رفتن به مطلب

بناهای باورنکردنی یک معمار! + عکس

ارسال های توصیه شده

برترین ها: این سازه هایی که در تصویر مشاهده می کنید، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است.

به گزارش برترین ها، سال های متمادی است که انسان با ساختن عمارت‌های بسیار بزرگ، آن هم با شکل و شمایل عجیب، سعی کرده است به نوعی عرض اندام کند، اما پس از انقلاب صنعتی در اقصی نقاط جهان، این موضوع به یک رقابت بین‌المللی در عرصه‌های علم و صنعت تبدیل شد و آثاری در ساخت انواع سازه‌ها به‌وجود آمد که در تاریخ بشریت برای همیشه ماندگار خواهد بود.

این بناهای که نظر بسیاری از مردم جهان را به خود جلب کرده است، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است.

68125_653.jpg

68126_960.jpg

68127_981.jpg

68128_584.jpg

68129_841.jpg

68130_405.jpg

68131_244.jpg

68132_991.jpg

• Like 28
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
والا شما معماري خوندي بگو مام بدونيم 192619_lollipopsmiley.gif

نه دیگه؛ قسمت طراحیش با مائه؛ قسمت سازش مربوط به عمرانیاست؛ حالا بگو ببینم سازش چیه :w02:

لینک به دیدگاه
نه دیگه؛ قسمت طراحیش با مائه؛ قسمت سازش مربوط به عمرانیاست؛ حالا بگو ببینم سازش چیه :w02:

چه ميدونم!!! :ws52:

اصلا معلوم نيست چجوري محاسبه اش كردن!!! چه جوري اجرا شده؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه
دقیقا داشتم به این فکر میکردم که سازه هاش چیه w58.gif

من فك نمي كنم جنس سازه اش چيزه خاصي باشه مهم محاسبه اين ساختموناس !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر شما این ساختمونه که پنجره هاش بیرون زده کاربریش چیه؟؟؟من اصلا نمیتونم توی اون کنسولارو تصور کنم

زیاد سخت نگیر همش واقعی نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
برترین ها: این سازه هایی که در تصویر مشاهده می کنید، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است.

به گزارش برترین ها، سال های متمادی است که انسان با ساختن عمارت‌های بسیار بزرگ، آن هم با شکل و شمایل عجیب، سعی کرده است به نوعی عرض اندام کند، اما پس از انقلاب صنعتی در اقصی نقاط جهان، این موضوع به یک رقابت بین‌المللی در عرصه‌های علم و صنعت تبدیل شد و آثاری در ساخت انواع سازه‌ها به‌وجود آمد که در تاریخ بشریت برای همیشه ماندگار خواهد بود.

این بناهای که نظر بسیاری از مردم جهان را به خود جلب کرده است، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است.

68130_405.jpg

lol

سیندی اینارو از کجا اوردی :ws28:

این یکی واقعا خودشونم عکس تا شدنش رو نشون دادن !

:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...