spow 44198 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 ماریا شاراپووا Maria Sharapova یا به روسی Мария Шарапова تنیس باز خانم مشهور روسی در سال ۱۹۸۷ در شهر نیاگان سیبری روسیه به دنیا آمد. نیاکان او اهل بلاروس بوده اند. وی در سن ۷ سالگی به همراه پدرش به آمریکا مهاجرت کرد و از آن موقع تا اکنون مقیم آمریکا است اما همچنان ملیت روسی دارد. وی هم اکنون در شهر بردنتون ایالت فلوریدا ساکن است. قد وی حدود ۱۸۸ سانتی متر و وزن وی در حدود ۶۰ کیلوگرم می باشد. وی با نام مستعار ماشا نامیده می شود. او برنده مسابقات مهم و مختلف تنیس گشته است مثل گراند اسلم استرالیا، فرانسه و ویمبلدون و مسابقات آزاد آمریکا او همچنین برنده مسابقات WTA گذشته است. وی سالها بعنوان پر درآمدترین ورزشکار زن دنیا حضور داشت. سایت رسمی او: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 ماریا از وقتی وارد دنیای مُد و تبلیغات شد بازیش خراب شد. این مردها،همش جلوی پیشرفت زن هارو میگیرن. :icon_razz: 1
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 ماریا از وقتی وارد دنیای مُد و تبلیغات شد بازیش خراب شد.این مردها،همش جلوی پیشرفت زن هارو میگیرن. برو بابا [h=2]شاراپووا مصدومیت خیلی شدید به سراغش اومد یه مقدار افت کرد[/h] 1
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 یه فرشته 2 متری 2متر که نیست .1.88 . ولی بازم از من یه سه سانتی بلند تره. حیف شد. من از بچگی عاشق این ماریا بودم، 1
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 برو بابا [h=2]شاراپووا مصدومیت خیلی شدید به سراغش اومد یه مقدار افت کرد[/h] ربطی به مصدومیتش نداره. این بلا سر خیلی از ورزشکارهای زیبا اومده. :vahidrk:
Aartemis 6639 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 2متر که نیست .1.88 . ولی بازم از من یه سه سانتی بلند تره.حیف شد. من از بچگی عاشق این ماریا بودم، آخه حیف شد ! فقط 3 سانتی متر سرنوشت آدمو عوض میکنه 1
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 آخه حیف شد ! فقط 3 سانتی متر سرنوشت آدمو عوض میکنه :icon_razz:آره خوب ، خیلی ناجوره زن قدش بلندتر از مرد باشه!! 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 :icon_razz:آره خوب ، خیلی ناجوره زن قدش بلندتر از مرد باشه!! اونم بحث روی 188 و 2 متر واینا دیگه خیلی....... :icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده