3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ مشخصات كلي متولدين مهر ماه: اهل اعتدال ، حامي وپشتيبان همسر ، شيرين بيان ، صلح جو ، علاقه مند به فضا ، آرام و متين ، بسيار منطقي ، بي آلايش ، عاشق اصالت ، علاقه مند به موسيقي ، اجتماعي ، مؤقّر ، بد پيله ، خجالتي ، پر از احساس ، اهل مشورت ، عاشق هنر و ادبيات ، سياستمدار ، به فكر فردا نيست ، مقبول اطرافيان ، اهل مساوات و برابري ، پر شور و حرارت نيست ، عاقل ، اهل حمايت از ديگران ، معتدل و پايدار ، شكمو ، اميدوار ، با انصاف ،خوش سليقه ، اهل تجزيه و تحليل ، گاهي تنبل ، كنجكاو و جستجو گر ، متنفّر از زيادي مهمان ، انتقامجو ، از بي بند و باري متنفّر است ، با معلومات و با درايت ، به آساني تغيير عقيده نمي دهد ، مهربان ، شيك پوش و جذّاب ، نكته سنج ، داراي پشتكار فراوان ، يك روز گرم و يك روز سرد ، هوشمند ، مشاور خوب ، دوست ياب ، منظّم و مرتّب ،عاشق رنگ آبي ، گاهي لجباز ، مثل باتري بايد مرتّب شارژ شود ، صادق و درستكار ، خوش مشرب ، ساده دل ، آسان گير ، دو دل و مردد ، خوشبين . همرو گفت که به هر حال من یک مهری ام :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از نوع 10!:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خوشم میاد همه مهریا مهمان نوازن..... نیستن 4 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ منم مهرماهیم 15مهر ماه تولدمم خیلی دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خوشم میاد همه مهریا مهمان نوازن..... نیستن شرمنده میفرمایید عزیزم 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم مهر ماهیم:hapydancsmil: باریکلاااا :w36: خوش اومدی عزیزم :heartshape2: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ من هم مهرماهیم مهرماهیارو عشقهههههههههههههههههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ من هم مهرماهیم مهرماهیارو عشقهههههههههههههههههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: هووو بزن اون دَس قشنگرو متولدِ ماه مهرِ و رو دَس نداره لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ منم مهرم ؛ ولی شناسنامه مو شهریور گرفتن 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ منم مهرم ؛ ولی شناسنامه مو شهریور گرفتن آخی عزیزم ؛ مهم حُسن نیته عیبی نداره که مهر ماهی بودن به شناسنامه نیس که 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ میگن مهر ماهی هااااااا شیطونن. درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ فقط یه مهر ماهی می تونه مغــــرور باشه اما کسیو تحقیر نکنه شوخ و شیرین زبون باشه اما اهل لودگی نباشه غمگین و تنها باشه اما کسی متوجه ی تنهاییش نشه تو اوج غم و غصه باشه اما بازم به دیگران روحیه بده توسخت ترین مسیرا قدم بذاره اما امیدش به کسی جز خدا نباشه از هیچکی توقعی نداشته باشه اما دیگرانو متوقع کنه دورویی و نامردی ببینه و بازم لبخند بزنه ( از همون لبخندا ) ! در اوج نا امیدی بازم به آدما اعتماد کنه ... 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام علیک دوستانی که 2 ساله نیومدین منم مهرم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ فقط یه مهر ماهی می تونه مغــــرور باشه اما کسیو تحقیر نکنه شوخ و شیرین زبون باشه اما اهل لودگی نباشه غمگین و تنها باشه اما کسی متوجه ی تنهاییش نشه تو اوج غم و غصه باشه اما بازم به دیگران روحیه بده توسخت ترین مسیرا قدم بذاره اما امیدش به کسی جز خدا نباشه از هیچکی توقعی نداشته باشه اما دیگرانو متوقع کنه دورویی و نامردی ببینه و بازم لبخند بزنه ( از همون لبخندا ) ! در اوج نا امیدی بازم به آدما اعتماد کنه ... چه قشنگ به به 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ 1مهر1393 تولدتووووووون مبارک مهرماهیای گل....بچه های پاییز.... :hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil: با آرزوی موفقیت وسلامتی و شادی در تمام مراحل زندگیتون برای تک تکتون داااااااارم....... :icon_gol: :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ پرچم مهر ماهییها بالا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ من دی ماهی ام... اومدم تبریک بگم فقط... بی اجازه وارد شدم ببخشید... تا نزدید برم بهتره... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده