spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ ماریا شاراپووا Maria Sharapova یا به روسی Мария Шарапова تنیس باز خانم مشهور روسی در سال ۱۹۸۷ در شهر نیاگان سیبری روسیه به دنیا آمد. نیاکان او اهل بلاروس بوده اند. وی در سن ۷ سالگی به همراه پدرش به آمریکا مهاجرت کرد و از آن موقع تا اکنون مقیم آمریکا است اما همچنان ملیت روسی دارد. وی هم اکنون در شهر بردنتون ایالت فلوریدا ساکن است. قد وی حدود ۱۸۸ سانتی متر و وزن وی در حدود ۶۰ کیلوگرم می باشد. وی با نام مستعار ماشا نامیده می شود. او برنده مسابقات مهم و مختلف تنیس گشته است مثل گراند اسلم استرالیا، فرانسه و ویمبلدون و مسابقات آزاد آمریکا او همچنین برنده مسابقات WTA گذشته است. وی سالها بعنوان پر درآمدترین ورزشکار زن دنیا حضور داشت. سایت رسمی او: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برای تیم آمریکا بازی میکنه یا روسیه؟ لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برای تیم آمریکا بازی میکنه یا روسیه؟ برای روسیه. 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ماریا از وقتی وارد دنیای مُد و تبلیغات شد بازیش خراب شد. این مردها،همش جلوی پیشرفت زن هارو میگیرن. :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ماریا از وقتی وارد دنیای مُد و تبلیغات شد بازیش خراب شد.این مردها،همش جلوی پیشرفت زن هارو میگیرن. برو بابا [h=2]شاراپووا مصدومیت خیلی شدید به سراغش اومد یه مقدار افت کرد[/h] 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ این آدیمزاده یا فرشته؟!!! یه فرشته 2 متری 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ یه فرشته 2 متری 2متر که نیست .1.88 . ولی بازم از من یه سه سانتی بلند تره. حیف شد. من از بچگی عاشق این ماریا بودم، 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ برو بابا [h=2]شاراپووا مصدومیت خیلی شدید به سراغش اومد یه مقدار افت کرد[/h] ربطی به مصدومیتش نداره. این بلا سر خیلی از ورزشکارهای زیبا اومده. :vahidrk: لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ 2متر که نیست .1.88 . ولی بازم از من یه سه سانتی بلند تره.حیف شد. من از بچگی عاشق این ماریا بودم، آخه حیف شد ! فقط 3 سانتی متر سرنوشت آدمو عوض میکنه 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ آخه حیف شد ! فقط 3 سانتی متر سرنوشت آدمو عوض میکنه :icon_razz:آره خوب ، خیلی ناجوره زن قدش بلندتر از مرد باشه!! 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_razz:آره خوب ، خیلی ناجوره زن قدش بلندتر از مرد باشه!! اونم بحث روی 188 و 2 متر واینا دیگه خیلی....... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده