soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام رفقا در این محل درمورد مسائل پیرامون تالارمون صحبت خواهیم کرد تمام 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان نظرتون درباره بخش بندی زیر بخش ماشین افزار بفرمائید بنده مشتاقم بخشی با نام سی ان سی و تعمیرات آن باز کنم نظر- انتقاد - پیشنهاد؟ 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان نظرتون درباره بخش بندی زیر بخش ماشین افزار بفرمائیدبنده مشتاقم بخشی با نام سی ان سی و تعمیرات آن باز کنم نظر- انتقاد - پیشنهاد؟ نظر من مثبته سهیل جان بخش ماشین ابزار رو بده دست من من رشته ام ماشین ابزاره ! 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ چیز خوبیه گرچه خود بخش ماشین ابزار هم جای کار و پیشرفت زیاد داره میشه یه بخشی باز کرد به اسم تصاویر ساختی یعنی تصاویر ساخت و تولیدی رو توش بذاریم.مث قطعه ها.ابزار ها.دستگاه ها و خیلی چیزای دیگه که به ساخت مربوط میشه 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread4585.html این تاپیک کی اسمش عوض شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread4585.htmlاین تاپیک کی اسمش عوض شده ؟ زمان دقیق ویرایشش پایین صفحه نوشته شده 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان ساخت تولیدی چرا فعالیت نمیکنند؟ برای پویایی تالار چیکار باید کرد؟ چرا سوال نمیپرسین ایده نمیدین؟:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [quote=-->ali سلام دوست عزیز خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
-->ali<-- 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز خوش اومدین مرسی لطف دارید :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این همه ساخت و تولیدی داریم تو تالار مکانیک اونوقت این تاپیک تا دو تا صفحه اومده بالا...؟؟!! دوستان ساختی بیان اینجا و ایده هاشونو مطرح کنن برای بخش ساخت و تولید. مرسی 4 لینک به دیدگاه
Marx 1733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ دوستان برای خرید دستگاه برش واتر جت نیاز به راهنمایی دارم. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ دوستان برای خرید دستگاه برش واتر جت نیاز به راهنمایی دارم.اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم چه نوع اطلاعاتی میخواهید دوست عزیز؟ 2 لینک به دیدگاه
Marx 1733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چه نوع اطلاعاتی میخواهید دوست عزیز؟ برای یک کارگاه که میخواهیم راه بندازیم نیاز به دستگاه برش واترجت داریم. میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی درباره رنج قیمت و مدل هاش داره که بشه دستگاه مناسبی خرید. 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ برای یک کارگاه که میخواهیم راه بندازیم نیاز به دستگاه برش واترجت داریم.میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی درباره رنج قیمت و مدل هاش داره که بشه دستگاه مناسبی خرید. دستگاه های AWJ با توجه به اندازه ماشین و محدود سرعت سیال و تعداد نازل قیمتاشون متفاوته برا خرید سایت زیاده تو نت این یه نمونشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که دو سری از این ماشین ها هست برا فروش اونجا اگه بخوای رنج قیمتاشم درمیارم بعدا برات 4 لینک به دیدگاه
Marx 1733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام اگر کسی جدول استاندارد دور و پیشروی تو دستگاههای تراش و فرز رو برای متریال مختلف از جمله مس و چدن و الومینیوم و ... داره، برای استفاده بذاره. ممنون. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده