S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ جدول سرعت برشی ک گمن می کنم تو کتابهای هنرستان باشه. البته کهنه حافظ ه ام میگه ک ی بار خودم تو این انجمن ی پست اینچنینی داشتم برای تاریخچه، سوال گنگه. اگر منظور تاریخچه ماشینکاری باشه ک خوب میشه گفت از اول زندگی این بشر، ب دنبال برش بوده. تا جایی ک خاطرم هست اول کتابهای درسی مختصر اطلاعاتی و توی نت جامع ترش پیدا می شه. پیشتر تالار نظم بهتری داشت، خرده حوصله ای ک دارم می خواستم گریزی ب چرخ دنده های بیضی گون بزنم ک دیدم تاپیک زدن خودش می شه عاملی برا گم شدن اطلاعات در هم. پیشنهاد من اینکه ب وضعیت ارشیو اطلاعاتی، نظمی هر چند کوچیک داده بشه / با تشکر. پاینده باشید 2 لینک به دیدگاه
azad_iw_ndt_new 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ دوستان نظرتان درباره رشته مهندسی فناوری ماشین افزار جامع علمی کاربردی چیه اسمش جالب هست؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam* 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ سلام نمونه سوالات روش های تولید مخصوص میخوام کسی اینجا نداره؟خیلی گیج شدم 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ سلام نمونه سوالات روش های تولید مخصوص میخوام کسی اینجا نداره؟خیلی گیج شدم امیدوارم مفید باشن. 1 لینک به دیدگاه
mahdi ebrahimi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام تو اسکیچ کتیا در طمان قید گزاری با این ارور روبرو شدم: constraints created are temporary. if you want make it permanent constraints switches before clicking the oky لینک به دیدگاه
mona kafi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان.من باید برای درس توانایی ماشینکاری گزارش کار ببرم.ولی نمیدونم چطوری باید بنویسم.میشه کمکم کنید؟تشکر لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ ها چه خبرا؟ میبینم که من نیستم این تالار فسیل شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده