spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوبار درمورد این موضوع نوشته بودم وخلاصه به تاریکخانه اشباح پیوستن ولی درهرصورت انگار این دفعه قسمت یار بود که این نوشته رو هم بنویسیم! موضوعی که میخوام مطرح کنم وابتدا به ساکن به بررسی دید مخاطبان بپردازم دومقوله کاملا مجزا وکاملا مرتبط!! باهم هستند. تعهد فردی - تعهد اجتماعی نظر شما درمورد معنای هرکدام کاربرد هریک ارتباط این دو باهم وکلا کارایی واثربخشی تعهد چه فردی وچه اجتماعی چیه؟ میتونید از هرمنظری که دوست دارین به تحلیل اولیه دراین موضوع بپردازین تا بعد از یک جمع بندی به طرح دوباره مسئله برسیم موفق باشیم 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بازم سجاد تاپیک زد و ما نفمیدیم چی میگه و چی میخواد. :icon_pf (34): آقا زیر دیپلم! سوات ما زیر دیپلمیه! به نظر من تعهد فردی به معنای پایبندی انسان به اصولی هست که خودش برای خودش تبیین میکند یا اینکه خود را ملزم به پایبندی به اصولی میکند که در زندگی فردی و شخصیش دخل و تصرف دارد. مثلا من متعهد میشم دیگه مبادرت به مصرف دخانیات یا الکل نداشته باشم. این میشه تعهد فردی. اما اینکه یک انسان نسبت به اطرافش و جامعه تعهدی را بپذیره یه جورایی فکر میکنم داستانش فرق فوکوله ولی با تعهد فردی بی ارتباط نیست. به نظرم تعهدات اجتماعی یک شخص از تعهدات فردیش سرچشمه میگیره و میزان تعهد اجتماعی هر شخص هم با میزان تعهد اجتماعیش رابطه مستقیم داره. چنانچه اگر کسی در حیطه فردی خودش نسبت به تعهداتش پایبندی نداشته باشه نمیتونه نسبت به جامعه احساس تعهد کنه. به جز این تعهدات به نظرم انواع دیگری هم هست. تعهد سازمانی، تعهد مذهبی، تعهد سیاسی و ... ولی من فکر میکنم مهمترینش همون تعهد فردیه. همه اینها در صورتی ممکن به ظهور میشن که انسان تعهد فردی داشته باشه. یعنی در خلوت خودش به اصولی که خودش تبیین میکنه پای بند باشه تا بتونه تعهدات اجتماعی و ... را به عهده بگیره. انسان متعهد در درجه اول به باورهای خودش متعهد میشه و آنها را زیر پا نمیزاره. اگر باورهای خودش را زیر پا گذاشت نمیشه انتظار داشت به تعهدات اجتماعیش پای بندی نشون بده. البته یک سری از افراد تعهدات مذهبی را بر هر چیزی ارجح میدونن و برای همه تعهدات در درجه اول مذهب را سرلوحه کار خودشون میکنن و با هیچ باور دیگه ای کار ندارن. که من فکر میکنم این بحث از تاپیک بیرون باشه بهتره. حالا من نمیدونم اصلا اینایی که من گفتم ربطی به موضوع داشت یا نه. میگم که زیر دیپلم حرف نمیزنی کسی جرئت نمیکنه بیاد تو تاپیک نظر بده. 8 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یه جورایی مستاق قانونهای نانوشته میشه...(اجباری ولی اختیاری) تعهدهایی که به شخصیت هر فرد بستگی داره...اما همین تعهدها منجر به پایبندی به تعهدهای اجتماعی میشه... مبادله پایاپای میشه....بازخورد جامعه هم به صورت نسبی ؛در مقابل تعهدهای فردی بهتر میشه... برای اجرای قانونهای نانوشته اجتماعی که ما از آنها به عنوان عرف یاد میکنیم، که در واقع همون تعهدهای فردی هستن...همیشه مشکلاتی وجود دارد چون مساله این است که این قانونها در واقع قانون نیستند! مثلا در ونکوور، در صف اتوبوس، افراد مسن برای سوار شدن به اتوبوس در اولویت هستند یا اکثر مردم وقتی از اتوبوس پیاده میشوند، با صدای بلند از راننده اتوبوس تشکر میکنند. همچنین در خیابانهایی که خطکشی عابر پیاده بدون چراغ راهنمایی وجود دارد، ماشینها با دیدن عابر، توقف میکنند تا او عبور کند. هر چند نفر دیگر هم از خیابان رد شوند، راننده به احترامشان شروع به حرکت نمیکند تا این که دیگر کسی قصد رد شدن نداشته باشد.او میگوید: تمام این رفتارها در نظر اول برای من عجیب و رعایت کردن آن دشوار بود، اما پس از مدتی برای من هم بهصورت بخشی از اخلاق اجتماعی درآمد. البته مانند هر جامعه دیگری، در ونکوور هم انسانهایی هستند که اهمیتی به این مسائل نمیدهند و جز خودشان به کس دیگری فکر نمیکنند، اما بیشتر شهروندان، این قوانین نانوشته را رعایت میکنند. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بازم سجاد تاپیک زد و ما نفمیدیم چی میگه و چی میخواد. :icon_pf (34): آقا زیر دیپلم! سوات ما زیر دیپلمیه! به نظر من تعهد فردی به معنای پایبندی انسان به اصولی هست که خودش برای خودش تبیین میکند یا اینکه خود را ملزم به پایبندی به اصولی میکند که در زندگی فردی و شخصیش دخل و تصرف دارد. مثلا من متعهد میشم دیگه مبادرت به مصرف دخانیات یا الکل نداشته باشم. این میشه تعهد فردی. اما اینکه یک انسان نسبت به اطرافش و جامعه تعهدی را بپذیره یه جورایی فکر میکنم داستانش فرق فوکوله ولی با تعهد فردی بی ارتباط نیست. به نظرم تعهدات اجتماعی یک شخص از تعهدات فردیش سرچشمه میگیره و میزان تعهد اجتماعی هر شخص هم با میزان تعهد اجتماعیش رابطه مستقیم داره. چنانچه اگر کسی در حیطه فردی خودش نسبت به تعهداتش پایبندی نداشته باشه نمیتونه نسبت به جامعه احساس تعهد کنه. به جز این تعهدات به نظرم انواع دیگری هم هست. تعهد سازمانی، تعهد مذهبی، تعهد سیاسی و ... ولی من فکر میکنم مهمترینش همون تعهد فردیه. همه اینها در صورتی ممکن به ظهور میشن که انسان تعهد فردی داشته باشه. یعنی در خلوت خودش به اصولی که خودش تبیین میکنه پای بند باشه تا بتونه تعهدات اجتماعی و ... را به عهده بگیره. انسان متعهد در درجه اول به باورهای خودش متعهد میشه و آنها را زیر پا نمیزاره. اگر باورهای خودش را زیر پا گذاشت نمیشه انتظار داشت به تعهدات اجتماعیش پای بندی نشون بده. البته یک سری از افراد تعهدات مذهبی را بر هر چیزی ارجح میدونن و برای همه تعهدات در درجه اول مذهب را سرلوحه کار خودشون میکنن و با هیچ باور دیگه ای کار ندارن. که من فکر میکنم این بحث از تاپیک بیرون باشه بهتره. حالا من نمیدونم اصلا اینایی که من گفتم ربطی به موضوع داشت یا نه. میگم که زیر دیپلم حرف نمیزنی کسی جرئت نمیکنه بیاد تو تاپیک نظر بده. ای بابا ابوالفضل والا ما سوات هم نداریم چه برسه بخوایم زیردیپلم حرف بزنیم همین دوتا پست نمونه خوبی از تحلیل منظری دراین مسئله هست من محدودیتی بابت نقد قائل نیست فقط پرده احترام دریده نشه کافیه مطمئنا ربط داره وامیدوارم دوستان بیان ونظراتشونو بگن تا بتونیم به یک جمع بندی کامل برسیم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ یه جورایی مستاق قانونهای نانوشته میشه...(اجباری ولی اختیاری)تعهدهایی که به شخصیت هر فرد بستگی داره...اما همین تعهدها منجر به پایبندی به تعهدهای اجتماعی میشه... مبادله پایاپای میشه....بازخورد جامعه هم به صورت نسبی ؛در مقابل تعهدهای فردی بهتر میشه... برای اجرای قانونهای نانوشته اجتماعی که ما از آنها به عنوان عرف یاد میکنیم، که در واقع همون تعهدهای فردی هستن...همیشه مشکلاتی وجود دارد چون مساله این است که این قانونها در واقع قانون نیستند! مثلا در ونکوور، در صف اتوبوس، افراد مسن برای سوار شدن به اتوبوس در اولویت هستند یا اکثر مردم وقتی از اتوبوس پیاده میشوند، با صدای بلند از راننده اتوبوس تشکر میکنند. همچنین در خیابانهایی که خطکشی عابر پیاده بدون چراغ راهنمایی وجود دارد، ماشینها با دیدن عابر، توقف میکنند تا او عبور کند. هر چند نفر دیگر هم از خیابان رد شوند، راننده به احترامشان شروع به حرکت نمیکند تا این که دیگر کسی قصد رد شدن نداشته باشد.او میگوید: تمام این رفتارها در نظر اول برای من عجیب و رعایت کردن آن دشوار بود، اما پس از مدتی برای من هم بهصورت بخشی از اخلاق اجتماعی درآمد. البته مانند هر جامعه دیگری، در ونکوور هم انسانهایی هستند که اهمیتی به این مسائل نمیدهند و جز خودشان به کس دیگری فکر نمیکنند، اما بیشتر شهروندان، این قوانین نانوشته را رعایت میکنند. ممنون عزیز تبیین خوبی از پیوند تعهدات فردی با تعهدات اجتماعی بود هرچند بقول خودت نسبیت شامل حال همین مسئله هم هست ولی میشه به کلیت این مسئله به عنوان یکی از شاخصه های ارتباطی پرداخت 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلامدوبار درمورد این موضوع نوشته بودم وخلاصه به تاریکخانه اشباح پیوستن ولی درهرصورت انگار این دفعه قسمت یار بود که این نوشته رو هم بنویسیم! موضوعی که میخوام مطرح کنم وابتدا به ساکن به بررسی دید مخاطبان بپردازم دومقوله کاملا مجزا وکاملا مرتبط!! باهم هستند. تعهد فردی - تعهد اجتماعی نظر شما درمورد معنای هرکدام کاربرد هریک ارتباط این دو باهم وکلا کارایی واثربخشی تعهد چه فردی وچه اجتماعی چیه؟ میتونید از هرمنظری که دوست دارین به تحلیل اولیه دراین موضوع بپردازین تا بعد از یک جمع بندی به طرح دوباره مسئله برسیم موفق باشیم با اجازه به نظر من منشاء تظاهرات تعهد فردی نهاده های ژنتیکی انسان + تربیت فردی اونه. منشاء تبلور تعهدات اجتماعی هم برمیگرده به ادبیات رایج لیدر های اجتماع و میزان کنش و واکنش انسان در مقابل اون تعهدات + میزان شایستگی الگو های روز اجتماع و عکس العمل مردم در مقابل رفتار انان. حالا اگه معلومات موجود رو عین یه مسئله ریاضی در جای جای این چیزایی که گفتم قرار بدیم , نتیجه مورد نظر حاصل میشه که عیار اون هم بسته به دیدگاه اون فردی دارد که این مسئله را با داشته ها و باور های خودش حل میکنه. تشکر 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من تعهد اجتماعی همون تعهد فردی هست با این تفاوت که بازتابش غیر مستقیم و شاید کمی زمان بر به خودمون برسه، البته این یک مبحث جداست که انسان موجودی هست خود خواه و هر کاری که انجام میده فردی هست و به خاطر دیگران هیچ کاری انجام نمیده مگه اینکه باز به خاطر خودش و ارضای خواسته های درونیش باشه! ولی تعهد فردی و اجتماعی از جهاتی هم باهم فرق دارند، خودم رو مثال میزنم، تعهد فردی من 0 هست! :icon_razz: ولی به جمع و اجتماع متعهد هستم مثلا اگه با کسی قراری گذاشته باشم سر ساعت اونجا هستم ولی اگه خودم بخوام برم جایی شاید نرم کلا! یه سئوالی از خودت دارم تعهد فردی که تکلیفش مشخصه ولی تعهد اجتماعی به نظرت باید بر مبنای چی باشه؟ بر مبنای هنجار ها و قوانین اجتماعی یا باور ها و اعتقادات هر شخص؟ یه چیز دیگه هم به اسم حکومت هست که از تو توقع تعهداتی رو داره، در مقابل اون باید چیکار کرد؟ 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه به نظر من منشاء تظاهرات تعهد فردی نهاده های ژنتیکی انسان + تربیت فردی اونه. منشاء تبلور تعهدات اجتماعی هم برمیگرده به ادبیات رایج لیدر های اجتماع و میزان کنش و واکنش انسان در مقابل اون تعهدات + میزان شایستگی الگو های روز اجتماع و عکس العمل مردم در مقابل رفتار انان. حالا اگه معلومات موجود رو عین یه مسئله ریاضی در جای جای این چیزایی که گفتم قرار بدیم , نتیجه مورد نظر حاصل میشه که عیار اون هم بسته به دیدگاه اون فردی دارد که این مسئله را با داشته ها و باور های خودش حل میکنه. تشکر سلام فکور عزیز میخوام ببینم برداشت من تا چه حدی از پست شما درسته؟ شما منشا تعهدات فردی رو طبق هرم نیازهای انسانی مازلو و وتاثیرات روانی فرویدی برمن انسانها میدانید که تبلور اونو درساختارهای سازمان یافته مانند اصول گیدنزی معنی میکنید میبخشیا استاد برا اینکه به یه جمع بندی برسم لازمه بیشتر یاد بگیرم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من تعهد اجتماعی همون تعهد فردی هست با این تفاوت که بازتابش غیر مستقیم و شاید کمی زمان بر به خودمون برسه، البته این یک مبحث جداست که انسان موجودی هست خود خواه و هر کاری که انجام میده فردی هست و به خاطر دیگران هیچ ماری انجام نمیده مگه اینکه باز به خاطر خودش و ارضای خواسته های درونیش باشه! ولی تعهد فردی و اجتماعی از جهاتی هم باهم فرق دارند، خودم رو مثال میزنم، تعهد فردی من 0 هست! :icon_razz: ولی به جمع و اجتماع متعهد هستم مثلا اگه با کسی قراری گذاشته باشم سر ساعت اونجا هستم ولی اگه خودم بخوام برم جایی شاید نرم کلا! یه سئوالی از خودت دارم تعهد فردی که تکلیفش مشخصه ولی تعهد اجتماعی به نظرت باید بر مبنای چی باشه؟ بر مبنای هنجار ها و قوانین اجتماعی یا باور ها و اعتقادات هر شخص؟ یه چیز دیگه هم به اسم حکومت هست که از تو توقع تعهداتی رو داره، در مقابل اون باید چیکار کرد؟ خب اینم یه نظر متفاوت! ولی درمورد سوالت اجازه بده یه مدت هم بگذره چون نمیخوام زود نتیجه گیری کنم وجواب اخررو زودتر بررسی کنیم اما درمورد حکومت شاید بهترین راهنمایی این باشه که قراردادهای اجتماعی ژان ژاک روسو ونظریه های موافق ومخالف قراداد اجتماعی رو بخونیم تا هم به سیراونا پی ببریم هم به چراییشون وهم به این نکته برسیم که منشا حکومت چیه ؟چه انتظاراتی داره وچه انتظاراتی رو براورده میکنه؟ شاید بقول هانری ثورو بهترین دولت دولتی باشه که حکومت نکنه! 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلام فکور عزیزمیخوام ببینم برداشت من تا چه حدی از پست شما درسته؟ شما منشا تعهدات فردی رو طبق هرم نیازهای انسانی مازلو و وتاثیرات روانی فرویدی برمن انسانها میدانید که تبلور اونو درساختارهای سازمان یافته مانند اصول گیدنزی معنی میکنید میبخشیا استاد برا اینکه به یه جمع بندی برسم لازمه بیشتر یاد بگیرم بنده هم خدمت شما عرض سلام و ادب و احترام دارم. بله دقیقا , نظر من همینی است که شما توضیحش رو بصورت کاملتر و جامع تر بیان نمودید. نیازی هم به توضیح بیشتر احساس نمیکنم , چون مطمئن هستم که نتیجه نهایی بحث رو جمع بندی شما , بطور کامل مشخص خواهد کرد. سپاس 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ شاید بقول هانری ثورو بهترین دولت دولتی باشه که حکومت نکنه! درسته . بقول ایشون دولت ها اگر بجای حکومت سلطنت بکنند , کشورشون زودتر از تصور دانش انسان , مترقی و پیشرفته میشه. فرق حکومت و سلطنت را هم قطعا دوستان بخوبی میدانند. فقط برای اینکه سوء برداشت نشه یه توضیح مختصر میدم. دولت ها زمانی که همه عنان و اختیار کار را بدست خودشان میگیرند یعنی بواقع دارند حکومت میکنند. ولی اگر اختیار کار ها را بدست مردم بسپارند و خودشان نظارت بکنند یعنی دارند سلطنت می کنند. 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ به نظره من تفاوته اين دو توي اجباره!! يعني تعهد فردي چون مستقيما به خوده آدم مربوط ميشه ميتوني بهش پايبند نباشي يا گاهي به خودت تخفيف بدي ولي تعهد اجتماعيو نه يه جورايي بايد پايبندشون باشي... اين نظره من بود 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من مختصر میگم به نظر من تعهد فردی همونیه که تو عامه میگن وجدان و وقتی ازش تخطی میکنی خودت اذیت میشی و تعهد اجتماعی اونیه که بهش میگن قانون وضع شده در اجتماع و اگه ازش تخطی کنی قانون حالتو میگیره و دیگران رو به دردسر میندازه 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ این ذات آسیبشناسی است که به سراغ نکات منفی برود، بنابر این اجازه بدهید که من از این زاویه هم به موضوع یه نگاهی بیاندازم. بعضی از کارشناسان و دست اندر کاران امروز ایران , مشغول تامل در سنتها و میراثهای اخلاقی و فکری نیاکانشان میشوند که چیزی از آنها سر در نمیآورند و یا نمیخواهند حقیقت را بیان کنند , شاید هم ظاهر و پوسته خارجی آنها را عین واقعیت آنها تصور کردهاند و از طریق تحمیل همین پوسته بر جامعهای که نمیتواند چنین چیزی را، به دلیل همان پرتاب شدن در تونل زمان، بپذیرد در حال وارد کردن بدترین صدمات به سنتها و پیشرفت جامعه هستند. در عین حال خود را استنثنایی و بسیار بافرهنگ و با تمدن هم میدانند، جامعهای که به ضرب درآمد نفتی واقعاً هم یک شبه ره صد ساله رفته ( البته کجایش جای حرف در مورد تعهد فردی و اجتماعی ) دارد. دست اندر کاران جامعه فعلی ما , یک نوع «فکر فوری» بر وزن «غذای فوری» یعنی نوعی مکدونالدی شدن اندیشه بهشون دست داده و دارند بدون توجه به واکنش عملی و ذهنی مردم , مدام به خیال خودشان پیشروی میکنند. و همین نادیده انگاریه داره نوعی «شورش ذهنی» یا نوعی «خود انگیختگی اندیشمندانه» رو در سطح اجتماع کاربردی میکنه که معلوم نیست نهایت این تضاد به کجا خواهد کشید. 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من لازمه تعهد اجتماعی همون تعهد فردی است الگر فردی تعهد فردی نداشته باشه مطمئنا نمیتونه تعهد اجتماعی هم داشته باشه مثل همون دوست داشتنست که میگه اگر می خوای دیگران و دوست داشته باشی باید اول خودتو دوست داشته باشی تعهد فردی رو هم مثل وحید من همون وجدان میدونم که باید نتیجش آرامش درونی باشه این نظر من بود ببخشید 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ این ذات آسیبشناسی است که به سراغ نکات منفی برود، بنابر این اجازه بدهید که من از این زاویه هم به موضوع یه نگاهی بیاندازم. بعضی از کارشناسان و دست اندر کاران امروز ایران , مشغول تامل در سنتها و میراثهای اخلاقی و فکری نیاکانشان میشوند که چیزی از آنها سر در نمیآورند و یا نمیخواهند حقیقت را بیان کنند , شاید هم ظاهر و پوسته خارجی آنها را عین واقعیت آنها تصور کردهاند و از طریق تحمیل همین پوسته بر جامعهای که نمیتواند چنین چیزی را، به دلیل همان پرتاب شدن در تونل زمان، بپذیرد در حال وارد کردن بدترین صدمات به سنتها و پیشرفت جامعه هستند. در عین حال خود را استنثنایی و بسیار بافرهنگ و با تمدن هم میدانند، جامعهای که به ضرب درآمد نفتی واقعاً هم یک شبه ره صد ساله رفته ( البته کجایش جای حرف در مورد تعهد فردی و اجتماعی ) دارد. دست اندر کاران جامعه فعلی ما , یک نوع «فکر فوری» بر وزن «غذای فوری» یعنی نوعی مکدونالدی شدن اندیشه بهشون دست داده و دارند بدون توجه به واکنش عملی و ذهنی مردم , مدام به خیال خودشان پیشروی میکنند. و همین نادیده انگاریه داره نوعی «شورش ذهنی» یا نوعی «خود انگیختگی اندیشمندانه» رو در سطح اجتماع کاربردی میکنه که معلوم نیست نهایت این تضاد به کجا خواهد کشید. تاویل حقیقت وپوشاندن لباس مبدل به حقایق بزرگترین خیانت روشنفکرنماهاییست که دیرزمانیست محل معنایی روشنفکران را درایران قبضه کرده اند وچه زیبا هم بدیل شده اند دریک فضای انتروپیک تحلیل درمورد رفع تضاد یک گناه بزرگ ونابخشودنیست ولی لاجرم برای رسیدن به اصلاح ورفرم بایستی از این تضادها گذرنمود 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من لازمه تعهد اجتماعی همون تعهد فردی استالگر فردی تعهد فردی نداشته باشه مطمئنا نمیتونه تعهد اجتماعی هم داشته باشه مثل همون دوست داشتنست که میگه اگر می خوای دیگران و دوست داشته باشی باید اول خودتو دوست داشته باشی تعهد فردی رو هم مثل وحید من همون وجدان میدونم که باید نتیجش آرامش درونی باشه این نظر من بود ببخشید ممنون هادی جان این مسئله لازم هست ولی کافی نیست پس شرط تمام کننده ای نمیتونه باشه این رابطه ولی به هرحال بابت حضورت سپاسگزارم 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ایکاش میشد این تعهد فردی و اجتماعی رو در مورد الزام اخلاقی کاربران در جواب به موضوع و نه در مباحث حاشیه ای که ربطی هم به آنان ندارد , نیز تعریف میکردیم. اینم میتونید حذف نمائید. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ خب بحث رو به حاشیه نبریم من بابت انتقاد کاملا واردتون از همه عزیزان پوزش میخوام ولی مطمئنا دلایلی برای هرکاری وجود داره حتما سعی میکنم ساده تر وملموستر بنویسم ومحافظه کاری رو بزارم کنار الان من فقط دنبال خواندن نظرات دوستان درمورد برداشتشون از معنای تعهد فردی وتعهد اجتماعی وارتباط احتمالی این دوموضوع باهم هستم ودرادامه حتما اشکالات نوشتاری رو رفع خواهم کرد ممنون از حسن توجهتون 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرمن وقی کلمه عهد را به کار می بریم بی درنگ اولین سوالی که به ذهن خطور میکند این است که تعهد به چی؟ تعریفی که به ذهن من متبادر میشه اینه که تعهد چه اجتماعی و چه فردی برای هرکس، تعهد او به ارزشهای فردی مورد قبول او و ارزشهای مشترک اجتماعی است یک انسان عاقل و فهیم حداکثر میتواند به ارزشهای مورد قبول خودش متعهد باشد پس با این مقدمه یک... انسانها فقط میتوانند به ارزشهای مورد قبولشان متعهد باشند دو ... انسانهای متعهد کسانی هستند که واقعا به ارزشهای مورد قبولشان متعهد هستند سه... انسانهای غیر متعهد کسانی هستند که به ارزشهای مورد قبول خودشان متعهد نیستند چهار... اگر انسانی به چیزی که بعنوان ارزش قبول ندارد متعهد نباشد نمیتوان اورا انسان غیر متعهد خواند پنج... اگر انسانی به ارزشهای مورد قبول خودش متعهد باشد این انسان دارای تعهد فردی میباشد شش... وقتی اجتماعی از انسانها با هم زندگی میکنند حتما ارزشهای مشترکی بین انها وجود دارد که انها را گرد هم جمع کرده است این ارزشهای مشترک را ارزشهای اجتماعی تعریف میکنم هفت... اگر انسان عضو یک اجتماع به ارزشهای مشترک و مقبول ان اجتماع متعهد باشد این شخص دارای تعهد اجتماعی میباشد هشت.... مخلص اقا سجاد هم هستیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده