soheiiil 24251 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 سلام رفقا در این محل درمورد مسائل پیرامون تالارمون صحبت خواهیم کرد تمام 8
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 دوستان نظرتون درباره بخش بندی زیر بخش ماشین افزار بفرمائید بنده مشتاقم بخشی با نام سی ان سی و تعمیرات آن باز کنم نظر- انتقاد - پیشنهاد؟ 5
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 دوستان نظرتون درباره بخش بندی زیر بخش ماشین افزار بفرمائیدبنده مشتاقم بخشی با نام سی ان سی و تعمیرات آن باز کنم نظر- انتقاد - پیشنهاد؟ نظر من مثبته سهیل جان بخش ماشین ابزار رو بده دست من من رشته ام ماشین ابزاره ! 4
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 2 تیر، 2012 چیز خوبیه گرچه خود بخش ماشین ابزار هم جای کار و پیشرفت زیاد داره میشه یه بخشی باز کرد به اسم تصاویر ساختی یعنی تصاویر ساخت و تولیدی رو توش بذاریم.مث قطعه ها.ابزار ها.دستگاه ها و خیلی چیزای دیگه که به ساخت مربوط میشه 4
S.F 24932 ارسال شده در 23 تیر، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread4585.html این تاپیک کی اسمش عوض شده ؟ 1
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread4585.htmlاین تاپیک کی اسمش عوض شده ؟ زمان دقیق ویرایشش پایین صفحه نوشته شده 2
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2012 دوستان ساخت تولیدی چرا فعالیت نمیکنند؟ برای پویایی تالار چیکار باید کرد؟ چرا سوال نمیپرسین ایده نمیدین؟:icon_razz: 4
!Ell 4694 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 این همه ساخت و تولیدی داریم تو تالار مکانیک اونوقت این تاپیک تا دو تا صفحه اومده بالا...؟؟!! دوستان ساختی بیان اینجا و ایده هاشونو مطرح کنن برای بخش ساخت و تولید. مرسی 4
Marx 1733 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 دوستان برای خرید دستگاه برش واتر جت نیاز به راهنمایی دارم. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم 2
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2012 دوستان برای خرید دستگاه برش واتر جت نیاز به راهنمایی دارم.اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم چه نوع اطلاعاتی میخواهید دوست عزیز؟ 2
Marx 1733 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 چه نوع اطلاعاتی میخواهید دوست عزیز؟ برای یک کارگاه که میخواهیم راه بندازیم نیاز به دستگاه برش واترجت داریم. میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی درباره رنج قیمت و مدل هاش داره که بشه دستگاه مناسبی خرید. 1
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2012 برای یک کارگاه که میخواهیم راه بندازیم نیاز به دستگاه برش واترجت داریم.میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی درباره رنج قیمت و مدل هاش داره که بشه دستگاه مناسبی خرید. دستگاه های AWJ با توجه به اندازه ماشین و محدود سرعت سیال و تعداد نازل قیمتاشون متفاوته برا خرید سایت زیاده تو نت این یه نمونشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که دو سری از این ماشین ها هست برا فروش اونجا اگه بخوای رنج قیمتاشم درمیارم بعدا برات 4
Marx 1733 ارسال شده در 28 مهر، 2012 با سلام اگر کسی جدول استاندارد دور و پیشروی تو دستگاههای تراش و فرز رو برای متریال مختلف از جمله مس و چدن و الومینیوم و ... داره، برای استفاده بذاره. ممنون. 1
ارسال های توصیه شده