panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ اووف چه خودشیفته اید شماها حقیقتیست عزیزم. خودشیفتگی چیه. 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ #zina#[/url]893019]مسعود تو مهر بودی جونه خودمدلوخ نگو تو مهری نه زینا ، 30 خردادم جونه خودم اسکن شناسنامه بذارم ؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ حقیقتیست عزیزم.خودشیفتگی چیه. همینه دیگه ......... یکم برو بخون متنهارو متوجه میشی والله 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ نه زینا ، 30 خردادم جونه خودم اسکن شناسنامه بذارم ؟ من که مهری نیستم خردادم ! 30 خرداد ! یکمی شبیه خردادیام یکمی شبیه تیری ها کلا خصوصیات مثبت هر2تا رو گرفتم #zina#[/url]893019]مسعود تو مهر بودی جونه خودمدلوخ نگو تو مهری زینا مسعود دزددی نداشتیما این مسعودی تیری محسوب میشه و دیگر هیچچچچچچچچ اوف سه ماه تفاوت ماه هست نمیذارم بدزدیشا...... دکترمهندس خودمه 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ اووف چه خودشیفته اید شماها شهدخت شهدخت شهدخت(با سه لحن مختلف بخون) توی چشمای من نگاه کن بگو ما انقد ماه نیستیم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ شهدخت شهدخت شهدخت(با سه لحن مختلف بخون)توی چشمای من نگاه کن بگو ما انقد ماه نیستیم اینقدرها هم ماه نیستید 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چه خبررررر؟ من نبودم چه سوتو کور بود همه جا. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خودمونیم چقدر خودتونو تحویل میگیرین ها:whistle: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خودمونیم چقدر خودتونو تحویل میگیرین ها:whistle: این حرفت نشون میده که تا حالا با یه دختر مهر ماهی برخورد نداشتی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این حرفت نشون میده که تا حالا با یه دختر مهر ماهی برخورد نداشتی عزیزم چرا دوست مهر ماهی داشتم. من تسلیمم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااام. منم مهر ماهیممممممممممممم. به افتخارمون. ونوسم مهر ماهیه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااام. منم مهر ماهیممممممممممممم. به افتخارمون. ونوسم مهر ماهیه:hapydancsmil: سلااااام خوش اومدی عزیزم فقط مهر 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلااااام خوش اومدی عزیزم فقط مهر فدای تووووووووووووووو :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 3 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ مشخصات كلي متولدين مهر ماه: اهل اعتدال ، حامي وپشتيبان همسر ، شيرين بيان ، صلح جو ، علاقه مند به فضا ، آرام و متين ، بسيار منطقي ، بي آلايش ، عاشق اصالت ، علاقه مند به موسيقي ، اجتماعي ، مؤقّر ، بد پيله ، خجالتي ، پر از احساس ، اهل مشورت ، عاشق هنر و ادبيات ، سياستمدار ، به فكر فردا نيست ، مقبول اطرافيان ، اهل مساوات و برابري ، پر شور و حرارت نيست ، عاقل ، اهل حمايت از ديگران ، معتدل و پايدار ، شكمو ، اميدوار ، با انصاف ،خوش سليقه ، اهل تجزيه و تحليل ، گاهي تنبل ، كنجكاو و جستجو گر ، متنفّر از زيادي مهمان ، انتقامجو ، از بي بند و باري متنفّر است ، با معلومات و با درايت ، به آساني تغيير عقيده نمي دهد ، مهربان ، شيك پوش و جذّاب ، نكته سنج ، داراي پشتكار فراوان ، يك روز گرم و يك روز سرد ، هوشمند ، مشاور خوب ، دوست ياب ، منظّم و مرتّب ،عاشق رنگ آبي ، گاهي لجباز ، مثل باتري بايد مرتّب شارژ شود ، صادق و درستكار ، خوش مشرب ، ساده دل ، آسان گير ، دو دل و مردد ، خوشبين . [/QUOT ممنون خیلی قشنگ بود اکثرش در مورد من صادقه,البته ریا نشه 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ منم ماه مهرم ,روز 17ام خوش اومدی. یه روز بعد از منه تولدت:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ منم 17 مهر بدنیا امدم،چیزهایی که گفتید درسته در مورد متولدین این ماه 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ منم 17 مهر بدنیا امدم،چیزهایی که گفتید درسته در مورد متولدین این ماه یه روز بعد از منننننننننن. خوووووووش اومدیییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ به افتخار مهرررررررررررر بزن دست قشنگرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چقدراین مهر ماه خوفیه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده