viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ مردی قصد ازدواج داشت.مشکل او انتخاب از بین 3 کاندید زن احتمالی بود.او به هر زن 5000 دلار پول داد تا ببیند هرکدام با آن چه کار میکننداولی ظاهرش را کاملا تغییر داد به یک آرایشگاه تجملی رفتآرایش جدید کرد لباسهای جدید و زیبا خرید و به مرد گفت که برای اینکهدر نظر او جذابتر باشد این کارها را کرده است چراکه خیلی دوستش داردمرد تحت تاثیر قرار گرفتدومی به خرید هدیه برای مرد پرداخت.برایش یک دست چوب گلف خریدبه علاوه ابزار جدید برای کامپیوترش و لباسهای گران قیمتو هنگامی که هدیه ها را به مرد داد گفت که تمام پولش را برایاو صرف کرده چراکه خیلی دوستش داردمرد تحت تاثیر قرار گرفتسومی پولش را در سهام سرمایه گذاری کرد و چند برابر پولی که از مرد گرفته بودعایدش شد.او 5000دلار مرد را پس داد و برای بقیه پول یک حساب مشترک باز کردو گفت میخواهد برای زندگی آینده شان پس انداز کند چراکه خیلی دوستش داردواضح است که مرد تحت تاثیر قرار گرفتاو مدت زیادی را به تفکر درباره اینکه هر زن با پولها چه کار کرده پرداختو سر انجام با زنی ازدواج کرد که ......... بزرگتری داشتمردها همینند 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا حالا که اینطوری شد خیلیم کار خوبی کرد. لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ لطفا قبل از کپی پیست مطلب رو بخونید و سانسور های لازم رو انجام بدید لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چیزی نزدیک به واقعیت. آقایان به *** خیلی اهمیت میدن. البته من مشکل نوشتن سینه رو نمیدونم لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چیزی نزدیک به واقعیت. آقایان به *** خیلی اهمیت میدن. البته من مشکل نوشتن سینه رو نمیدونم بله. شما درست میگید. واقعیت های زیادی اطراف ما هست ولی دلیلی وجود نداره همه آنها را به زبان بیاریم. این سایت از همه گروه ها و اقشار جامعه بازدید کننده داره. بهتره در نوشتارمون جوانب احتیاط را رعایت کنیم. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بله. شما درست میگید. واقعیت های زیادی اطراف ما هست ولی دلیلی وجود نداره همه آنها را به زبان بیاریم. این سایت از همه گروه ها و اقشار جامعه بازدید کننده داره. بهتره در نوشتارمون جوانب احتیاط را رعایت کنیم. شما یا نمیدونید تو چه جامعه ای زندگی میکنیم یا اینکه میخواید چشم و گوش خودتون رو زورکی ببنیدید، در هر صورت من که مشکلی در نوشتن کلمه سینه نمیبینم و دلیل این حساسیتهای بی مورد رو هم درک نمیکنم. ولی چون شما مدیرید، چشم از این به بعد کلمه سینه رو هم سانسور میکنیم. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ کی گفته هرچی بزرگتر بهتر؟ هر چیزی حد متوسطش خوبه. به قول شاعر ایام کودکی: گل همه رنگش خوبه،بچه زرنگش خوبه. لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ خب میرفت گاو میخرید به جاش انقده بزرگه!!!هموناش:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ شما یا نمیدونید تو چه جامعه ای زندگی میکنیم یا اینکه میخواید چشم و گوش خودتون رو زورکی ببنیدید، در هر صورت من که مشکلی در نوشتن کلمه سینه نمیبینم و دلیل این حساسیتهای بی مورد رو هم درک نمیکنم. ولی چون شما مدیرید، چشم از این به بعد کلمه سینه رو هم سانسور میکنیم. والا به خدا منم تو همین جامعه زندگی میکنیم. ولی مقتضیات این جامعه را باید پذیرفت. اگر بخواید چیزی رو عوض کنید باید بگم که اشتباه میکنید. این سایت برای عوض کردن نیست. با اینهمه خفقان موجود داریم سعی میکنیم یه راه کوچیک برای تنفس باز کنیم و نفس بکشیم تا زنده بمونیم. ولی شما میخواید یه دفه راه را باز کنید و آزادانه نفس بکشید. این کار اشتباهه. چون آوار میریزه رو سرتون. گاماس گاماس. نیاز هم نیست به حرف من گوش بدید چرا که مدیر هستم. نه من صرفا یک کاربر هستم و این عنوان و اختیارات چیزی رو به من اضافه نمیکنه. بهتره به قوانین سایت و دیگران احترام بزارید. همین. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ والا به خدا منم تو همین جامعه زندگی میکنیم. ولی مقتضیات این جامعه را باید پذیرفت. اگر بخواید چیزی رو عوض کنید باید بگم که اشتباه میکنید. این سایت برای عوض کردن نیست. با اینهمه خفقان موجود داریم سعی میکنیم یه راه کوچیک برای تنفس باز کنیم و نفس بکشیم تا زنده بمونیم. ولی شما میخواید یه دفه راه را باز کنید و آزادانه نفس بکشید. این کار اشتباهه. چون آوار میریزه رو سرتون. گاماس گاماس. نیاز هم نیست به حرف من گوش بدید چرا که مدیر هستم. نه من صرفا یک کاربر هستم و این عنوان و اختیارات چیزی رو به من اضافه نمیکنه. بهتره به قوانین سایت و دیگران احترام بزارید. همین. مشکل اینجاست که من نوشتن کلمه سینه رو بی احترامی به دیگران نمیدونم، فکر هم نمیکنم که کمیته *****ینگ (نمیدونم چی بهش میگن) به کلمه سینه حساسیت داشته باشه. آخه کلمه سینه مستهجن هم نیست بدبختی. به نظرم اینقد عبوسیت و عصا قورت دادگی مصنوعی و تو ذوق زننده اس. ذهن من یکی با جبهه گیریایی که بعضا تو سایت دیدم بر علیه شخص یا گروه خاصی صورت میگیره و عکس العملی از طرف مدیران و سایر کاربران سایت هم نمیبینم بیشتر مغشوش میشه تا به کار بردن همچین کلماتی. نمیدونم شاید مشکل از من باشه که به کار بردن کلمه سینه اینقد برام معمولیه یا کاربران اینجا زیادی ذهنشون اون وریه که با خووندن کلمه سینه هم مشکل دارن. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ذهن من یکی با جبهه گیریایی که بعضا تو سایت دیدم بر علیه شخص یا گروه خاصی صورت میگیره و عکس العملی از طرف مدیران و سایر کاربران سایت هم نمیبینم بیشتر مغشوش میشه تا به کار بردن همچین کلماتی. میشه مثال عینی هم بفرمایید؟ لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ مشکل اینجاست که من نوشتن کلمه سینه رو بی احترامی به دیگران نمیدونم، فکر هم نمیکنم که کمیته *****ینگ (نمیدونم چی بهش میگن) به کلمه سینه حساسیت داشته باشه. آخه کلمه سینه مستهجن هم نیست بدبختی. به نظرم اینقد عبوسیت و عصا قورت دادگی مصنوعی و تو ذوق زننده اس. ذهن من یکی با جبهه گیریایی که بعضا تو سایت دیدم بر علیه شخص یا گروه خاصی صورت میگیره و عکس العملی از طرف مدیران و سایر کاربران سایت هم نمیبینم بیشتر مغشوش میشه تا به کار بردن همچین کلماتی. نمیدونم شاید مشکل از من باشه که به کار بردن کلمه سینه اینقد برام معمولیه یا کاربران اینجا زیادی ذهنشون اون وریه که با خووندن کلمه سینه هم مشکل دارن. بنده الان فکر میکنم شما در قلب اروپا زندگی میکنید که انقدر روشنفکرانه و متجدد فکر میکنید. نوشتن کلمه سینه بی احترامی به قوانینی هست که شما هنگام عضویت اونها رو پذیرفتید ولی متاسفانه هیچ اعتنایی به این قوانین ندارید. قانون شماره 4) کاربران انجمن مي بايست در هنگام ارسال پيغام در تالارها و تاپیک ها از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب ، به وی اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار اكانت کاربر برای همیشه بسته خواهد شد. بله قبول دارم که راجع به درد سینه و سرما خوردگی یا اثابت گلوله به سینه بخوایم صحبت کنیم مستهجن نیست. ولی بحث درشت و ریز بودن سینه های یک خانم و نقشش در جذابیت یک خانوم و نقطه چین در این فروم نه تنها خلاف قوانین سایته بلکه دور از ادب و احترام هم هست. در صورت ادامه بحث مجبور به حذف تاپیک هستم. لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چیزی نزدیک به واقعیت. آقایان به *** خیلی اهمیت میدن. البته من مشکل نوشتن سینه رو نمیدونم شما میگید نزدیک به واقعیت. قبول دارم. من یه دوست دارم که معتقده جدایی واسه این اسکار آورد که مردم ایران رو بدبخت به تصویر کشید. حالا من هی برهان میارم براش اون میگه نخیر. ثانیا گفتید خیلی اهمیت میدن. این مردی که شما داستانش رو نوشتید مشکل داشته و مغزش جای دیگه بوده. دلیل نمیشه همه اینطوری باشند(همونطور که خودتون گفتید) (اگه جای یه زن بودم، دوست نداشتم همسرم دست یا پا نداشته باشه یا کلمن باشه. دوست داشتم کامل و عادم باشه) (بین خودمون باشه ولی آواتار خودتو نیگا(امیدوارم سوتفاهم ایجاد نشه. شوخی بود) لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ شما یا نمیدونید تو چه جامعه ای زندگی میکنیم یا اینکه میخواید چشم و گوش خودتون رو زورکی ببنیدید، در هر صورت من که مشکلی در نوشتن کلمه سینه نمیبینم و دلیل این حساسیتهای بی مورد رو هم درک نمیکنم. ولی چون شما مدیرید، چشم از این به بعد کلمه سینه رو هم سانسور میکنیم. کسایی مخالف لفظ سینه هستن که 6 دانگ حواسشون به جنبه ظاهری این کلمست!! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ شما میگید نزدیک به واقعیت. قبول دارم.من یه دوست دارم که معتقده جدایی واسه این اسکار آورد که مردم ایران رو بدبخت به تصویر کشید. حالا من هی برهان میارم براش اون میگه نخیر. ثانیا گفتید خیلی اهمیت میدن. این مردی که شما داستانش رو نوشتید مشکل داشته و مغزش جای دیگه بوده. دلیل نمیشه همه اینطوری باشند(همونطور که خودتون گفتید) (اگه جای یه زن بودم، دوست نداشتم همسرم دست یا پا نداشته باشه یا کلمن باشه. دوست داشتم کامل و عادم باشه) (بین خودمون باشه ولی آواتار خودتو نیگا(امیدوارم سوتفاهم ایجاد نشه. شوخی بود) اون کلمه ای که سانسور شده رو نمیدونم چطور ترجمه کنم که سانسور نشه، بهرحال اینا چیزاییه که من از زنای ازدواج کرده دور و برم و از خیلیا شنیدم که مردا براشون مهمتر از قیافه و اخلاق و ... زنشون رفتار زنشون در اتاق خواب مهمه. (شکلک خجالت زدگی فراوان). آقا ابوالفضل شما مختارید هر جور که راحتید برخورد کنید. این چیزی رو تغییر نمیده. شما اگه با متن مشکل دارید میتوونید کلا حذفش کنید ولی اینکه نوشتن کلمه سینه باعث سانسور بشه خنده دار و مضحکه. ضمنا اینقد زود عصبانی نشو، من تازه آزاد شدم. شما اگه تو کلاسی بودید که استاد مرد به دخترا روش معاینه سینه رو آموزش میداد فکر کنم لبو میشدید. آقا اسی منظورم جبهه گیری علیه هیملر و ماهرخ بود. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ آقا اسی منظورم جبهه گیری علیه هیملر و ماهرخ بود. اون جبهه گیری ها دلایل خیلی زیادی داره. که شما در جریانش نیستی. من هم علاقه ای برای باز کردن جزئیاتش ندارم. مطمئنا وقتی خودت در معرضش قرار میگرفتی جبهه گیری که سهله، ممکن بود کلا دنیای مجازی رو ترک بفرمایید. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اون جبهه گیری ها دلایل خیلی زیادی داره.که شما در جریانش نیستی. من هم علاقه ای برای باز کردن جزئیاتش ندارم. مطمئنا وقتی خودت در معرضش قرار میگرفتی جبهه گیری که سهله، ممکن بود کلا دنیای مجازی رو ترک بفرمایید. مطمئنا دلیل داشته اون رفتارها، کسی مریض که نیست بخواد بیخود و بی جهت با دیگران دعوا کنه، ولی چیزی که من شاهدش بودم صرف نظر از دلیل چندان جوانمردانه و مودبانه نبود. فقط جوی رو که عده ای برای گذراندن ساعاتی آرام و پربار توش حضور پیدا میکنن رو سنگین و مسموم و ناخوشایند کرد. به نظرم دنیای مجازی ارزش اینقدر جدی گرفته شدن رو نداره. من خودم قبلا جاهای دیگه همچین دعواهایی رو (البته کمی آرومتر) از سر گذروندم، الان پشیمون و ناراحتم که چرا به خاطر اختلاف عقیده یه نفر رو اونقد رنجوندم. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ مطمئنا دلیل داشته اون رفتارها، کسی مریض که نیست بخواد بیخود و بی جهت با دیگران دعوا کنه، ولی چیزی که من شاهدش بودم صرف نظر از دلیل چندان جوانمردانه و مودبانه نبود. فقط جوی رو که عده ای برای گذراندن ساعاتی آرام و پربار توش حضور پیدا میکنن رو سنگین و مسموم و ناخوشایند کرد. به نظرم دنیای مجازی ارزش اینقدر جدی گرفته شدن رو نداره. من خودم قبلا جاهای دیگه همچین دعواهایی رو (البته کمی آرومتر) از سر گذروندم، الان پشیمون و ناراحتم که چرا به خاطر اختلاف عقیده یه نفر رو اونقد رنجوندم. جوانمردی اولین اصلش روبرو ایستادنه نه از پشت شمشیر زدن. افراد با افکار مختلف مثل جواد مسی و ترزگه و... هم توی سایت هستند، حداقل از پشت خنجر نمیزنن،رو در رو مواضعشون معلومه،فحش و اهانت زشت هم ندارند. شما از پشت پرده تقریبا میتونم بگم به طور کامل بی اطلاع هستین و من هم علاقه ندارم بگم چی شده. چون اون قضایا دیگه تموم شده،وگرنه خیلی چیزها رو بهتون نشان میدادم تا بدونین جوانمرد به کی میگن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده