هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کلیپ و دانلود کنید الان به دستم رسید داغه داغه 13 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ تی فدا تی بلا می سر تی جان قربان تا اینجا فقط همین چند تا را یاد گرفتم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ الان این گیلانی بود؟ پ چی چی بو؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ پ چی چی بو؟ گیلانی نبود شاید مازندرانی باشه چون من بعضی کلماتشو نمیفهمیدم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ گیلانی نبود شاید مازندرانی باشه چون من بعضی کلماتشو نمیفهمیدم گیلکیت ضعیفه شاید بیشتر تمرین کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ گیلانی نبود شاید مازندرانی باشه چون من بعضی کلماتشو نمیفهمیدم پس چرا من همه کلامتش رو میفهمیدم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ پس چرا من همه کلامتش رو میفهمیدم اینو باهات موافقم امید منم می فهمیدم همشو 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ اینو باهات موافقم امیدمنم می فهمیدم همشو چه تفاهمی با من ازدواج میکنی 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ چه تفاهمی با من ازدواج میکنی من می خوام درسمو ادامه بدم قصد ازدواج ندارم اسپم نکن الان میان دره تاپیکمو تخته می کنن 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک منتقل شد قسمت ملودی و کلیپ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ گیلکیت ضعیفه شاید بیشتر تمرین کن پس چرا من همه کلامتش رو میفهمیدم تو گیلکی؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک منتقل شد قسمت ملودی و کلیپ دیدی اسپمش زیادِ فرستادی اینجا کارِ خودتو راحت کنی؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی اسپمش زیادِ فرستادی اینجا کارِ خودتو راحت کنی؟:vahidrk: دیدم تو اینجا بیکار نشستی خیلی داره بهت خوش میگذره گفتم یه کاری بدم دستت خُ اسپم نمک تاپیکه بابا سخت نگیر اینجا اسپم نکنن کجا بکنن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دیدم تو اینجا بیکار نشستی خیلی داره بهت خوش میگذره گفتم یه کاری بدم دستت خُ اسپم نمک تاپیکه بابا سخت نگیر اینجا اسپم نکنن کجا بکنن ؟ من اصنم بیکار نشستم ک:icon_razz:دارم کارایِ تخصصی و انجام میده وقت باسه اینکارا ندارم تارار فیلم و موسیقی 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ با نمك بود گیلانی نبود شاید مازندرانی باشه چون من بعضی کلماتشو نمیفهمیدم گيلكي بود ولي رشتي نبود شرق گيلاني بود واسه همين متوجه نشدي 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ با نمك بود گيلكي بود ولي رشتي نبود شرق گيلاني بود واسه همين متوجه نشدي اااانبودا این دوستم مازندرانیه نشونش دادم میگه زبونه ماست 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اااانبودااین دوستم مازندرانیه نشونش دادم میگه زبونه ماست چرا شرق گيلاني بود اينم بگم كه شرق گيلانيا و غرب مازندراني ها تقريبا شبيه هم حرف ميزنن 4 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا شرق گيلاني بود اينم بگم كه شرق گيلانيا و غرب مازندراني ها تقريبا شبيه هم حرف ميزنن درست است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده