رفتن به مطلب

دعای لحظه تحویل سال شما

nazfar

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

يه زوج ميشناسم ده سال ازدواج كردن بچه دار نميشن يكي از دعا هام مربوط به ايناست ...و اينكه مدتي با يكي از دوستام قهريم ميخوام دعا كنم يه بيماري چيزي بهش بخوره به بهونه عيادت برم باش صلح كنم عذاب وجدان گرفتم البته بيماريش خفيف باشه يوخت نميره ...:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دعایی ندارم, فقط خطاب به خدا: ازم دلگیر نشو که دعایی نمی کنم! چون تا حالا اون چیزایی که می خواستم (نمی گم اصلا احابت نشد) خیلی کم اجابت شدن یا اجابت نشدن!

هیچی,فعلا دعایی ندارم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

اولین و مهمترینش سلامتی و خوشبختی همه کسایی که می شناسمشون !! مخصوصا نزدیکان و عزیزان خودم....

. دعایی که خیلی تکراری شده منم مدتهاست منتظر برآورده شدنش هستم اما بازم تکرارش میکنم...

موفقیت تو درسام و موسیقی ..

یه چیزایی هم خصوصیه :whistle:

کلا من دعا و آرزو زیاد دارم...همیشه هم لحظه سال تحویل درگیرم که کدومو اول بگم ...:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

چقد خوب hapydancsmil.gifدنبال یه همچین تاپیکی بودم که اگه نباشه بزنم خیلی دلم میخواس با آرزوها و امیدای بقیه آشنا بشم واس خاطر همین همه رو خوندم بعضیاش تلنگری بود:icon_gol::w16:

خوب منم معمولا تک تک افرادی که واسم عزیزن واسشون دعا میکنم و آرزوهای خوب:w16: از بابامامانم شروع میشه و به خودم ختم میشه .... این وسط خونواده دوستام آشنا و فامیل و حتی دوستای مجازیم جا دارن ....

چیزی هم که واس همه موخوام سلامتی و سلامتی چه جسمی و چه روحی .... امنیت و آرامش و اینکه همیشه مهر و فا همه جا بااشه واس کلی دنیا هم آرزو میکنم دورنگیا ، خیانتا، زیرآب زدنا و ... از بین بره کلا هر چی خوبیه واس همه باشه ... :w16::icon_gol:

اینم یه جمله قشنگیه اینکه حالمون از اینکه هست بهتر بشه :ws37:

و دیگه اینکه هر چی که خواستم و هر چی که نخواستم و به نفع همه هس اتفاق بیفته :w16:

این وسط واسه یه سری آرزوهای شخصی خودم و کسایی که از آرزوهای شخصیشون خبر دارم هم دعا میکنم hanghead.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...