shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دختره :| لباسش گلمن گلیه :| حمید صفا :ws28: فایده نداره سپی تاپیکو ببند لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ معلوم نشد کیه؟ من نبودم؟ نگاره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ این که چلمنگ خودمونه! فک کن الان همون چلمنگی که من فک میکنم نباشه یه چلمنگ دیگه باشه!:icon_pf (34): حالا هر چلمنگی هس این تاپیکو زود نبند سپی من تازه رسیدم اسپمام تو دلم میمونه! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ معلوم نشد کیه؟من نبودم؟ نگاره ..فقط تو تشخیص پسرا حدسیده نمیشدم که اونم خدا خواستو به وقوع پیوست! کلا سپی تو راهنماییهات مشکل داره! اگه نه چرا من همش باید حدس زده بشم؟! تو هی من جلو چشمتم دس خودت نی منو توضیح میدی بچهها گمراه میشن! مثل دفعه قبل که گفتی تازه عضو شده! کم پست میده! بعد همه گفتن اینکهههه نگارهههههههههه . این چه وضیه درس کردی؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا اصلا جالب نیست که اول بگید پسره/بعد معلوم بشه دختره.. اگه دختر نگاری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا اصلا جالب نیست که اول بگید پسره/بعد معلوم بشه دختره..اگه دختر نگاری میلاد زودتر گفت دیگه فایده نداره! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا اصلا جالب نیست که اول بگید پسره/بعد معلوم بشه دختره..اگه دختر نگاری کی گفت دختره که عصبی میشی آخه؟! اونیم که من گفتم یه کم دقت کنی میفهمی چرا گفتم...فقط جواب مهند بوده بخوام بین تاپیک راهنمایی کنم با فونت شماره 6 مینویسم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ کی گفت دختره که عصبی میشی آخه؟! اونیم که من گفتم یه کم دقت کنی میفهمی چرا گفتم...فقط جواب مهند بوده بخوام بین تاپیک راهنمایی کنم با فونت شماره 6 مینویسم خدا نکنه من عصبانی بشم.. آره پس پسره حدس دیم من آقا امیر amirgh لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ چی شد بالاخره من بودم یا نه ؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ چی شد بالاخره من بودم یا نه ؟ نه ظاهراً من بودم! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ میلاد نیست ؟ صفه 10 اومدم حدس میزنم !!!شاهکارم به خدا!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ به قول بچه ها این یعنی کتایون فهمید کیه. لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ نه ظاهراً من بودم! تو که همیشه هستی خسته نشدی ؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ اومدم اعلام هویت وای اضطراب دارممممممم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ وای اضطراب دارممممممم :banel_smiley_52: :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده