Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من حقیقی چیست؟ کیست؟ چه شکلی است؟ تا به حال جرات کردید که من حقیقی تون رو جست و جو کنید؟ صفات و خصوصیات خودتونو کشف کنید؟ اینجا تاپیک تحلیل شخصیت داشتیم که دیگران ما رو تحلیل میکردن از طریق اون فرکانسهایی که نوشته ها و گفته هامون به اونها انتقال داده ... اما اینجا میخوام که خودمون خودمون رو تحلیل کنیم ... تا حالا نشستید خودتونو تحلیل کنید؟ اگه فک میکنید که از خودتون نمیترسید بیاید تا خودمون خودمون رو بشناسیم .... حالا شما خودتو چطور تعزیف میکین؟ 45 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خیلییی میتونه جالب باشه.... برمیگردم حتمن.... 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من حقیقی چیست؟کیست؟ چه شکلی است؟ تا به حال جرات کردید که من حقیقی تون رو جست و جو کنید؟ صفات و خصوصیات خودتونو کشف کنید؟اره ولی گاهی ترسیدم گاهی هم دلم سوختاینجا تاپیک تحلیل شخصیت داشتیم که دیگران ما رو تحلیل میکردن از طریق اون فرکانسهایی که نوشته ها و گفته هامون به اونها انتقال داده ... اما اینجا میخوام که خودمون خودمون رو تحلیل کنیم ... تا حالا نشستید خودتونو تحلیل کنید؟ اره اگه فک میکنید که از خودتون نمیترسید بیاید تا خودمون خودمون رو بشناسیم .... حالا شما خودتو چطور تعزیف میکین؟ من؟ زور گو ، حرص در ار، بیخیال، پرانرژی ، بی وفا ، منفعت طلب ،دروغ گو ، جدیدا بی احساس هم اضافه شده 25 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ کعبه منم ، قبله منم ، سوی من آرید نماز 23 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تنبل، به قول یکی که تو همین تاپیک هم هست گشاد بی اراده، کم حافظه، کم حرف (رئالمو میگم) اصلا مغرور نیستم بر خلاف چیزایی که بقیه میگند فقط چیزی که تو این دنیا از همه چی بیشتر ازش بدم میاد آویزون بودنه، به خاطر همین دیر و آروم آروم صمیمی میشم و به همین خاطر بهم میگن مغرور تفکر خودم رو قبول دارم، هیچوقت دلم نمیخواد کسی رو ناراحت بکنم، کم رو هستم، از حقوق کوچولوم راحت میگذرم، خسیس نیستم نمیزارم بهم بی احترامی بشه:icon_razz: فعلا همینا یادم اومد باز میام میگم 21 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ لجباز سیاستمدار لوس رفیق باز مغرور:icon_razz: احساساتی دل نازک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دل رحم شوخ مهربون دوست داشتنی فعلا همینا یادم میاد. 18 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من حقیقی چیست؟ کیست؟ چه شکلی است؟ تا به حال جرات کردید که من حقیقی تون رو جست و جو کنید؟ صفات و خصوصیات خودتونو کشف کنید؟ اینجا تاپیک تحلیل شخصیت داشتیم که دیگران ما رو تحلیل میکردن از طریق اون فرکانسهایی که نوشته ها و گفته هامون به اونها انتقال داده ... اما اینجا میخوام که خودمون خودمون رو تحلیل کنیم ... تا حالا نشستید خودتونو تحلیل کنید؟ اگه فک میکنید که از خودتون نمیترسید بیاید تا خودمون خودمون رو بشناسیم .... حالا شما خودتو چطور تعزیف میکین؟ معمولا" رسمه کسی که یه موضوع رو پیش میکشه , اول از خودش شروع میکنه !!! پس همین ابتدا برای "مهسا" یه خصوصیت "مرموز و سیاست مدار" بنویسیم و اما خود من: روشنفکر , قابل اعتماد , آینده نگر , خونواده دوست , عاشق کارم هستم. روابط عمومی بالا و مورد مشورت خیلی ها 16 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نمونه کامل یک انسان خوب میباشم دخملی هستم : صمیمی ، روابط عمومیم خوبه در دوستیهام صداقت دارم خیلی دیر و بسختی ناراحت میشم ولی خوب بشم دیگه شدم متوقع نیستم اما دوست دارم همونطور ک من برای دیگران ارزش قائل میشم اونا هم همینطور البته نه دقیقا مثل خودم ولی تا حدی ک به شعورم توهین نشه ک متاسفانه خیلی از این قضیه لطمه دیدم دیر اعتماد میکنم و از این اخلاقم تا الان لطمه ندیدم، از اعتمادهایی هم ک کردم لطمه ندیدم خوبه شما هم دیر اعتماد کنید احساساتی هم میباشم ولی به موقع اش مغرور نیستم اصلا ، بدونم جایی اشتباه کردم حتما قبول میکنم از بی معرفتی ، بی انصافی ، حکم صادر کردن بدون شنیدن دفاعیه ! متنفرم چون خودم اینجوری نیستم احساس کنم دارم خودم رو به جمعی یا کسی تحمیل میکنم سریع و بی صدا محل رو ترک میکنم ! فعلا همینا یادم اومد بازم میگم 21 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ با هوش..مصمم..بسیار پر انرژِی...ساختار شکن...دنبال هیجان...انجام کارایی که دیگران میترسم انجام بدن یا به نظرشون منظقی نیست... خوش برخورد...تنبل..گاها بی پشتکار...اهل سفر..استقلال طلب...ایده آلیست...مغرور نیسم اما به نظر مغرور میام! احساساتی هم میتونم باشم..اما عموما احساساتی به نظر نمیام.. علاقه دارم خودم تجربه کنم حتی اگه قرار باشه بخورم به سنگ! شوخ!غد!زود قاطی میکنم...به شدت رفیق بازم..دو رو نیستم تحت هیچ شرایطی..کلا اخلاقم افتضاح به نظر میاد زمان میبره تا دیگران بتونن درکم کنن..دیواره دفاعیم خیلی سنگینه..شاید اگه جایی برم تنها کسی باشم که آخرش همه باهام خداحافظی میکنن..اما هیچ ارتباطی و جدی نمیگیرم.. تلاشی نمیکنم با کسایی که خودشون میگیرن یا به نظر میاد که اینطوری باشن ارتباط ایجاد کنم...تو اینجور مواقع یا زود میرم یا سکوت میکنم! ساز مخالف! بی صبر و عجول! خیلی فرآیند گرا هستم...برآیند و نتیجه برام در اولویت دومه! همونقدری که میتونم دوست خوبی باشم..میتونم دشمن بدی هم باشم! میتونم به راحتی بزنم توی کاسه کوزه همه کارایی که انجام دادم...بارها و بارها مجبور شدم توی کاری از 0 کلوین ( :دی ) شروع کنم کارم..(شاید چوت ایده آلیستم) اعتماد به نفس دارم.. اگه کسی بدم بیاد نفررت توی چشمام واقعا موج میزنه.. به هیچ قیمتی حاضر نیستم حرفی و بزنم که بهش اعتقاد ندارم..تا حالا واسه این مورد بارها سرم و به باد دادم! عموما اجازه نمیگم. در مورد اعتقادات مذهبی هیچوخ با خودم نمیتونم کنار بیام و کلا در مذهت میانه رو ام! خیلی زیادههه...سعی کردم بدها رو نگم خیلی..ریا شه!:gnugghender: تلاشی برای به حرف آوردن و ایجاد ارتباط با ادمهای کم حرف نمیکنم...مگه اینکه خیلی دنیای جالب و مرموزی داشته باشن.! عموما از پدیده های نا شناخته خوشم میاد... 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ معمولا" رسمه کسی که یه موضوع رو پیش میکشه , اول از خودش شروع میکنه !!!پس همین ابتدا برای "مهسا" یه خصوصیت "مرموز و سیاست مدار" بنویسیم و اما خود من: روشنفکر , قابل اعتماد , آینده نگر , خونواده دوست , عاشق کارم هستم. روابط عمومی بالا و مورد مشورت خیلی ها خببببببببببببببببب دیگهههههههههه منم اومدم !!! منو سیاستمداری؟؟؟ آدم حساسیم ... وقتی ببینم کسی نسبت بهم می محلی میکنه به سرعت ازش فاصله میگیرم به قول دوستان از آویزون بودن خیلی بدم میاد. آدم خنده رویی ام . از کسایی که خوشم بیاد به راحتی ارتباط برقرار میکنم اما اگه از کسی خوشم نیاد ازش دوری میکنم تا تنشی هم بینمون نباشه. زود قضاوت نمیکنم اما در عین حال گاهی زود عصبی میشم. از بدقولی بدم میاد . خیلی زیاد . از پیچوندن هم متنفرم . (اما جدیدا ها گاهی بخاطر شرایط کاریم مجبور میشم برخی رو بپیچونم) دوستی هام خالصانه اس. یعنی وقتی با کسی رفاقت میکنم دوس دارم اونم مثل من باشه نه اینکه فقط هر وقت کارش بهم افتاد یادم بیافته ( اما متاسفانه دوستان اطرافم جز چن تاشون همه شون فقط منفعت طلبن) بازم یادم اومد میام میگم.... 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خب ادم نقطه ضعف زیاد داره ممکنه خودش هم خیلیاش را بدونه ممکنه ندونه اما درست نیست که بیاد نقطه ضعفاش رو تو نت یا تو جمعی که نمیشناسه داد بزنه در مورد نقطه قوت هم تو فرهنگ ما کسی که خوش از خوش تعریف کنه یک عیب محسوب میشه و کسانی که خودشون از خودشون تعرف میکنن معمولا یه نقطه ضعف مجیوب میشه براشون "خودشیفتگی" ......................................................................... ولی در کل من عاشق ادمای بی کلک و بی شیله پیله هستم ادمای که اهل دروغ و مخفی کاری نیستند و به هم نوع و انسان های دیگه احترام میزارن و دوستشون دارند چه زن چه پیر چه جوون............. ادمای که نا محدود و فرا مرزی فکر میکنند و فارغ از عقده های روانی و شخصیتی رفتار میکنند خیلی ساده و صادق 13 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من؟زور گو ، حرص در ار، بیخیال، پرانرژی ، بی وفا ، منفعت طلب ،دروغ گو ، جدیدا بی احساس هم اضافه شده این حرص در آر رت خیلی جذابه 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من حقیقی چیست؟ شاید انسانکیست؟هانیه خانوم گوگولی مگولی چه شکلی است؟عین ماه:ws3: تا به حال جرات کردید که من حقیقی تون رو جست و جو کنید؟ صفات و خصوصیات خودتونو کشف کنید؟ اینجا تاپیک تحلیل شخصیت داشتیم که دیگران ما رو تحلیل میکردن از طریق اون فرکانسهایی که نوشته ها و گفته هامون به اونها انتقال داده ... اما اینجا میخوام که خودمون خودمون رو تحلیل کنیم ... تا حالا نشستید خودتونو تحلیل کنید؟ اگه فک میکنید که از خودتون نمیترسید بیاید تا خودمون خودمون رو بشناسیم .... حالا شما خودتو چطور تعزیف میکین؟ عین هوای بهار 1 دقیقه طوفانی 1 دقیقه آروم فوق العاده با معرفت یه چیز استثنایی میگن درونگرا ولی من میگم بی حوصله کلا همه چیز زود حوصله ی منو سر میبره سر مسائلی که حال و حوصله داشته باشم اصلا درونگرا نیستم تنبل در حد تیم ملی شیفته ی اخلاق اساطیری احساسات عشق و عاشقی در حد صفر اما احساسات دوستی مثه دوست داشتن اعضای خانواده یا رقیق القلب بودن در حد 100 از کسی بدم بیاد هیچ جور نمیتونم پنهونش کنم و الکی قربون صدقه اش برم به جاش سخنران خوبی هستم اما 99 درصد موارد مخاطبش خودمم گوشی که حال و خوصله ی شنیدن داشته باشه پیدا نمیکنم کلا دائم با خودم تمرین فن بیان میکنم (اینم یه جور مازوخیستیه دیگه) به چیز علاقه داشته باشم تا تهش میرم و سنگ تموم میذارم ولی اون چیز که بتونه برام جالب باشه خیلی کم پیش میاد حالا بعدا بازم میام میگم 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منطقی،مهربان،دلم زود به رحم میاد نمیدونم چرا البته خوبه دوست دارم این خصوصیتمو همیشه باعث شده وجدانم راحت باشه. اهل ریسک،مخ اقتصادی دارم که تا به حال به خیلیا کمک کردم، کیم وو چونگ روم خیلی تاثیر گذاشته.... شهرمو دوست دارم که هم حساسم روش و اگر مشکلی واسش پیش میاد خیلی ناراحت میشم مثل الان که امام جمعش از بیرونه و غریبست فرماندارش غریبست و از بیرونه دیروز هم نماینده مجلسش کاشانی نشد.امروز رفتم دیدم دستگیره در مسجد آقا بزرگ نیست هیچ کس هم شاید بهش بر نخوره ولی پیگیرش میشم حتما فردا میرم میراث کم کم شد درد ..... آدم محکمی هستم و تکیه گاه خوبی هستم واسه خانوادم.....دوست خوبی هستم برای دوستام و همیشه کمک حالشون بودم....مغرور نیستم اصلا دیگه چی بگم؟ کاشکی مهسا چند تا سوال مطرح می کردی بهش جواب میدادیم 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ کاشکی مهسا چند تا سوال مطرح می کردی بهش جواب میدادیم خب آخه اگه سوال مطرح میکردم سوالهای من هم مثل صحبتهای شما محدود میشد به یه سری چیز خاص . اما من همه ابعاد شخصیتی همه رو نمیدونم. دوس دارم هر کس همونطور که خودش خودشو میشناسه معرفی کنه. آدمایی مثل شما تو این زمونه کمن ... قدر خودتو بدون آقا هادی 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ باور کنید من اگه خود واقعیمو بخوام اینجا توصیف کنم از اونجا که اهل مماشات نیستم (علی الخصوص با خودم)دوستام از دم منو از اد لیستشون پاک میکنن! پس نمیگممممممممممممم 13 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من حقیقی چیست؟ کیست؟ چه شکلی است؟ تا به حال جرات کردید که من حقیقی تون رو جست و جو کنید؟ صفات و خصوصیات خودتونو کشف کنید؟ اینجا تاپیک تحلیل شخصیت داشتیم که دیگران ما رو تحلیل میکردن از طریق اون فرکانسهایی که نوشته ها و گفته هامون به اونها انتقال داده ... اما اینجا میخوام که خودمون خودمون رو تحلیل کنیم ... تا حالا نشستید خودتونو تحلیل کنید؟ اگه فک میکنید که از خودتون نمیترسید بیاید تا خودمون خودمون رو بشناسیم .... حالا شما خودتو چطور تعزیف میکین؟ من میتونم خواستین اسمه منو بنویسین تا شرکت کنم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خب آخه اگه سوال مطرح میکردم سوالهای من هم مثل صحبتهای شما محدود میشد به یه سری چیز خاص .اما من همه ابعاد شخصیتی همه رو نمیدونم. دوس دارم هر کس همونطور که خودش خودشو میشناسه معرفی کنه. آدمایی مثل شما تو این زمونه کمن ... قدر خودتو بدون آقا هادی آره خودمم فکر کردم دیدم اگر سوال میبود به همون سوالا اکتفا میکردیو دیگه بقیه چیزا رو نمی گفتیم شما لطف داری ولی مهسا این همه آدمای خوب دور و برموننهمه کسایی که تو انجمن میبینم و باهاشون میتینگ رفتم و از نزدیک دیدمشون خوب بودن همه آدما خوب مطلق نیستن قطعا ایرادات و نقطه ضغف هایی دارن ولی اکثرن کفه خوبیاشون سنگین تره یادم اومد من تو کارم همیشه سعی کردم بهترین باشم و رقابامو حذف کنم اگر اراده کنم که یه کاری رو انجام بدم حتما انجامش میدم اونم به بهترین نحو... اخلاقا بدمو ترجیح میدم دیگران بهم بگن و خودم نگم اینجوری بهتره فکر می کنم 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ آره خودمم فکر کردم دیدم اگر سوال میبود به همون سوالا اکتفا میکردیو دیگه بقیه چیزا رو نمی گفتیمشما لطف داری ولی مهسا این همه آدمای خوب دور و برموننهمه کسایی که تو انجمن میبینم و باهاشون میتینگ رفتم و از نزدیک دیدمشون خوب بودن همه آدما خوب مطلق نیستن قطعا ایرادات و نقطه ضغف هایی دارن ولی اکثرن کفه خوبیاشون سنگین تره یادم اومد من تو کارم همیشه سعی کردم بهترین باشم و رقابامو حذف کنم اگر اراده کنم که یه کاری رو انجام بدم حتما انجامش میدم اونم به بهترین نحو... اخلاقا بدمو ترجیح میدم دیگران بهم بگن و خودم نگم اینجوری بهتره فکر می کنم:hapydancsmil: آره همه خوبن مگه اینکه عکسشو بهم ثابت کنن اونم نه دیگران بلکه .... آخه آدمایی که میشناسم خیلی ها دیگه خیلی خودخواه شدن تویی که انقد قابل این هستی که خانوادت بهت تکیه کنن خیلی خیلی عالیه ... خودمم مدتهاست که دیگه حس میکنم خیلی خودخواهم خیلی زیاد... 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی عذر میخوام ولی تورو چه صننم تو یاد بگیر تو کاری که بهت ربطی نداره دخالت نکنی می دوونی بیربط خرف زدن با اروق اوردن فرقی نداره که ؟؟ حالا برو بزار باد بیاد با پوزش مجدد از دوستان ا لطفا دوستانه برخورد کنین و تاپیک رو به اغتشاش نکشید دوستان. ماقراره در مورد خودمون حرف بزنیم. پس خواهشا به هم توهین نکنید ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده