NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 نگاریه عکسی داده که رنگ چشماش تابلو نشه زود بحدسنش من چقد تابلو شدممممم منو ندیدن هم میدونن چه شکلی ام من نمیخواممممم
panisa 12132 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 تو کیستی ای سیاهی ... از کوجا میدونی اصلاً ؟ فرض : صاحب عکس دختره ... حکم : حانیه ... من هستم دلا. آورین درست حدسیدی،ولی اول من گفتم.
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 من چقد تابلو شدممممم منو ندیدن هم میدونن چه شکلی ام من نمیخواممممم قربونت آلزایمر که ندارم توی تاپیک مهند اون قدیما حرفش شده بود!!!! تازه خبر نداری مدتهاست خیز برداشتم عکس چشم رنگی گذاشتن بپرم فرتی بگم نگاااااااارررر
partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 گوشواره داره عه ... چه ناز ... من هستم دلا.آورین درست حدسیدی،ولی اول من گفتم. سپید چرا با پانیسا هماهنگ می کنی؟ پس من اینجا چکارم ؟ نظرم عوض شد ... اووووم ... اورامانه ...
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 قربونت آلزایمر که ندارمتوی تاپیک مهند اون قدیما حرفش شده بود!!!! تازه خبر نداری مدتهاست خیز برداشتم عکس چشم رنگی گذاشتن بپرم فرتی بگم نگاااااااارررر اووفففف از اون موقع یادته!!! فک کن عکسی بدم که معلوم باشه!:biggrin:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 ونوس؟ سپیده حتمن دختره یا سرکاریم؟ ینی میگی گوشواره هاشو من گذاشتم گوشش؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 فروغ hapydancsmil اینی که بعد از فروغ گفتی معدل انگلیسی اسممه!؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 اووفففف از اون موقع یادته!!! فک کن عکسی بدم که معلوم باشه!:biggrin: حافظست دیگههههههه! مثل هوووشم مثال زدنی مینای مائم میتونه باشه!vina
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 حافظست دیگههههههه!مثل هوووشم مثال زدنی مینای مائم میتونه باشه!vina بلههههههههه دیگهههههههدیگههه
partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 اووفففف از اون موقع یادته!!! فک کن عکسی بدم که معلوم باشه!:biggrin: عههههههه ... این چه وضعشه ... همه نگاری رو دیدن ... الا من ... عکست رو بزار اینجا منم ببینم ... بعدشم ... صاحب این عکس هم عکس بزرگیاشو بزاره ببینم اصلاً شباهتی داره یا نه ...
viviyan 12431 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 فروغ اون شکلک شادی بود ولی به علت سرعت حلزونی اینترنت خوابگاه اجرا نمیشه لعنتی :دیاگه فروغ نیست پس گودس هست
ارسال های توصیه شده