M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نبود! میتونید از حسین درموردشون سوال کنیدولی اینارو برای مطالعه میتونید استفاده کنید! دانلود چند کتاب در زمینه سلول های سوختی fuel cell technologyFuel Cell Technologies State And Perspectives Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Fuel Cell Technologies برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Fuel Cell Technology Essay with Notes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام fuel cell technology handbook برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درود..اون رو خیلی سرچ کردم..متاسفانه کتاب نبود و خلاصه مقالات یک کنفرانس بود که نتونستم پیداش کنم و در عوض با استفاده از منابع دیگه تحقیقم رو انجام دادم. در حال حاضر این کتاب رو میخوام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه پیداش کرد؟ممنون لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ درود..اون رو خیلی سرچ کردم..متاسفانه کتاب نبود و خلاصه مقالات یک کنفرانس بود که نتونستم پیداش کنم و در عوض با استفاده از منابع دیگه تحقیقم رو انجام دادم. در حال حاضر این کتاب رو میخوام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه پیداش کرد؟ممنون همه لینکای فعال پاک شدن ولی اینجارو یه نگاهی بندازی بد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
javadk 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان.یک مقاله یا کتاب در مورد جریان ثانویه در زانو 90 درجه می خواستم.اگر کسی داره برام بذاره.ضروری هست لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان حل المسائل شیمز رو خواستم اول برای دانلود اگرهم نبود معرفی کنید بخرم فقط واسه فرشیدعلم بیگی نباشه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستانحل المسائل شیمز رو خواستم اول برای دانلود اگرهم نبود معرفی کنید بخرم فقط واسه فرشیدعلم بیگی نباشه فقط نسخه اسپانیایی موجوده اگر میخواید بگید که براتون آپلود کنم حدود 100مگابایت هم هست 2 لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ فقط نسخه اسپانیایی موجودهاگر میخواید بگید که براتون آپلود کنم حدود 100مگابایت هم هست فقط جواب مسائل رو میخوام ببینم که چطوری حل شده اگر زحمتی نیست ممنونم میشم ازتون 2 لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ فقط جواب مسائل رو میخوام ببینم که چطوری حل شدهاگر زحمتی نیست ممنونم میشم ازتون ببخشید ویرایش نبود اگربراتون آپلود 100 مگ مقدور نیست لینکشم باشه خودم میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ آقا من اینارو پیدا کردم - شاید به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ ببخشید ویرایش نبود اگربراتون آپلود 100 مگ مقدور نیست لینکشم باشه خودم میگیرم اینا جزء زیرخاکیا هست...جای دیگه بعید میدونم گیر بیاری 8ساعت مهلت دانلود برای این کتاب..دائمی آپلود نکردم چون پستهاتون کمه... موفق باشید در درخواستهای بعدی حتما باید حداقل 5 پست مفید در تالار داشته باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد برای دانلود: HaMiD.CFD 2 لینک به دیدگاه
kestrel 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ مقاله ای درباره نانو کامپوزیت ها میخوام اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا آپلود بکنه. لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ آقا من اینارو پیدا کردم - شاید به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس دوست عزیزم ولی فقط شیمز رو میخوام اینا جزء زیرخاکیا هست...جای دیگه بعید میدونم گیر بیاری8ساعت مهلت دانلود برای این کتاب..دائمی آپلود نکردم چون پستهاتون کمه... موفق باشید در درخواستهای بعدی حتما باید حداقل 5 پست مفید در تالار داشته باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد برای دانلود: HaMiD.CFD دست شما درد نکنه ولی متاسفانه ارور میده و میگه File Not Found 3 لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستانحل المسائل شیمز رو خواستم اول برای دانلود اگرهم نبود معرفی کنید بخرم فقط واسه فرشیدعلم بیگی نباشه کسی نداشت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ کسی نداشت؟؟ دوست عزیز با فعالیت در تالار و ارسال چند پست مفید میتونید فایل را از دوست عزیزمون آقا حمید دریافت کنید. ثمره این فعالیت شما در درجه اول به خودتون بر میگرده بعد به دوستان. چون مطلبی رو مطالعه میکنید که هم شما بهش علاقه دارید و هم برای دوستان ممکنه مطلبی زیبا و سودمند باشه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ کسی نداشت؟؟ عزیز من نوشته بودم هشت ساعت برای دانلود وقت دارید وهمون هشت ساعت مونده بود...گفتم باید فعال باشید تا فایلهای ارزشمند رو دائمی بگذارم موفق باشیم 2 لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ عزیز من نوشته بودم هشت ساعت برای دانلود وقت دارید وهمون هشت ساعت مونده بود...گفتم باید فعال باشید تا فایلهای ارزشمند رو دائمی بگذارمموفق باشیم نمیشه حالا یکبار دیگه آپ کنید ؟؟ ممنون میشم نیاز دارم اساسی 1 لینک به دیدگاه
Parsi.Eng 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ نمیشه حالا یکبار دیگه آپ کنید ؟؟ممنون میشم نیاز دارم اساسی بدون اینکه منت کسی رو بکشم خودم پیدا کردم:thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley::thumbsdownsmiley: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ درود...این کتاب رو لازم کردم..چند جایی هم در نت بد اما نتونستم دانلود کنم Heat exchangers: selection, rating and Thermal design نوشته kakac..متشکرم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ درود...این کتاب رو لازم کردم..چند جایی هم در نت بد اما نتونستم دانلود کنمHeat exchangers: selection, rating and Thermal design نوشته kakac..متشکرم heat exchanger selection rating and thermal design نویسندگان: Sadik kakac Hongtan liu ویرایش دوم شامل: 1-دسته بندی مبدل های حرارتی 2-روشهای بیسیک طراحی مبدل های گرمایی 3-همبستگی انتقال حرارت کانوکشن یک فاز در یک سمت مبدل های حرارتی 4-افت فشار و قدرت پمپینگ مبدل گرمایی 5- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مبدل های حرارتی 6-مبدل های حرارتی دولوله ای 7- همبستگی طراحی برای کندانسور ها و اواپراتورها 8-مبدل های حرارتی پوسته-لوله 9-مبد های گرمایی فشرده (کامپکت) 10- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واشردار 11-کندانسور ها و اواپراتورها و ضمائم حجم: نزدیک 20 مگ منبع و پسورد:http://www.mahvizan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنید منبع:http://novin21.blogsky.com 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ در خواست پروژه آمار دوست عزیز در این بخش کتاب های مربوط به مکانیک به اشتراک گذاشته می شود،برای درخواست خود به تالار معماری و یا صنایع رجوع نمایید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده