partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 دقیقا فک میکنی کی منو دیده که تو ندیدی؟پری ها به آسانی رخ نمینمایند راست میگی ... من تاحالا هیچکدوم از پری ها رو ندیدم ...
ooraman 22216 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 باز من نزدیکای صفه 10 رسیدم که! واقعا به چه انگیزه ای من میام اینجا بعد از 7-8 صفه پستم میدم :icon_pf (34): ونوس نیست؟ شایدم خواهره شوهره خواهرم گادسسسسسسسسسسسسسسس
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 راست میگی ... من تاحالا هیچکدوم از پری ها رو ندیدم ... حالا سرتو نکوب زمین چشماتو ببند از ته دل آرزو کن شاید رخ نمایاندم بهتون(اعتماد به نفسو داریییییییییییییییی؟خدا رو میخواستی ببینی انقد ناز نمیکرد) par!!!!!!sa hilda من انقد آدم تعجب برانگیزی ام؟ علامت تعجب یکی ایول!امشب همه دارن کارو کاسبی سپی رو کساد میکننااااا!
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 بچمو اذیت نکن! مادر بالا سرشه! عجقم اگه گفتی یهو چی شد ک ما صاحبه همچین بشه ی جیگری شدیم؟ سپی وقتی تا الان هیشی نگفتی یعنی هیچ کدوم از این اسم هایی ک بشه ها گفتن نیس؟ ساناز
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عجقم اگه گفتی یهو چی شد ک ما صاحبه همچین بشه ی جیگری شدیم؟ سپی وقتی تا الان هیشی نگفتی یعنی هیچ کدوم از این اسم هایی ک بشه ها گفتن نیس؟ ساناز چی شد عجقم؟ سپی عجقم حدس زده هرچی میگه همونه بیس امتیاز هم کمه برا نفسم ایهیم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عجقم اگه گفتی یهو چی شد ک ما صاحبه همچین بشه ی جیگری شدیم؟ سپی وقتی تا الان هیشی نگفتی یعنی هیچ کدوم از این اسم هایی ک بشه ها گفتن نیس؟ ساناز من کلا تا یه زمان خاصی هیچی نمیگم
panisa 12132 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عجقم اگه گفتی یهو چی شد ک ما صاحبه همچین بشه ی جیگری شدیم؟ :4uboxsmiley:روش نوشتم فور مامیهام.
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 چی شد عجقم؟ سپی عجقم حدس زده هرچی میگه همونه بیس امتیاز هم کمه برا نفسم ایهیم اگه خودت گفتی نفسم؟ سپی حرفِ نفسمو گوش کن خو من کلا تا یه زمان خاصی هیچی نمیگم کلا قربونِ خودتو زمانِ خاصت جیگر
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عکس گمشده هنوز مشخص نشده کیه؟؟؟ سه ساعت نشده تاپیک زدیم بحدسین شما
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سه ساعت نشده تاپیک زدیم بحدسین شما خو زودتر میزدی تاپیکو دیگه...بشه ها خستشون شد خو
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سه ساعت نشده تاپیک زدیم بحدسین شما ای بابا. . . یکم راهنمایی کنین از بچه های انجمن عملا هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم! ولی خوب. . . میحدسیم! فروغ؟ بهاره.اس؟ سومیشم بمونه وقتی راهنمایی ها بیشتر شد
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 اگه خودت گفتی نفسم؟سپی حرفِ نفسمو گوش کن خو کلا قربونِ خودتو زمانِ خاصت جیگر خو من فک کردم لک لاکا آوردنش بگوو نفسسس
ارسال های توصیه شده