Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 1-یه نامرد زد و رفت 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آ واره,بدبخت,به دادم برسید 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! 23 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که 4 افتخار نداره!!!!!من ترکیب 1و 2و 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که 4 افتخار نداره!!!!!من ترکیب 1و 2و 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقد اوضات ناجوره!!! لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ چقد اوضات ناجوره!!! بلی!!!برای اینکه نفهمم کی به کیه دارم وقتم را میکشم!!! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که 4 افتخار نداره!!!!!من ترکیب 1و 2و 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب بی افتخار گزینه 4:ws3: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خب بی افتخار گزینه 4:ws3:با اینکه نگاه آدما به زندگی متفاوته ولی منم بهت افتخار میکنم!!!!!! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 5... یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! صاحبشم خدای مهربونه... لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ کلا میان میرن!!!اما به شماره 5 نزدیک تره! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ 5 صاحبش معبودام خدا عاشقتم خداجون لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ 1-یه نامرد زد و رفت 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آ واره,بدبخت,به دادم برسید 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! اين روزا گزينه 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ عکس قلب من این تو نیست آره خب فكر كنم قلبه تو يه عالمه لايه مخفي داشته باشه اين روزا گزينه 3 عيب نداره گزينه 3 رو همه حداقل يبار تجربه كردن تو تنها نيستي لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ عادت کردم تست های 4 گزینه ای رو جواب بدم این 5تاش گیچ شدم ، نمیتونم انتخاب کنم لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آواره,بدبخت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده