shahram.j 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ یک سری مسائل خاص که نمی شه اینجا گفت 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28: چرا ميخندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راست ميگه ديگه دختر نديدن كه ميان تو دانشگاه ميبينن اينم شد زندگي اخه دانشگاهها شدن محل دوست يابي و..... 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ چرا ميخندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راست ميگه ديگه دختر نديدن كه ميان تو دانشگاه ميبينن اينم شد زندگي اخه دانشگاهها شدن محل دوست يابي و..... همینو بگو والا ما که از این تهمت ها، مصون هستیم دانشکده فنی، تک جنیستیه ! 4 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ همینو بگو والاما که از این تهمت ها، مصون هستیم دانشکده فنی، تک جنیستیه ! بله ايشالله دانشگاه شما از تك جنسيتي در بياد : گريه نكنيد قوي باشيد ارشد عوضشو در ميارين 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ بله ايشالله دانشگاه شما از تك جنسيتي در بياد :گريه نكنيد قوي باشيد ارشد عوضشو در ميارين ممنون بایت روحیه تون چند روز پیش که رفته بودم تهران، از اونجا رفتم امیرکبیر دانشگاه فوق العاده ای بود. از همه لحاظ. مخصوصا که تو رشته ما، حرف اول رو میزنه تو کل ایران. ایشالا ارشد رو میرم اونجا 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون بایت روحیه تونچند روز پیش که رفته بودم تهران، از اونجا رفتم امیرکبیر دانشگاه فوق العاده ای بود. از همه لحاظ. مخصوصا که تو رشته ما، حرف اول رو میزنه تو کل ایران. ایشالا ارشد رو میرم اونجا خواهش بله ه ه ه ايشالله امير كبير كه عالميه خودش ديگه اونجا از اين خبراي عكساي بالا نيست ها اونم واسه دانشجوي ارشد خارج نميرين پس؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خواهشبله ه ه ه ايشالله امير كبير كه عالميه خودش ديگه اونجا از اين خبراي عكساي بالا نيست ها اونم واسه دانشجوي ارشد خارج نميرين پس؟؟؟؟؟ میدونم نه، فعلا تو فکر امیرکبیر هستم ! دیگه اینجا پیام ندیم. اسپم میشه ! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ یک سری مسائل خاص که نمی شه اینجا گفت میدونمنه، فعلا تو فکر امیرکبیر هستم ! دیگه اینجا پیام ندیم. اسپم میشه ! اسپم نكن 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ اسپم نكن سمیه یه دونه من میزنم، یه دونه هم از دیوار میخوری ها حواستو جمع کن :دی 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سمیه یه دونه من میزنم، یه دونه هم از دیوار میخوری هاحواستو جمع کن :دی عاشقه اين شكلكم!! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یک سری مسائل خاص یعنی سیاسی بازی دیگه.. 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یک سری مسائل خاص من جمله رو کم کنی دخترخاله ها 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ هيچكي نميتونه مثل ما درس بخونه:2i1d1co: 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ عاشقه اين شكلكم!! آهان، پس راحت باش منم عاشق این شکلک :vahidrk: هستم. ای حال میده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده