) هر چی ملک داشتم رو میفروختم (+ سود و در آمدی که در طی این سالها املاکم برام داشته بعنوان مثال اجاره ی تصرف اونها یا فروش محصولات کشاورزی باغ که مد نظر دارم که شاید مبلغ کمی هم نباشه؛ + مساله تورم و گران شدن ملک در طی چند سال) و مهاجرت کرده (حالا اگه اروپا و آمریکای شمالی نشد همین ارمنستان و گرجستان و ... خیلی هم عالی...) ، به تحصیلاتم در صورت نیاز ادامه ، کار و بار درستی برای خودم دست و پا کرده ، خانواده تشکیل داده و ...

5- زمان خروج از ایران، مرسدس بنز نازنینم رو هم هدیه میدادم به برادر کوچکترم. البته اگه تشخیص میدادم جوون عاقلیه!

بیدار شو... دیگه خواب بسه ... :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...