Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ راهنمایی ها: 1. پسره...باور کنین راس میگم 2. تو تالار تخصصی هیچ رشته ای دیده نشده 3. شلوخ پلوخ نیست ولی تو سطح انجمن پخش و پلاست 4.کلا یا پست و حرفاش درحد یکی دو کلمه است یا یکی دو صفحه 5.بیشتر جدیه تا شوخ خب توو کودوم انجمن بیشتر پخش و پلاست؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ به قول پانیزا :bigbed: من خوابم. :bigbed: موی منو آتیش زدی اومدم. :biggrin: ادای منو در نیاااار. اون کیه مهند؟ اونی که کنارته؟ حمیده؟ لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ اوووووووووف هنوز گرم نشده فهمیدیا گرم بشی چیکا میکنی تو گرم بشم دیگه میرسم به اسم خودم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ موی منو آتیش زدی اومدم. :biggrin:ادای منو در نیاااار. اون کیه مهند؟ اونی که کنارته؟ حمیده؟ اوخی برو بخواب عمو مامانت دعوات میکنه ها آرع دیگه حمیده... پرسیدن نداره که! :biggrin: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خبتوو کودوم انجمن بیشتر پخش و پلاست؟ انجمن نواندیشان لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ این مسابقه چرا انقد سخت شده جدیدا ؟! . مهنده دیگه حتما حمید سی اف دی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ جونم؟ هیچی عزیزم شما حدس بزن چه بچه زشتی شبیه شادمهر هم هستا ایشششششششششششش آرههههههههههههه.. کی بود این دفعه؟ یعنی کی می تونه باشه؟ من شما به عنوان جانشین بنده انتخاب شدی احساس خودکتی پنداری میکنی؟ آره مستعدم هست تو مال خودم که نبودمبزار اینجا خودی نشون بدیم فیلا دارم گرم میشم گفته باشم آخاهه شادمهر آخا؟ کجا بودی بابا تو؟ نیومدی تشویش کنیم... مسعوده لیست بده پسرم:icon_razz: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ bme.masood چه آشناس قیافشششششششش ali.fatemi4 j.alishah میلاد هادی مهند حمید صفا کسی جا مونده بیاد اعتراف کنه خودش لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ شبیهه نی نیگیایه اسیه. اما مهند و حمید هم خیلی تابلوان.:4chsmu1: بیشتر مهند. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی کند دارین پیش میرین بچه ها بیاین حدس بزنین بینم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی کند دارین پیش میرین بچه ها بیاین حدس بزنین بینم آخه راهنمایی ها خیلی تابلوئه واسه کسی ابهامی وجود نداره ، میخوای چند تا از راهنمایی ها رو کم کن شاید فرجی شد لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی کند دارین پیش میرین بچه ها بیاین حدس بزنین بینم یکم راهنمایی کن خو. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آخه راهنمایی ها خیلی تابلوئه واسه کسی ابهامی وجود نداره ، میخوای چند تا از راهنمایی ها رو کم کن شاید فرجی شد والا. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آخه راهنمایی ها خیلی تابلوئه واسه کسی ابهامی وجود نداره ، میخوای چند تا از راهنمایی ها رو کم کن شاید فرجی شد یکم راهنمایی کن خو. والا. الان راهنمایی کنم یا تابلوئه کیه بالاخره؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ الان راهنمایی کنم یا تابلوئه کیه بالاخره؟ تابلوئــــه....ولی حالا تو هم چند تا راهنمایی جدید کن شاید گمراه شدیم یکم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ تابلوئــــه....ولی حالا تو هم چند تا راهنمایی جدید کن شاید گمراه شدیم یکم دختره :| لباسش گلمن گلیه :| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده