spow 44198 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 املا چیست؟ املا واژه ای است عربی و معنای آن نوشتن مطلبی است که دیگری بخواند، دیکته هم در این نوع موارد بکار می رود این واژه فرانسوی است. مهارت املا نویسی به معنای توانایی جانشین کردن صحیح صورت نوشتاری حروف ، کلمات و جمله ها به جای صورت آوایی آنهاست . دانش آموزان باید به این مهارت دست یابند تا بتوانند به خوبی بین صورت تلفظی کلمات و حروف سازنده آنها پیوند مناسبی برقرار کنند . بدین ترتیب ضمینه لازم برای پیشرفت آنان در درسهای جمله نویسی ، انشاء و بطور کلی نکاتی را درباره صدا هایی که بوسیله معلم در قالب کلمات و جملات برزبان جاری می شود رعایت نمایند. الف : آنها را خوب بشنوند. ب : آنها را خوب تشخیص دهند. ج: آنها را درست بنویسند. هر کدام از این فرآیندها ی ذهنی ارتباط مستقیم دارد: الف : ادراک کلمه>>>>>>حافظه شنیداری و تشخیص شنیداری ب: بازشناسی کلمه>>>>>حافظه دیداری ج : بازنویسی کلمه >>>>حافظه حرکتی اهداف املا در دوره ابتدایی : 1- آموزش صورت نوشتاری کلمات و جملات زبان فارسی 2- تمرین آموخته های نوشتاری شاگردان در رونویسی . 3- تشخیص اشکالات املایی دانش آموزان و رفع آنها. بدیهی است نوشتاری که با غلط های املایی همراه باشد ارتباط زبانی میان افراد جامعه به خوبی برقرار نمی شود بنابراین لزوم توجه به این درس کاملا درست است. علاوه بر اینها املا نویسی فراگیران را یاری می کند تامهارت های خود را در زمینه های زیر تقویت کنند: 1- گوش دادن با دقت 2-تمرکز و توجه به گفتار معلم. 8
Cinderella 9897 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 يادش بخير سجاد من تو بچگيم يادم نمياد خانوادم يكبار به من املا گفته باشن هميشه خودم از رو كتاب مي نوشتم هميشه ام به خودم 20 ميدادم معلممون مي فهميد ميگفت باز خودت نوشتي؟؟؟ تو دورانه دبستانم يادم نمياد يكبار نمره املام كمتر از 19 شده باشه هميشه دفترارو معلم ميداد من تصحيح ميكردم اونقد لذت ميبردم كه نگو 6
Avenger 19333 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 من همیشه املام ضعیف بود و معمولا بالای 16 نمیگرفتم و خیلی از نمرات دیگم هم بخاطر املا افت میکرد به جز ریاضی حتی یک بار املا تو راهنمایی تجدید شدم 4
Avenger 19333 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 املا چیست؟ املا واژه ای است عربی و معنای آن نوشتن مطلبی است که دیگری بخواند، دیکته هم در این نوع موارد بکار می رود این واژه فرانسوی است. مهارت املا نویسی به معنای توانایی جانشین کردن صحیح صورت نوشتاری حروف ، کلمات و جمله ها به جای صورت آوایی آنهاست . دانش آموزان باید به این مهارت دست یابند تا بتوانند به خوبی بین صورت تلفظی کلمات و حروف سازنده آنها پیوند مناسبی برقرار کنند . بدین ترتیب ضمینه لازم برای پیشرفت آنان در درسهای جمله نویسی ، انشاء و بطور کلی نکاتی را درباره صدا هایی که بوسیله معلم در قالب کلمات و جملات برزبان جاری می شود رعایت نمایند. الف : آنها را خوب بشنوند. ب : آنها را خوب تشخیص دهند. ج: آنها را درست بنویسند. هر کدام از این فرآیندها ی ذهنی ارتباط مستقیم دارد: الف : ادراک کلمه>>>>>>حافظه شنیداری و تشخیص شنیداری ب: بازشناسی کلمه>>>>>حافظه دیداری ج : بازنویسی کلمه >>>>حافظه حرکتی اهداف املا در دوره ابتدایی : 1- آموزش صورت نوشتاری کلمات و جملات زبان فارسی 2- تمرین آموخته های نوشتاری شاگردان در رونویسی . 3- تشخیص اشکالات املایی دانش آموزان و رفع آنها. بدیهی است نوشتاری که با غلط های املایی همراه باشد ارتباط زبانی میان افراد جامعه به خوبی برقرار نمی شود بنابراین لزوم توجه به این درس کاملا درست است. علاوه بر اینها املا نویسی فراگیران را یاری می کند تامهارت های خود را در زمینه های زیر تقویت کنند: 1- گوش دادن با دقت 2-تمرکز و توجه به گفتار معلم. ولی املا هیچ ربطی به حافظه شنیداری نداره 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 ولی املا هیچ ربطی به حافظه شنیداری نداره چرا وحیدجان خیلی ربط داره گام اول تشخیص وابراز تمایز بین لغات جستجو درحافظه شنیداری وشبیه سازی ذهنی لغات هست 3
Avenger 19333 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 چرا وحیدجان خیلی ربط دارهگام اول تشخیص وابراز تمایز بین لغات جستجو درحافظه شنیداری وشبیه سازی ذهنی لغات هست در این صورت یه فردی که سواد نداره نباید هیچ شعور شنیداری داشته باشه 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 در این صورت یه فردی که سواد نداره نباید هیچ شعور شنیداری داشته باشه نه عزیز اون حافظه رو داره ولی چون مراحل یادگیری رو سپری نکرده نمیتونه حافظه شنیداری رو به صورت مکتوب ارائه کنه 3
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 من هميشه املام ضعيف بودهميشه بالاترين نمره املايي من 10 بود 2
ماتینا 4434 ارسال شده در 23 تیر، 2012 انقدر از املا بدم میومد حوصله نداشتم کسی به من امر کنه الان باید من هرچی میگم بنویسی هنوز دفتر املاهام رو دارم
ارسال های توصیه شده