Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ 1-یه نامرد زد و رفت 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آ واره,بدبخت,به دادم برسید 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! 23 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که 4 افتخار نداره!!!!!من ترکیب 1و 2و 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ setare ariae گفته است: به نظر من که 4 افتخار نداره!!!!!من ترکیب 1و 2و 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقد اوضات ناجوره!!! لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ Cinderella گفته است: چقد اوضات ناجوره!!! بلی!!!برای اینکه نفهمم کی به کیه دارم وقتم را میکشم!!! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ setare ariae گفته است: به نظر من که 4 افتخار نداره!!!!!من ترکیب 1و 2و 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب بی افتخار گزینه 4:ws3: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: خب بی افتخار گزینه 4:ws3:با اینکه نگاه آدما به زندگی متفاوته ولی منم بهت افتخار میکنم!!!!!! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ 5... یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! صاحبشم خدای مهربونه... لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ کلا میان میرن!!!اما به شماره 5 نزدیک تره! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۰ 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۹۰ 5 صاحبش معبودام خدا عاشقتم خداجون لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۹۰ Cinderella گفته است: 1-یه نامرد زد و رفت 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آ واره,بدبخت,به دادم برسید 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! اين روزا گزينه 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۹۰ shadmehrbaz گفته است: عکس قلب من این تو نیست آره خب فكر كنم قلبه تو يه عالمه لايه مخفي داشته باشه A.R-KH-A گفته است: اين روزا گزينه 3 عيب نداره گزينه 3 رو همه حداقل يبار تجربه كردن تو تنها نيستي لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ عادت کردم تست های 4 گزینه ای رو جواب بدم این 5تاش گیچ شدم ، نمیتونم انتخاب کنم لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آواره,بدبخت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده