panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 :w58:میراث خانوادگیه؟ بیا سپی توروهم فامیلمون کنیم. زن عموم میشی؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2012 بیا سپی توروهم فامیلمون کنیم.زن عموم میشی؟ تو بگرد واسه خودت بابا پیدا کن بچه من خودم فک و فامیل دارم
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 تو بگرد واسه خودت بابا پیدا کن بچه من خودم فک و فامیل دارم سپی بچه گناه داره:biggrin:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2012 سپی بچه گناه داره:biggrin: واقعا گناه داره بی بابا داره بزرگ میشه
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 واقعا گناه داره بی بابا داره بزرگ میشه من بابا میخواااام... بابام کجاس؟ خاله سپی تو میدونی؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 واقعا گناه داره بی بابا داره بزرگ میشه نه دو تا مامان داره دیگه بابا نمیخواد!!!!!!!!!!!!! منو ارپاک هستیم بالا سرش
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 :sad0:مامان من عقده ای شدم. من بابا میخواااام...بابام کجاس؟ خاله سپی تو میدونی؟ :icon_pf (34): مامی بریم لالا بدو دستتو بده بریم!!!!
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2012 نه دو تا مامان داره دیگه بابا نمیخواد!!!!!!!!!!!!! منو ارپاک هستیم بالا سرش من بابا میخواااام...بابام کجاس؟ خاله سپی تو میدونی؟ طبق گفته مامانت بابات آرپاکه ولی اینجوری نمیشه...یه مررررررررررررد باید بالا سرتون باشه پانیسا الان هاچ برعکسه...هاچ پسر بود دنبال مامانش میگشت این دختره دنبال باباش میگرده
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 طبق گفته مامانت بابات آرپاکه ولی اینجوری نمیشه...یه مررررررررررررد باید بالا سرتون باشه پانیسا الان هاچ برعکسه...هاچ پسر بود دنبال مامانش میگشت این دختره دنبال باباش میگرده پیداش میکنم بابامو.
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 طبق گفته مامانت بابات آرپاکه ولی اینجوری نمیشه...یه مررررررررررررد باید بالا سرتون باشه پانیسا الان هاچ برعکسه...هاچ پسر بود دنبال مامانش میگشت این دختره دنبال باباش میگرده :ws28: مررررررررررررررد نمیخوایم خودمون زنییییییییییییییییییییییییییییییییم ارپاک هم مامانشه دیگه... پیداش میکنم بابامو.مامی رو این موضوع گیر نده تو این قسمت من اعصاب ندارم! بابا بی بابا!
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 :ws28:مررررررررررررررد نمیخوایم خودمون زنییییییییییییییییییییییییییییییییم ارپاک هم مامانشه دیگه... مامی رو این موضوع گیر نده تو این قسمت من اعصاب ندارم! بابا بی بابا! :banel_smiley_52: باهشه ماهمانی. دیگه نمیگم. :banel_smiley_52:
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 :banel_smiley_52: باهشه ماهمانی. دیگه نمیگم. :banel_smiley_52: آفرین جیگر مامی راسی برو به مادر بزرگ پدر بزرگ و خاله و داییت سلام کن!!!! فامیل بزرگه ! به ملت گیر نده :biggrin:
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 آفرین جیگر مامی راسی برو به مادر بزرگ پدر بزرگ و خاله و داییت سلام کن!!!! فامیل بزرگه ! به ملت گیر نده :biggrin: آدرسشونو ندارم مامانی. گم میشم. باهم بریم.:girl_in_dreams:
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 نگار مگه نگفتم تو دهن این بچه فلفل بریز ؟!! خب دهنش میسوزه! بچمه! شیوههای مدرن رو اول امتحان میکنم :biggrin:
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 آدرسشونو ندارم مامانی. گم میشم. باهم بریم.:girl_in_dreams: مادر بزرگت لورنا مامی جون خودمه پدر بزرگت چیز فکر... نه! مهندس خوشفکره خالهت کتایونه(الان بچّم از ذوق غش میکنه واسه این یکی!) دائیت حمید سی اف دی اینا فامیل درجه یکن
کتایون 15176 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 نگااااااااااااااااار من خاله شدممممممممممممم بیا بغل خاله قربونت برم... من خیلی احساساتی شدم
ارسال های توصیه شده