رفتن به مطلب

تاپیک عزاداران سمر یوروغلو ! (نقد قسمت آخر عشق ممنوع)

shadmehrbaz

ارسال های توصیه شده

با اینکه میدونستم قسمت آخر سمر خودکشی میکنه ولی واقعا حالم گرفته شد الان :4564::4564::4564:

683xpdqze5qnxrjlkqfj.jpg

330h38rnawcnxsgaeix.jpg

به نظر من آخرش خیلی قشنگتر میتونست تموم شه ! :icon_razz: اون فلش بک های طولانی واقعا رو اعصاب بود صحنه ی خودکشی سمر هم میتونست بیشتر بهش پرداخته شه مخصوصا بعدش که مُهَندو عدنان چه واکنشی نشون میدن...دیالوگای مهند سر قبر سمر هم اصلا جالب نبود ، در کل اگه آخرش سمر و مهندو با هم میکشتن خیلی قشنگتر میشد :ws37:

.

.

.

حالم از لمیس خانوم بهم میخوره ! :icon_razz:

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 92
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من خیلی وقت پیش اینو از ام بی سی دیدم...البته نمی فهمیدم چی میگن...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اسمش اصلن عشق ممنوع نیست...

..ریش مهند خیلی زشت بود...نمیتونست ریش بذاره...msn_red_fox_smilies-04.gif

انگار همه مشکلات سمر بود...که وقتی مرد دیگه فیلم تمام شد و معلوم نشد هر کس چه بلایی سرش اومد درست...:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
بابا زنه اومد گفت تو ترکیه 93% مردم نگاه میکردن! :ws3:

خب معلومه زنه گفته چون یه سریالی هست که فقط باب زنهاس

من خونه فامیلمون تو gem tv دیدم (فکر کنم ) با اون دوبله مضخرفش :ws28:

یکم سریالهای معروف نگاه کنید وقت تلف کردنه واسه این سریالهای اینجوری :ws3:

این ترکیه هم ول کن ما نیست اون از tv خودمون که کلید اسرارشو میده اینم از این سریاله :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من ندیدم قسمت اخرو..یکی تعریف کنه چی شد:ws3:

عدنان فهمید همه چیو؟

نهال چی شد؟

مامان سمر چی شد؟:ws3:

آره بشیر به عدنان قضیه رو گفت

بعد مهند تو اتاق سمر بود ، سمر هم تفنگو گذاشته بود رو سینه ش مهند التماس میکرد شلیک نکنه

بعد عدنان داد زن سمررررررررررررر .... اومد بالا درو که باز کرد سمر گلوله رو تو قلبش خالی کرد پخش زمین شد

بشیر مُرد ، مهند متواری شد ، فیروزه خانم سکته زد فلج و کجو کوله شد ، نهال افسرده شد ... آخر فیلم هم عدنان و نهال و مراد و لمیس خانم (:icon_razz:) سوار ماشین شدن 4 تایی رفتن زندگی رو از نو بسازن! :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
قسمت آخرشو ندیدم...می شه بزارین دانلود کنیم؟؟ :w02:

تعریف کردم دیگه الکی وقتتو واس دانلود تلف نکن...تکرارشم میده حالا :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب معلومه زنه گفته چون یه سریالی هست که فقط باب زنهاس

من خونه فامیلمون تو gem tv دیدم (فکر کنم ) با اون دوبله مضخرفش :ws28:

یکم سریالهای معروف نگاه کنید وقت تلف کردنه واسه این سریالهای اینجوری :ws3:

این ترکیه هم ول کن ما نیست اون از tv خودمون که کلید اسرارشو میده اینم از این سریاله :ws3:

93% مردم ترکیه زن هستن یعنی ؟! :banel_smiley_4:

سریال معروف بود دیگه :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دیالوگ‌ها که من در آوردی بود بعضی‌ هاش! جم خیلی‌ دیالوگ من درآوردی و کلی‌ داره...

یعنی اون تبلیغی که وسطش میرفت:banel_smiley_4: اون ماشین ظرف شویی رو هرکی‌ این فیلمو دیده باشه عمرا نمیخره!:icon_razz: خر!

موندم کل فیلم کارگردان ای... خوبو روون جلو رفت این قسمت آخر چش بوده؟!!!!! یعنی جم سانسور کرد یا همین بود؟!!!!!!!!

ایششش واقعا!

• Like 5
لینک به دیدگاه
دیالوگ‌ها که من در آوردی بود بعضی‌ هاش! جم خیلی‌ دیالوگ من درآوردی و کلی‌ داره...

یعنی اون تبلیغی که وسطش میرفت:banel_smiley_4: اون ماشین ظرف شویی رو هرکی‌ این فیلمو دیده باشه عمرا نمیخره!:icon_razz: خر!

موندم کل فیلم کارگردان ای... خوبو روون جلو رفت این قسمت آخر چش بوده؟!!!!! یعنی جم سانسور کرد یا همین بود؟!!!!!!!!

ایششش واقعا!

اون ماشین لباس شوییه یعنی قشنگ مغزو اعصاب و روان بیننده رو میشُست وسط فیلم :ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
93% مردم ترکیه زن هستن یعنی ؟! :banel_smiley_4:

سریال معروف بود دیگه :banel_smiley_4:

سریال معروف یعنی اینا عزیز دلم سریال قلب یخی هم معروفه اما واسه ایران نه جهان :ws3:

Big Bang Theory

Dexter

The Vampire Diaries

Nikita

Spartacus

Pretty Little Liars

• Like 6
لینک به دیدگاه
سریال معروف یعنی اینا عزیز دلم سریال قلب یخی هم معروفه اما واسه ایران نه جهان :ws3:

Big Bang Theory

Dexter

The Vampire Diaries

Nikita

Spartacus

Pretty Little Liars

میدونم اینا معروفن ، عشق ممنوع هم تو آسیا معروفه شبکه های عَرَبی و شرقی هم قبل از جم پخشش کردن :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من هم خوب تموم شد هم بد خوب ازین جهت که همه اون ادم هایی که همه کار میکردن و هیچ کس سر از کارشون در نمیاورد و یه سره ادم بهشون فحش میداد به سزای کارشون رسیدن بد ازین جهت که در واقعیت همیشه همه بدا به سزای اعمالشون نمیرسن. ولی منم واسم سواله که مهند و عدنان با هم چه برخوردی داشتن؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
تعریف کردم دیگه الکی وقتتو واس دانلود تلف نکن...تکرارشم میده حالا :w02:

میدونستم آخرش خودشو می کشه اما دیدنش یه لطف دیگه ای داره :w02:

دختره سمج :banel_smiley_4:

تکرارو نمیدونم خو کی می ده دوباره شاید نباشم ببینم icon_razz.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

من قسمتای اولشو دیده بودم , بعد دوستم داشت همشو منتها به زبان اصلی

جاتون خالی یه بار نشستیم دیدمش , قسمتی بود که واسه مهند تولد گرفته بودن , وااااااااای چه صداهای وحشتناکی داشتن :icon_pf (34): مخصوصا صدای مهند :icon_pf (34):

یعنی صد رحمت به صدای دوبلورش :ws3:

اسماشون خیلی خوردنی بود :ws28: اسم ثمر بیتر بود , اسم مهندم بهلول !!!! :ws28: وای خدا چقد خندیدیم !!!

وقتی همدیگه رو صدا می کردن دوس داشتی بالا بیاری :w02: دختره هم هی با اون لهجه ش می گفت : بیهلول ... بیهلول :ws28:

.

ولی خب , پسره خیلی بی لیاقت بود , بین زن عمو و دختر عموش دومیو انتخاب کرد که به پول عموئه هم برسه :icon_pf (34):

دختره هم باید خودکشی می کرد دیگه , راهی نداشت که :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...