panisa 12132 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اووف چه خودشیفته اید شماها حقیقتیست عزیزم. خودشیفتگی چیه. 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 #zina#[/url]893019]مسعود تو مهر بودی جونه خودمدلوخ نگو تو مهری نه زینا ، 30 خردادم جونه خودم اسکن شناسنامه بذارم ؟ 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 حقیقتیست عزیزم.خودشیفتگی چیه. همینه دیگه ......... یکم برو بخون متنهارو متوجه میشی والله 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 نه زینا ، 30 خردادم جونه خودم اسکن شناسنامه بذارم ؟ من که مهری نیستم خردادم ! 30 خرداد ! یکمی شبیه خردادیام یکمی شبیه تیری ها کلا خصوصیات مثبت هر2تا رو گرفتم #zina#[/url]893019]مسعود تو مهر بودی جونه خودمدلوخ نگو تو مهری زینا مسعود دزددی نداشتیما این مسعودی تیری محسوب میشه و دیگر هیچچچچچچچچ اوف سه ماه تفاوت ماه هست نمیذارم بدزدیشا...... دکترمهندس خودمه 3
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اووف چه خودشیفته اید شماها شهدخت شهدخت شهدخت(با سه لحن مختلف بخون) توی چشمای من نگاه کن بگو ما انقد ماه نیستیم 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 شهدخت شهدخت شهدخت(با سه لحن مختلف بخون)توی چشمای من نگاه کن بگو ما انقد ماه نیستیم اینقدرها هم ماه نیستید 4
panisa 12132 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 خودمونیم چقدر خودتونو تحویل میگیرین ها:whistle: این حرفت نشون میده که تا حالا با یه دختر مهر ماهی برخورد نداشتی عزیزم 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 30 آذر، 2012 این حرفت نشون میده که تا حالا با یه دختر مهر ماهی برخورد نداشتی عزیزم چرا دوست مهر ماهی داشتم. من تسلیمم 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 دی، 2012 سلاااااااااااااااااام. منم مهر ماهیممممممممممممم. به افتخارمون. ونوسم مهر ماهیه:hapydancsmil: 5
panisa 12132 مالک ارسال شده در 1 دی، 2012 سلاااااااااااااااااام. منم مهر ماهیممممممممممممم. به افتخارمون. ونوسم مهر ماهیه:hapydancsmil: سلااااام خوش اومدی عزیزم فقط مهر 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 دی، 2012 سلااااام خوش اومدی عزیزم فقط مهر فدای تووووووووووووووو :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 3
parsamir 596 ارسال شده در 4 دی، 2012 مشخصات كلي متولدين مهر ماه: اهل اعتدال ، حامي وپشتيبان همسر ، شيرين بيان ، صلح جو ، علاقه مند به فضا ، آرام و متين ، بسيار منطقي ، بي آلايش ، عاشق اصالت ، علاقه مند به موسيقي ، اجتماعي ، مؤقّر ، بد پيله ، خجالتي ، پر از احساس ، اهل مشورت ، عاشق هنر و ادبيات ، سياستمدار ، به فكر فردا نيست ، مقبول اطرافيان ، اهل مساوات و برابري ، پر شور و حرارت نيست ، عاقل ، اهل حمايت از ديگران ، معتدل و پايدار ، شكمو ، اميدوار ، با انصاف ،خوش سليقه ، اهل تجزيه و تحليل ، گاهي تنبل ، كنجكاو و جستجو گر ، متنفّر از زيادي مهمان ، انتقامجو ، از بي بند و باري متنفّر است ، با معلومات و با درايت ، به آساني تغيير عقيده نمي دهد ، مهربان ، شيك پوش و جذّاب ، نكته سنج ، داراي پشتكار فراوان ، يك روز گرم و يك روز سرد ، هوشمند ، مشاور خوب ، دوست ياب ، منظّم و مرتّب ،عاشق رنگ آبي ، گاهي لجباز ، مثل باتري بايد مرتّب شارژ شود ، صادق و درستكار ، خوش مشرب ، ساده دل ، آسان گير ، دو دل و مردد ، خوشبين . [/QUOT ممنون خیلی قشنگ بود اکثرش در مورد من صادقه,البته ریا نشه 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 5 دی، 2012 منم ماه مهرم ,روز 17ام خوش اومدی. یه روز بعد از منه تولدت:hapydancsmil: 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 منم 17 مهر بدنیا امدم،چیزهایی که گفتید درسته در مورد متولدین این ماه 5
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 منم 17 مهر بدنیا امدم،چیزهایی که گفتید درسته در مورد متولدین این ماه یه روز بعد از منننننننننن. خوووووووش اومدیییییییییییییییییی 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 به افتخار مهرررررررررررر بزن دست قشنگرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چقدراین مهر ماه خوفیه 3
ارسال های توصیه شده