* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ .اره....برای همین میگم خسیسه.... . به ما که از قبل قول داده ....که هیچی نداد....شمارو نمیدونم... . اگه تونستی چیز ی ازش بگیری ....شیرنی منم ازش بگیر...ما که هر چی تلاش کردیم نشد... من بهت شیرینی ندادم؟ تو چشای من نیگا کن بگو شیرینی ندادم؟ من تو پروفایلت از اون شیرینی خوشمزه ها نذاشتم؟ ازش میگیرم به شما هم خبر میدم عمرا شیرینی به تو بدهم خب دوباره اومدمکو برجتو نشون بده بینم اها یه بدی چاخان میگی چاخان کوجا بودگفتم که میخوام برج بسازم,نگفتم که ساختم این بدی هم حذف شد :gnugghender: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ عمرا شیرینی به تو بدهم بلاخره میگیرم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر ونوس عزیز ببخشید من دیر اومدم گرفتار بودم دیگه دم عیدو دختربودن هم دردسر زیاد دیدمت ولی خب خیلی زیاد باهم برخورد نداشتیم...دختری هستی درس خون ، زرنگاکتیو ، آروم و شیطونباحال باید باشیعمه خوبی هستی البته خواهرشوهری دیگه پرحوصله هستی و صبور و هنرمند......... فعلا همینا چیزی یادم اومد بازم میام.. موفق و سربلند باشی توی زندگیت 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ... خوبی؟ من دیر اومدم زیرا ، چند روز پیش واست نوشتم ... سایت نیومد بالا ... هرچی نوشتم پرید ...سایته ما داریم ؟ دیگه حسش نیومد تا الآن ... حالا دارم فکر میکنم تا یادم بیاد چی نوشته بودمممم ... --------------------------- ونوسی ... :gnugghender: مرم آزار ... هر کی فکر میکنه ونوسی آرومه، کاملاً در اشتباهه ... چهارپایه شیطونی و در تخریب نقش بسزایی داره ... بازم هرکی فکر میکنه آرومه ، کاملاً در اشتباهه ... پایه ثابته مسابقه ... هی شرکت میکنه ، هی مدال میبره ... دوتا دوتا ... نقاشی و البته طراحیش هم خیلی خوبه ... پر حوصله هستش و تو درس خوندن پشتکار خوبی داره ... ----------------------- موفق باشی ... 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااام من اومدم ولی ............. زود باید برم ونوووووووووووووووووووووس دختری مهربون_ باحال_با شخصیت_دختری فعال و پر جنب و جوش فعلا همینو داشته باش تا بعد............ 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ به به ونوس خانوووم دختر خوب و مهربون ، خونگرم یه معمار موفق در آینده میشه ... من میدووووونم خلاصه دختر باحالیه . دوست خوب و مدیری فعال . شیطونه مخصوصا پایه کل کل با شهرسازاست که خیلی خوش میگذره سر به سرش بذاری مخصوصا تو اون چاردیواری زوار در رفتشون خلاصه من که ازش بدی ندیدم ، هر کی دیده بگه زیادی خوش به حالش نشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ببخشید بقالی مش رجب کجاست 1 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس خانوم يه دختر نمونه و يه دنيا يه دونه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر ونوس عزیز سلاااااااااااااام عزیزم :aghosh: ببخشید من دیر اومدم گرفتار بودم دیگه دم عیدو دختربودن هم دردسر :icon_pf (34):خواهش میشه, خسته نباشی دختر خونه:(87): زیاد دیدمت ولی خب خیلی زیاد باهم برخورد نداشتیم...دختری هستی درس خون ، زرنگاکتیو ، آروم و شیطونباحال باید باشیباحالی از خودته عزیزم :dancegirl2: عمه خوبی هستی البته خواهرشوهری دیگه پرحوصله هستی و صبور و هنرمند......... هرچی باشه هنرمندیمون که به پای شما نمیرسه فعلا همینا چیزی یادم اومد بازم میام.. موفق و سربلند باشی توی زندگیت فدات بشم؛ مرسی که اومدی :w70: بلاخره میگیرم نوچ, به همیــــــــــــــــــــــــن خیال باش که بتونی بگیری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ... خوبی؟ سلام, خوبم من دیر اومدم زیرا ، چند روز پیش واست نوشتم ... سایت نیومد بالا ... هرچی نوشتم پرید ...سایته ما داریم ؟ درکت میکنم, هرچی میکشیم از دست این ادمین محمد :w888: دیگه حسش نیومد تا الآن ... حالا دارم فکر میکنم تا یادم بیاد چی نوشته بودمممم ... اوکی --------------------------- ونوسی ... :gnugghender: جانم :626gdau:مرم آزار ... هر کی فکر میکنه ونوسی آرومه، کاملاً در اشتباهه ... چهارپایه شیطونی و در تخریب نقش بسزایی داره ... بازم هرکی فکر میکنه آرومه ، کاملاً در اشتباهه ... من من ؟!!! منو مردم آزاری؟؟؟؟منو تخریب؟؟!!! پایه ثابته مسابقه ... هی شرکت میکنه ، هی مدال میبره ... دوتا دوتا ... حسوتی نتن؛ الان که ایدونه دارم :1111:نقاشی و البته طراحیش هم خیلی خوبه ... خوب که نیست ,اما شدیدا علاقمندم پر حوصله هستش و تو درس خوندن پشتکار خوبی داره ... ----------------------- موفق باشی ... مرسیییییییییی دوست جونم, ممنون که اومدی :w70: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااممن اومدم ولی ............. زود باید برم ونوووووووووووووووووووووس دختری مهربون_ باحال_با شخصیت_دختری فعال و پر جنب و جوش فعلا همینو داشته باش تا بعد............ سلاااااااااااااااااااام سلااااااااااااام ولی چی؟ مرسی بابت تحلیلت,لطف داری مهندس بعد کی میشه؟؟؟ ممنون که اومدی به به ونوس خانووومدختر خوب و مهربون ، خونگرم مرسیییییییی:girl_blush2: یه معمار موفق در آینده میشه ... من میدووووونم امیدوارم :hapydancsmil: خلاصه دختر باحالیه . باحالی از خودتونه؛ دوست خوب و مدیری فعال . شیطونه مخصوصا پایه کل کل با شهرسازاست که خیلی خوش میگذره سر به سرش بذاری مخصوصا تو اون چاردیواری زوار در رفتشون خوبه که تو کل کل همیشه شهرسازا کم میارنا, اصلا هم چهاردیواریمون زوار در رفته نیست :1111: خلاصه من که ازش بدی ندیدم ، هر کی دیده بگه زیادی خوش به حالش نشه آره والا؛ نمیدونم چرا همه گیجالت میکشن و بدیهامو نمیگن مرسی که اومدی , پیش پیش عیدت مبااارکه :w31: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ببخشید بقالی مش رجب کجاست برو باااااااااااالاااااااااای باااالاااااا؛ سمت چپ ونوس خانوم يه دختر نمونه و يه دنيا يه دونه مرسی مهندس؛لطف داری:girl_blush2: ممنون که اومدی:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ برو باااااااااااالاااااااااای باااالاااااا؛ سمت چپ مرسی مهندس؛لطف داری:girl_blush2: ممنون که اومدی:2eaoapgxehimkak1y7e اونجا که نوشته خروج نه ادرس اینجا رو بهم داده ممد ادمین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اونجا که نوشته خروج نه ادرس اینجا رو بهم داده ممد ادمین آورین پسر خوب، منظور منم همون بود دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ آورین پسر خوب، منظور منم همون بود دیگه نه اونجا که برم شوت میشم بیرون من بغالی موخام موخام برم ببینم اون مشخصات دخملی که دادم رو برام پیدا کرده یا نه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نوچ, به همیــــــــــــــــــــــــن خیال باش که بتونی بگیری میبینیم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خب ؛ تاپیک تحلیل شخصیت ونوسی هم باید بسته شه دست همتون درد نکنه که اومدید و این همه لطف داشتید ، یه عالمه مرسی بابت تحلیلای قشنگتون ؛ :girl_blush2: بهرحال اگه بدی دیدید ؛ ببخشید؛ خوبی هم دیدید , حقتون بوده:girl_yes2: این تاپیک میشه جزء یکی از بهترین تاپیکایی که پر از خاطره خوبه برام :girl_in_dreams: 2 روز دیگه هم که عیده؛ ایشالله سال جدید سال خوبی واسه همتون باشه :w70: باتشکر ونوس تاریخ : 28 . 12 .1390 ساعت : 15:45 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده