Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ برترین ها: این سازه هایی که در تصویر مشاهده می کنید، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است. به گزارش برترین ها، سال های متمادی است که انسان با ساختن عمارتهای بسیار بزرگ، آن هم با شکل و شمایل عجیب، سعی کرده است به نوعی عرض اندام کند، اما پس از انقلاب صنعتی در اقصی نقاط جهان، این موضوع به یک رقابت بینالمللی در عرصههای علم و صنعت تبدیل شد و آثاری در ساخت انواع سازهها بهوجود آمد که در تاریخ بشریت برای همیشه ماندگار خواهد بود. این بناهای که نظر بسیاری از مردم جهان را به خود جلب کرده است، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است. 28 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااااا؛ اینا رو با چه سازه هایی ساخته لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اااااااااااااااااااااااااااا؛ اینا رو با چه سازه هایی ساخته والا شما معماري خوندي بگو مام بدونيم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ این خیلی باحاله ؛ آخه پله هاش به کجا میخواد برسه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ والا شما معماري خوندي بگو مام بدونيم نه دیگه؛ قسمت طراحیش با مائه؛ قسمت سازش مربوط به عمرانیاست؛ حالا بگو ببینم سازش چیه لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ این خیلی باحاله ؛ آخه پله هاش به کجا میخواد برسه من فك كنم حالت تاشو داشته باشه!!! 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ نه دیگه؛ قسمت طراحیش با مائه؛ قسمت سازش مربوط به عمرانیاست؛ حالا بگو ببینم سازش چیه چه ميدونم!!! اصلا معلوم نيست چجوري محاسبه اش كردن!!! چه جوري اجرا شده؟! 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا داشتم به این فکر میکردم که سازه هاش چیه 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا داشتم به این فکر میکردم که سازه هاش چیه من فك نمي كنم جنس سازه اش چيزه خاصي باشه مهم محاسبه اين ساختموناس !!! 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا من هنگ کردم .......:jawdrop::jawdrop: واقعا اینا رو چه جوری ساختن ؟؟؟؟ سازه ش چجوریه!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ راستش من فکر نمیکنم همه این بناها وجود خارجی داشته باشه البته بعضیشون مشکل سازه ای ندارن ولی بعضیا 5 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر شما این ساختمونه که پنجره هاش بیرون زده کاربریش چیه؟؟؟من اصلا نمیتونم توی اون کنسولارو تصور کنم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر شما این ساختمونه که پنجره هاش بیرون زده کاربریش چیه؟؟؟من اصلا نمیتونم توی اون کنسولارو تصور کنم زیاد سخت نگیر همش واقعی نیست 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ برترین ها: این سازه هایی که در تصویر مشاهده می کنید، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است. به گزارش برترین ها، سال های متمادی است که انسان با ساختن عمارتهای بسیار بزرگ، آن هم با شکل و شمایل عجیب، سعی کرده است به نوعی عرض اندام کند، اما پس از انقلاب صنعتی در اقصی نقاط جهان، این موضوع به یک رقابت بینالمللی در عرصههای علم و صنعت تبدیل شد و آثاری در ساخت انواع سازهها بهوجود آمد که در تاریخ بشریت برای همیشه ماندگار خواهد بود. این بناهای که نظر بسیاری از مردم جهان را به خود جلب کرده است، ساخت یک معمار اسپانیایی به نام "ویکتور انریچ" است. lol سیندی اینارو از کجا اوردی این یکی واقعا خودشونم عکس تا شدنش رو نشون دادن ! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ lolسیندی اینارو از کجا اوردی این یکی واقعا خودشونم عکس تا شدنش رو نشون دادن ! :vahidrk: حالشو ببر 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ راستش من فکر نمیکنم همه این بناها وجود خارجی داشته باشهالبته بعضیشون مشکل سازه ای ندارن ولی بعضیا :w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده