NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یه سری دوس دارن از این کارا... به ما چه؟! چرا ما بیکار میشیم دقیق میشیم تو زندگی مردم؟ یه سری آدم هستن دوس دارن بگم عجیجم هیتر تردی با هودت! که چی؟ مسئله مهمه؟! دوس دارن تو فیس بوک وقت بگذرونن از تو ف.ب دوست بشنو و همدیگرو خر کنن و.. دقیقا ربطش به بقیهٔ چیه؟ یه جاهایی زندگی شخصی میشه! هرچقدرم به نظر ما احمقانه و مزخرف باشه عقب مونده باشه یا هرچی! مهم اینه به ما مربوط نیست! مشکل اصلیتر همین دخالت و کار به کار دیگران داشتنه! اینکه بقیرو میذاریم زیره ذرّه بین! ببینیم این چیکار کرد اون چی کار کرد؟ این دخترا چرا این کارو کردن چرا اینجوری حرف زدن چرا عکسشون لایک خورده چرا اون پسر لایک زده چرا اینجوری حرف زده؟ آخه به ما چه؟ به چی میخوای برسی از اینکه بگی اینا مثلا کوته فکرن یا ... مگه همه باید مثل هم فک کنن؟ چرا باید فک کنیم بیشتر میفهمیم و کار ما درسته؟ هرکی که میفهمه, نکنه!! سرش به کار خودش باشه اون جوری که فک میکنه درسته باشه..... از خودش شروع کنه... بقیهٔ علایق و سلایق و عقاید خودشونو دارن... به ما کاری دارن؟ حالا اون بقیهٔ هرکی میتونه باشه... الان روی صحبتم کلی بود نه فقط افرادی که استارتر مثال زده..حتی اونها هم میتونن اینجوری راجع ب مقابلین خودشون نظر بدن! هر کی هر زندگی شخصی که داره هرچی که بود تا وقتی به زندگی دیگری کاری نداره میشه حریم شخصی خودش و درست نیست اظهار نظر و ایراد گرفتن ازش! 16 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یه سری دوس دارن از این کارا... به ما چه؟! چرا ما بیکار میشیم دقیق میشیم تو زندگی مردم؟ یه سری آدم هستن دوس دارن بگم عجیجم هیتر تردی با هودت! که چی؟ مسئله مهمه؟! دوس دارن تو فیس بوک وقت بگذرونن از تو ف.ب دوست بشنو و همدیگرو خر کنن و.. دقیقا ربطش به بقیهٔ چیه؟ یه جاهایی زندگی شخصی میشه! هرچقدرم به نظر ما احمقانه و مزخرف باشه عقب مونده باشه یا هرچی! مهم اینه به ما مربوط نیست! مشکل اصلیتر همین دخالت و کار به کار دیگران داشتنه! اینکه بقیرو میذاریم زیره ذرّه بین! ببینیم این چیکار کرد اون چی کار کرد؟ این دخترا چرا این کارو کردن چرا اینجوری حرف زدن چرا عکسشون لایک خورده چرا اون پسر لایک زده چرا اینجوری حرف زده؟ آخه به ما چه؟ به چی میخوای برسی از اینکه بگی اینا مثلا کوته فکرن یا ... مگه همه باید مثل هم فک کنن؟ چرا باید فک کنیم بیشتر میفهمیم و کار ما درسته؟ هرکی که میفهمه, نکنه!! سرش به کار خودش باشه اون جوری که فک میکنه درسته باشه..... از خودش شروع کنه... بقیهٔ علایق و سلایق و عقاید خودشونو دارن... به ما کاری دارن؟ حالا اون بقیهٔ هرکی میتونه باشه... الان روی صحبتم کلی بود نه فقط افرادی که استارتر مثال زده..حتی اونها هم میتونن اینجوری راجع ب مقابلین خودشون نظر بدن! هر کی هر زندگی شخصی که داره هرچی که بود تا وقتی به زندگی دیگری کاری نداره میشه حریم شخصی خودش و درست نیست اظهار نظر و ایراد گرفتن ازش! اگه اشتباه نکنم در مجموع میخواستی بگی بهتره هرکی سرش تو کار خودش باشه و کاری به دیگران نداشته باشه خیلی خوب حرفی رو این موضوع نیست خرف از توقعات زیادی و توهمات الکی و رفتار بچه گانه ای ست که اگه یه روز در گیرش بشیم ممکنه نادونسته خیلی از مسیر زندگی را اشتباه بریم ما جزیی از جامعه ای هستیم که توش زندگی میکنیم و از هم جدا نیستیم همه ادمها اعضای یک بدنند و نابودی و درد یکی درد و ناراحتی همه میتونه باشه اگه خوب فکر کنیم...موقعه ای میتونیم رشد کنیم که در یک جو مستقد رشد کردن قرار بگریم و به وجود اوردی این جو لازمه اش اینه که تا جایی که امکان داشته باشه نسبت به اطرافمون بی تفاوت نباشم در ضمن اسم کسی رااورده نشده که بخوایم وارد حریم خصوصیش شده باشیم 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اگه اشتباه نکنم در مجموع میخواستی بگی بهتره هرکی سرش تو کار خودش باشه و کاری به دیگران نداشته باشه خیلی خوب حرفی رو این موضوع نیست خرف از توقعات زیادی و توهمات الکی و رفتار بچه گانه ای ست که اگه یه روز در گیرش بشیم ممکنه نادونسته خیلی از مسیر زندگی را اشتباه بریم ما جزیی از جامعه ای هستیم که توش زندگی میکنیم و از هم جدا نیستیم همه ادمها اعضای یک بدنند و نابودی و درد یکی درد و ناراحتی همه میتونه باشه اگه خوب فکر کنیم...موقعه ای میتونیم رشد کنیم که در یک جو مستقد رشد کردن قرار بگریم و به وجود اوردی این جو لازمه اش اینه که تا جایی که امکان داشته باشه نسبت به اطرافمون بی تفاوت نباشم در ضمن اسم کسی رااورده نشده که بخوایم وارد حریم خصوصیش شده باشیم اتفاقا منتظر بودم بحث جامعه رو پیش بکشی و بگی که رفتار همه گاهی رو بقیه هم تاثیر داره.... ولی مسئلهای که تو بیان کردی تأثیرش روی زندگی خودت کجاست؟ (اینجاست که میگم شخصیه ) این افراد چه تأثیر بدی میتونن داشته باشن و مهمتر از همه چرا تو باید فک کنی کار اونها صد در صد غلطه و تو درستش رو میدونی؟ اینی که میگم کلیه یعنی فقط شخص خودت منظورم نیست این من و توها رو نوعی کن... اینکه اسم شخصی رو بیاری که دیگه فاجعه هست! همین که زوم کردی رو یه عده و رفتارشون رو برسی کردی و راجبشون نظر دادی و انتقادی به این شدت! کافیه بازم میگم منظورم کلیه به شخص تو و این عدهای که حرفش رو زدی نیست... این رفتار تو جامعه ما زیاده خیلی زیاد! 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا منتظر بودم بحث جامعه رو پیش بکشی و بگی که رفتار همه گاهی رو بقیه هم تاثیر داره.... ولی مسئلهای که تو بیان کردی تأثیرش روی زندگی خودت کجاست؟ (اینجاست که میگم شخصیه ) این افراد چه تأثیر بدی میتونن داشته باشن و مهمتر از همه چرا تو باید فک کنی کار اونها صد در صد غلطه و تو درستش رو میدونی؟ اینی که میگم کلیه یعنی فقط شخص خودت منظورم نیست این من و توها رو نوعی کن... اینکه اسم شخصی رو بیاری که دیگه فاجعه هست! همین که زوم کردی رو یه عده و رفتارشون رو برسی کردی و راجبشون نظر دادی و انتقادی به این شدت! کافیه بازم میگم منظورم کلیه به شخص تو و این عدهای که حرفش رو زدی نیست... این رفتار تو جامعه ما زیاده خیلی زیاد! همیشه وقتی موضوعی برای بحث گذاشته میشه با اینکه جای بحث روی اون موضوع هست این نوشون دهنده اونه که جای تغییر و اصلاح وجود داره و اون موضوع یک قانون نیست و صدرد صد نیست وگرنه بحثی نبود من رو رفتار کسی زوم نمی کنم روی عکس العمل دیگران در قبال رفتار خودم زوم میکنم تا جایی که درست باشه تغییر را تو خودم به وجود میارم واگه ببینم رفتار دیگران در قبال خودم اشتباه بوده و از رو اغراض و و سوئ نیت ساکت نمیشنم با دلیل حرفم را میگم .. در مورد موضوع اینکه خیلی رفتارها منجر به بیراه رفتن و اسیب میشه دقیقا نتیجه تاثیرات مخربی هست که بعضی افراد میزارن یک سلول بیمار میتونه منجر به بیماری قسمتی از بدن و حتی بیماری کامل انسان بشه اگه درمان نشه ما باید باحرف زدن و به ارامی و کاملا منطقی اگاه بشیم از ذهنیت های اشتباهی که وجود داره با موضع گیری سریع هیچی قابل حل نیست البته بجز وقتی که طرفت راه منطق و حرف را ببنده که دیگه رفتار متفاوت میطلبه 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تو اين بحث خيلي جديم چون دختراي اشگول كم نيستند اقايون مخ زن هم به نسبت موجود و ايضا بلعكس عاقا من ميگم ارتباطي كه از مجازي به واقعي كشيده شد اين ارتباط رو لبه تيغ حركت ميكنه و ميتونه خطرناك باشه خطر به اين معني كه به زندگي شخصي اسيب برسونه ...شما موافقيد يا مخالف؟ هم موافق هم مخالف... بنظرم اگه رابطه واقعی و مجازی رو 2 تا کفه ترازو در نظر بگیریم اگه کفه واقعی سنگین تر بشه میشه رابطه رو به یه جایی رسوند! یعنی کلا یا اینجا یا اونجا!! خودم چهره واقعی خیلی از دوستان رو خیلی بیشتر از اونچیزی که اینجا میبینم و حرفایی که میزنن دوست دارم ولی اینجا خیلی چیزا تغییر مکینه و بنظرم تنها واقعیت رو توی دنیای واقعی میشه دید و درکش کرد و در موردش قضاوت کرد. حالا اوشکول کیه؟ 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه وقتی موضوعی برای بحث گذاشته میشه با اینکه جای بحث روی اون موضوع هست این نوشون دهنده اونه که جای تغییر و اصلاح وجود داره و اون موضوع یک قانون نیست و صدرد صد نیست وگرنه بحثی نبودمن رو رفتار کسی زوم نمی کنم روی عکس العمل دیگران در قبال رفتار خودم زوم میکنم تا جایی که درست باشه تغییر را تو خودم به وجود میارم واگه ببینم رفتار دیگران در قبال خودم اشتباه بوده و از رو اغراض و و سوئ نیت ساکت نمیشنم با دلیل حرفم را میگم .. در مورد موضوع اینکه خیلی رفتارها منجر به بیراه رفتن و اسیب میشه دقیقا نتیجه تاثیرات مخربی هست که بعضی افراد میزارن یک سلول بیمار میتونه منجر به بیماری قسمتی از بدن و حتی بیماری کامل انسان بشه اگه درمان نشه ما باید باحرف زدن و به ارامی و کاملا منطقی اگاه بشیم از ذهنیت های اشتباهی که وجود داره با موضع گیری سریع هیچی قابل حل نیست البته بجز وقتی که طرفت راه منطق و حرف را ببنده که دیگه رفتار متفاوت میطلبه متوجه نشدم یعنی این موضوعی که آوردی عکس العمل در مقابل رفتار تو بود؟ یک سلول سلول هست من یه کمی با این نوع مثال ها مشکل دارم چون نمیتونه زیاد ربطی به موضوع اصلی داشته باشه.... مثلا جامعه با بدن انسان... روی خود جامعه حرف بزنیم بهتره.. شفاف تره.. خب حرفت اینه که یک سری رفتار غلط میتونه به جامعه آسیب بزنه... خب موضوعی که استارت کردی پست قبل سوال کردم چه تأثیر بدی؟ چه اثر مخرّبی؟ و از همه مهمتر چی باعث میشه تو فک کنی که رفتار اونها غلطه و تو درستش رو میدونی؟ نقد از سمت تو هست دیگه؟ اشاره کردی حرف زدن کاملا آروم و منطقی.. انتقاد تو چقدر آروم و روی منطق و آگاه کننده و ریشه یابی شده و روی اصول و.. بود؟ بنا به حرف خودت که میگی باید اینطور باشه گفتم البته... و باز یه مساله خیلی مهم, کی و چی و از کجا تعیین میشه رفتار درست چیه؟ تو درست میگی یا طرف مقابلت؟ اگه میشه روی حرفای هم بحث کنیم یعنی جواب سوالهای منو اگه خواستی بدی... ممنون 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ هم موافق هم مخالف... بنظرم اگه رابطه واقعی و مجازی رو 2 تا کفه ترازو در نظر بگیریم اگه کفه واقعی سنگین تر بشه میشه رابطه رو به یه جایی رسوند! یعنی کلا یا اینجا یا اونجا!! خودم چهره واقعی خیلی از دوستان رو خیلی بیشتر از اونچیزی که اینجا میبینم و حرفایی که میزنن دوست دارم ولی اینجا خیلی چیزا تغییر مکینه و بنظرم تنها واقعیت رو توی دنیای واقعی میشه دید و درکش کرد و در موردش قضاوت کرد. حالا اوشکول کیه؟ چه طور تو دنیای مجازی به راست نبودن به دروغ بودن یک ادم پی می بری ؟ شاید نشه دقیق گفت چطور شاید نیاز به شواهد قراینی داشته باشه که زمان بر هست اما قبول داری که ممکنه برای تو زیاد سخت نباشه ولی یکی ؟دیگه حتی بعد از مدتها رابطه هم سخت باشه دیدن واقعیت چون جلو چشمش را پرده ای از توهمات واهی گرفته توهماتی که از تفاوت بین این دو دنیا نشات میگره ؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ چه طور تو دنیای مجازی به راست نبودن به دروغ بودن یک ادم پی می بری ؟ شاید نشه دقیق گفت چطور شاید نیاز به شواهد قراینی داشته باشه که زمان بر هست اما قبول داری که ممکنه برای تو زیاد سخت نباشه ولی یکی ؟دیگه حتی بعد از مدتها رابطه هم سخت باشه دیدن واقعیت چون جلو چشمش را پرده ای از توهمات واهی گرفته توهماتی که از تفاوت بین این دو دنیا نشات میگره ؟ خب ببین این کلا برمیگرده به خود شخص، اینکه چطوری فکر میکنه و اینکه چطوری قضایا رو برای خودش تجزیه و تحلیل میکنه بنظر من حتی اگه بحث 2 تا دنیا متفاوت هم مطرح نباشه کسی که بخواد تاثیر منفی بگیره میگیره چون از لحاظ روحی قوی نیست نظر کلی من اینه که یه رابطه ای که از اینجا استارت بخوره میتونه به اندازه یه رابطه کاملا واقعی و دور از اینجا خوب و یا بد باشه و این مطموئنا مستثنی نیست. مرسی رفیق من معمولا تو بحثا شرکت نمیکنم ولی 2 پست اولت نظرم رو جلب کرد بحث خوبیه 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ متوجه نشدم یعنی این موضوعی که آوردی عکس العمل در مقابل رفتار تو بود؟ یک سلول سلول هست من یه کمی با این نوع مثال ها مشکل دارم چون نمیتونه زیاد ربطی به موضوع اصلی داشته باشه.... مثلا جامعه با بدن انسان... روی خود جامعه حرف بزنیم بهتره.. شفاف تره.. خب حرفت اینه که یک سری رفتار غلط میتونه به جامعه آسیب بزنه... خب موضوعی که استارت کردی پست قبل سوال کردم چه تأثیر بدی؟ چه اثر مخرّبی؟ و از همه مهمتر چی باعث میشه تو فک کنی که رفتار اونها غلطه و تو درستش رو میدونی؟ نقد از سمت تو هست دیگه؟ اشاره کردی حرف زدن کاملا آروم و منطقی.. انتقاد تو چقدر آروم و روی منطق و آگاه کننده و ریشه یابی شده و روی اصول و.. بود؟ بنا به حرف خودت که میگی باید اینطور باشه گفتم البته... و باز یه مساله خیلی مهم, کی و چی و از کجا تعیین میشه رفتار درست چیه؟ تو درست میگی یا طرف مقابلت؟ اگه میشه روی حرفای هم بحث کنیم یعنی جواب سوالهای منو اگه خواستی بدی... ممنون وقتی پسری میاد زیر عکس انجیالا جولی که تو پروف یکی گذاشته شده می نویسه " قیافه شما حیلی جذابه من دوست دارم با همسر اینده که میخوام ازدواج کنم شبیه شما باشه " دیگه اشتباه بودن این رفتار جای بجث نداره وقتی کسی بر اساس چارتا حرف و گفته یکی اونقد وابسته اش میشه که حاظر ندیده هرکاری براش انجام بده اتفاق تازه ای نیست ...من نمی گم که اشتباه نمیکنم ممکنه منم اشتباه کرده باشم و اشتباه کنم اصلا بحث شخص نیست چظور وچگونه میشه ادم بیاد نت و تحط تاثیر احساسات قرار نگیره و عقل محور رفتار کنه تا احساس محور... این فرق میکنه که یکی تو پروفش به شوخی یا برای تشکر یه حرفی بزنه ... دارم از جس وابستگی میگم که از نت به بیرون از نت منتقل میشه به شماره تلفن و دیدارای خصوصی کشیده میشه . به یک دل نه صد دل عاشق شدن میکشه و حتی اگه اینجوری نباشه به تاثیر پذیر ی و بسته شدن فکر کشیده میشه ... وقتی تو انجمن یا نت یا هر جای دیگه باشند جو بی اعتمادی و بد بینی به وجود میاد و این خود تاثیر بدی هست که رو همه گذاشته میشه ... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خب ببین این کلا برمیگرده به خود شخص، اینکه چطوری فکر میکنه و اینکه چطوری قضایا رو برای خودش تجزیه و تحلیل میکنه بنظر من حتی اگه بحث 2 تا دنیا متفاوت هم مطرح نباشه کسی که بخواد تاثیر منفی بگیره میگیره چون از لحاظ روحی قوی نیست نظر کلی من اینه که یه رابطه ای که از اینجا استارت بخوره میتونه به اندازه یه رابطه کاملا واقعی و دور از اینجا خوب و یا بد باشه و این مطموئنا مستثنی نیست. مرسی رفیق من معمولا تو بحثا شرکت نمیکنم ولی 2 پست اولت نظرم رو جلب کرد بحث خوبیه موافقم بات و اینم اضافه کنم که ادم ها را بهتر میشه از رفتارشون با دیگران شناخت یا از سطح انتظارتشون شناخت البته ادمهای هستند که دوست ندارن وابسته کسی بشن و لی تلاش میکنن دیگران را جالا چه از لحاظ فکری چه جسمی تحت نفوذ و تاثیر شخصی قرار بدن واقعا پشت همین کامپیوتر هم ماهیت پلیدشون قبل دیدن هست ولی ما ممکنه نبینیم بازم تاکید میکنم فرقی نمیکنه دختر یا پسر باشند مهم اون تاثیر مخربی هست که رو ارامش ما میگزارند 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی پسری میاد زیر عکس انجیالا جولی که تو پروف یکی گذاشته شده می نویسه " قیافه شما حیلی جذابه من دوست دارم با همسر اینده که میخوام ازدواج کنم شبیه شما باشه " دیگه اشتباه بودن این رفتار جای بجث نداره وقتی کسی بر اساس چارتا حرف و گفته یکی اونقد وابسته اش میشه که حاظر ندیده هرکاری براش انجام بده اتفاق تازه ای نیست ...من نمی گم که اشتباه نمیکنم ممکنه منم اشتباه کرده باشم و اشتباه کنم اصلا بحث شخص نیست چظور وچگونه میشه ادم بیاد نت و تحط تاثیر احساسات قرار نگیره و عقل محور رفتار کنه تا اجساس مجور... این فرق میکنه که یکی تو پروفش به شوخی یا برای تشکر یه حرفی بزنه ... دارم از جس وابستگی میگم که از نت به بیرون از نت منتقل میشه به شماره تلفن و دیدارای خصوصی کشیده میشه . به یک دل نه صد دل عاشق شدن میکشه و حتی اگه اینجوری نباشه به تاثیر پدیر ی و بسته شدن فکر کشیده میشه ... .قتی تو انجمن یا نت یا هر جای دیگه باشند جو بی اعتمادی و بد بینی به وجود میاد و این خود تاثیر بدی هست که رو همه گذاشته میشه ... با اینکه حرفی که زدی یه کم با موضوعی که استارت کردی فرق داره یعنی طرز حرف زدن آدمها و مخ زنیهاشون و... و اونها انصافا به کسی ربطی نداره! ما دقیق نمیدونیم فکر اونها چیه که... این موضوعی که الان گفتی... اونی که توی نت وابسته میشه.. چه جور آدمیه؟ چرا وابسته شده؟ همشون از روی نا آگاهی بوده و ماجرای بدی براشون اتفاق خواهد افتاد؟ عشقی که ایجاد میشه به آدم اشتباهی خواهد بود؟ یا.... خب یه عدهای ضرر میکنن... اون عده خودشون حق تصمیم گیری دارن تصمیم گرفتن و باز زندگی شخصی خودشون هست! جو بد و بی اعتمادی... تأثیری که دوستی و عشق دو نفر که ما میشناسیم روی محیطی که هستیم بی اعتمادی خواهد بود؟ آدمها تا تجربه نکنن پس چطور زندگی کنن؟ هر رابطهای که به هم خورد لزوماً دو طرف ضرر کردن؟ یا میشه یه تجربه؟ یه شناخت؟ اره ممکنه یکی انقدر ساده باشه که مخشو بزنن! ولی واقعا فک میکنی چقدر این آدمها مخشون زده شده؟ و خودشون با چشم باز تصمیم نگرفتن؟ چقدر آدم به قول خودت اوشگول میشناسی که بخوان فریب بخورن؟ اشتباه واسه همه پیش میاد تموم شدن یه رابطه واسه همه پیش میاد ولی اوشگول؟؟؟؟ نه اینها اوشگول نیستن! فقط طرز فکرشون با تو فرق داره! اونها این نوع زندگی رو دوس دارن! همین. جو بد رو اگر میگیری بی اعتماد میشی... این برداشت خودت هست.... اگر ما چشممون دنبال کارهای دیگران نباشه پس از کجا فهمیدیم ارتباطی دوستی عشقی شکل گرفته؟ چه جوری فهمیدیم جریان رابطهها به کجا رسیده؟ اگر سرمون تو کار خودمون باشه شاتد اصلا نفهمیم کی چی و کجا...پس تأثیری و جوّی نخواهد بود. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ با اینکه حرفی که زدی یه کم با موضوعی که استارت کردی فرق داره یعنی طرز حرف زدن آدمها و مخ زنیهاشون و... و اونها انصافا به کسی ربطی نداره! ما دقیق نمیدونیم فکر اونها چیه که... این موضوعی که الان گفتی... اونی که توی نت وابسته میشه.. چه جور آدمیه؟ چرا وابسته شده؟ همشون از روی نا آگاهی بوده و ماجرای بدی براشون اتفاق خواهد افتاد؟ عشقی که ایجاد میشه به آدم اشتباهی خواهد بود؟ یا.... خب یه عدهای ضرر میکنن... اون عده خودشون حق تصمیم گیری دارن تصمیم گرفتن و باز زندگی شخصی خودشون هست! جو بد و بی اعتمادی... تأثیری که دوستی و عشق دو نفر که ما میشناسیم روی محیطی که هستیم بی اعتمادی خواهد بود؟ آدمها تا تجربه نکنن پس چطور زندگی کنن؟ هر رابطهای که به هم خورد لزوماً دو طرف ضرر کردن؟ یا میشه یه تجربه؟ یه شناخت؟ اره ممکنه یکی انقدر ساده باشه که مخشو بزنن! ولی واقعا فک میکنی چقدر این آدمها مخشون زده شده؟ و خودشون با چشم باز تصمیم نگرفتن؟ چقدر آدم به قول خودت اوشگول میشناسی که بخوان فریب بخورن؟ اشتباه واسه همه پیش میاد تموم شدن یه رابطه واسه همه پیش میاد ولی اوشگول؟؟؟؟ نه اینها اوشگول نیستن! فقط طرز فکرشون با تو فرق داره! اونها این نوع زندگی رو دوس دارن! همین. جو بد رو اگر میگیری بی اعتماد میشی... این برداشت خودت هست.... اگر ما چشممون دنبال کارهای دیگران نباشه پس از کجا فهمیدیم ارتباطی دوستی عشقی شکل گرفته؟ چه جوری فهمیدیم جریان رابطهها به کجا رسیده؟ اگر سرمون تو کار خودمون باشه شاتد اصلا نفهمیم کی چی و کجا...پس تأثیری و جوّی نخواهد بود. چطور بگیم اگه ما چشممون را ببندیم اگه نخوایم چیزی را ببینیم چقد دنیا قشنگ گلستون میشه اخه مگه نمی گن تجربه را تجربه کردن خطاست بله میشه خیلی فانتزی تر از این حرفا هم دید من نمیگم ادم خودشو بکشه و اسیر و محدود کنه با هیچ کس رابطه ای نداشته باشه نگه نخنده با یه اخلاق گند ظاهر بشه به همه مشکوک و بد دل باشه به کوچکترین حرف دیگران واکنش نشون بده .... نـــــــــــــــه من حرفم این نیست دارم میگم ادمای هستند اینجا (تو نت) که نه تنها حسن نیتی تو رفتارشون نیست بلکه ادامه رابطه باعث اسیب دیدن میشه ممکنه حتی بیرون نت هم نبینم اونها رو ولی باعث برهم زدن ارامشمون بشن نیاید چشممون را روی واقیت وجودی این ادما ببنیدم نباید بگیم نیستن بله هستن خیلی خوب هم قابل تشخیصن بهتره مثل یه دندون فاسد شناسایی کنی و بکنی بندازی دور ... قابل مدارا کردن نیستند جالا تو هی بگو چه کار به دیگران داریم ..از اول هم گفتم میخواین باور کنید میخواین باور نکیند فقط از روی دوستی و ناراحت شدن از بعضی مسایل این حرفا را زدم ....وگرنه ندیدن و نگفتن بهترین راهه. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چطور بگیم اگه ما چشممون را ببندیم اگه نخوایم چیزی را ببینیم چقد دنیا قشنگ گلستون میشه اخه مگه نمی گن تجربه را تجربه کردن خطاست بله میشه خیلی فانتزی تر از این حرفا هم دید من نمیگم ادم خودشو بکشه و اسیر و محدود کنه با هیچ کس رابطه ای نداشته باشه نگه نخنده با یه اخلاق گند ظاهر بشه به همه مشکوک و بد دل باشه به کوچکترین حرف دیگران واکنش نشون بده .... نـــــــــــــــه من حرفم این نیست دارم میگم ادمای هستند اینجا (تو نت) که نه تنها حسن نیتی تو رفتارشون نیست بلکه ادامه رابطه باعث اسیب دیدن میشه ممکنه حتی بیرون نت هم نبینم اونها رو ولی باعث برهم زدن ارامشمون بشن نیاید چشممون را روی واقیت وجودی این ادما ببنیدم نباید بگیم نیستن بله هستن خیلی خوب هم قابل تشخیصن بهتره مثل یه دندون فاسد شناسایی کنی و بکنی بندازی دور ... قابل مدارا کردن نیستند جالا تو هی بگو چه کار به دیگران داریم ..از اول هم گفتم میخواین باور کنید میخواین باور نکیند فقط از روی دوستی و ناراحت شدن از بعضی مسایل این حرفا را زدم ....وگرنه ندیدن و نگفتن بهترین راهه.بستن چشم فرق داره با پیگیری شدید مسائل! من اینایی که بولد کردم رو کی گفتم؟؟!! نه آدمها میتونن در حدی که اجازه دیدن دارن ببینن! نه بیش از اون و ببخشید فضولی... خب کاش واضح توضیح میدادین چه آدمهایی چه جور بر هم زدن آرامشی!شما بگو من ما چرا باور نکنیم؟ من پستهاتون رو خوندم از روش نظرم رو گفتم... دیگه حرف نگفته رو از کجا بفهمیم؟ 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشيد اشگوول همون اسكل هست؟! من با اين واژه ها واقعا بيگانه ام.. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بستن چشم فرق داره با پیگیری شدید مسائل! من اینایی که بولد کردم رو کی گفتم؟؟!! نه آدمها میتونن در حدی که اجازه دیدن دارن ببینن! نه بیش از اون و ببخشید فضولی... خب کاش واضح توضیح میدادین چه آدمهایی چه جور بر هم زدن آرامشی!شما بگو من ما چرا باور نکنیم؟ من پستهاتون رو خوندم از روش نظرم رو گفتم... دیگه حرف نگفته رو از کجا بفهمیم؟ جامعه بسته ما باعث شده ادم ها برای برطرف کردن خیلی از نیاز هاشون به سمت فضای مجازی رو بیارن چون بنا به دلایلی محیط اینجا ازادتر ه از بیرون هست این امکان هست که از این محیط تاثیرات خیلی مثبتی بگریم ولی به همون نسبت هم برعکسش صادقه من میگم نباید اینو فراموش کنیم نباید و اینکه فرد گرا نباشیم کل را در نظرر بگیریم حتی وجود یه عنصر مخرب یه طرز فکر اشتباه یه بی تفاوتی ساده بین افکارمون ممکنه نتیجه دلخوامون منحر نشه من میگم حتی باید تو روابطمون تجدید نظر کنیم از دنیای نت انتتظار زیادی نداشته باشیم تفاوت منطقی بزاریم با دنیای بیرون وابسته شدن خصلت دخترونه ای هست که ممکنه اسب های جدی بهشون وارد کنه خیلی ها دنبال سواستفاده از این فضان چرا نباید اینو به همه بگیم نمی خام بی اعتمادی را رواج بدم ولی هوشیار بودن یه اصله در ضمن ما با گفتن در این مورد خودمون هم خود به خود ضامن حرفامون میشیم و متعهد به عمل به اون .. 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ جامعه بسته ما باعث شده ادم ها برای برطرف کردن خیلی از نیاز هاشون به سمت فضای مجازی رو بیارن چون بنا به دلایلی محیط اینجا ازادتر ه از بیرون هست این امکان هست که از این محیط تاثیرات خیلی مثبتی بگریم ولی به همون نسبت هم برعکسش صادقه من میگم نباید اینو فراموش کنیم نباید و اینکه فرد گرا نباشیم کل را در نظرر بگیریم حتی وجود یه عنصر مخرب یه طرز فکر اشتباه یه بی تفاوتی ساده بین افکارمون ممکنه نتیجه دلخوامون منحر نشه من میگم حتی باید تو روابطمون تجدید نظر کنیم از دنیای نت انتتظار زیادی نداشته باشیم تفاوت منطقی بزاریم با دنیای بیرون وابسته شدن خصلت دخترونه ای هست که ممکنه اسب های جدی بهشون وارد کنه خیلی ها دنبال سواستفاده از این فضان چرا نباید اینو به همه بگیم نمی خام بی اعتمادی را رواج بدم ولی هوشیار بودن یه اصله در ضمن ما با گفتن در این مورد خودمون هم خود به خود ضامن حرفامون میشیم و متعهد به عمل به اون .. آرش جان هر پستی یه چیز گفتی ها!!!!!!!!!!! خوب منکه حرفمو زدم... هر پستت یه تاپیک جدا بود از بحث اولیه!:دی اون پستای قبلی جدای این بود... مرسی در کل لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اخرین حرفم قبل از رفتنم به خواب هفتگیم اینه : ادم می تونه با اغوش باز پذیرای هر هر اغوش بازی باشه که رنگ و بوی سادگی و پاکی و امید و ازدگی بده ازادی ارزشمنده مخصوصا ازادی فکر و اندیشه فرد فرد ادم ها مهم ند و با ارزش و قابل احترام و دوست داشتن بی تفاوت بود در قبالشون از انسانیت بدوره میشه دوست داشت ولی هوشار بود دوست داشتن اگه دریچه عقل را ببنده ادم به فلاکت کشدیده میشه و در اخر بعضی ادم ها را باید از زندگی کنار بگذاریم به راحتی یا به هر سختی چون بودنشون هم برای ما هم برای خودشون مضرر 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون نگار خانم که پراکنده گویی هامو شندیدی و نظر دادی 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اخرین حرفم قبل از رفتنم به خواب هفتگیم اینه : ادم می تونه با اغوش باز پذیرای هر هر اغوش بازی باشه که رنگ و بوی سادگی و پاکی و امید و ازدگی بده ازادی ارزشمنده مخصوصا ازادی فکر و اندیشه فرد فرد ادم ها مهم ند و با ارزش و قابل احترام و دوست داشتن بی تفاوت بود در قبالشون از انسانیت بدوره میشه دوست داشت ولی هوشار بود دوست داشتن اگه دریچه عقل را ببنده ادم به فلاکت کشدیده میشه و در اخر بعضی ادم ها را باید از زندگی کنار بگذاریم به راحتی یا به هر سختی چون بودنشون هم برای ما هم برای خودشون مضرر لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ تو اين بحث خيلي جديم چون دختراي اشگول كم نيستند اقايون مخ زن هم به نسبت موجود و ايضا بلعكس عاقا من ميگم ارتباطي كه از مجازي به واقعي كشيده شد اين ارتباط رو لبه تيغ حركت ميكنه و ميتونه خطرناك باشه خطر به اين معني كه به زندگي شخصي اسيب برسونه ...شما موافقيد يا مخالف؟ درسته رو لبه تيغ حركت ميكنه ولي ميشه با چند ملاقاته ديگه يا كاتش كرد يا ادامه داد اينكه مشكلي نيست!!! سخت نگير آرش ولي به نظره من همون قراراي اكيپي با نام ميتينگ بهترين حالته!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده