S.F 24932 ارسال شده در 22 دی، 2013 جدول سرعت برشی ک گمن می کنم تو کتابهای هنرستان باشه. البته کهنه حافظ ه ام میگه ک ی بار خودم تو این انجمن ی پست اینچنینی داشتم برای تاریخچه، سوال گنگه. اگر منظور تاریخچه ماشینکاری باشه ک خوب میشه گفت از اول زندگی این بشر، ب دنبال برش بوده. تا جایی ک خاطرم هست اول کتابهای درسی مختصر اطلاعاتی و توی نت جامع ترش پیدا می شه. پیشتر تالار نظم بهتری داشت، خرده حوصله ای ک دارم می خواستم گریزی ب چرخ دنده های بیضی گون بزنم ک دیدم تاپیک زدن خودش می شه عاملی برا گم شدن اطلاعات در هم. پیشنهاد من اینکه ب وضعیت ارشیو اطلاعاتی، نظمی هر چند کوچیک داده بشه / با تشکر. پاینده باشید 2
azad_iw_ndt_new 11 ارسال شده در 19 اسفند، 2013 دوستان نظرتان درباره رشته مهندسی فناوری ماشین افزار جامع علمی کاربردی چیه اسمش جالب هست؟ 1
maryam* 11 ارسال شده در 22 فروردین، 2014 سلام نمونه سوالات روش های تولید مخصوص میخوام کسی اینجا نداره؟خیلی گیج شدم 1
S.F 24932 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 سلام نمونه سوالات روش های تولید مخصوص میخوام کسی اینجا نداره؟خیلی گیج شدم امیدوارم مفید باشن. 1
mahdi ebrahimi 10 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 با سلام تو اسکیچ کتیا در طمان قید گزاری با این ارور روبرو شدم: constraints created are temporary. if you want make it permanent constraints switches before clicking the oky
mona kafi 10 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سلام دوستان.من باید برای درس توانایی ماشینکاری گزارش کار ببرم.ولی نمیدونم چطوری باید بنویسم.میشه کمکم کنید؟تشکر
ارسال های توصیه شده