رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[FLASH=width=10 height=10]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

با سیلااااااااااام

خبر آمد خبری در راه است.............

کافه تریای خوش فکر افتتاح شد..............

پاتوقی برای آنهایی که جهانی می اندیشند، برای کسانی که مشکلات صنعت ،اجتماع و فرهنگ دغدغه ی هر روزی آنهاست

محیطی سالم و دلپذیر برای جویندگان حقیقت...........

کافه تریای خوش فکر مقدم تمامی مهمان محترم را گرامی میدارد.

نشانی: انجمن نواندیشان- تالار مهندسی صنایع- پارک علم وفناوری -کافه تریای خوش فکر

خب حالا داستان چیه؟ میگم براتون

dancegirl2.gif

چند روز پیش همینطور که داشتم سنگفرش های خیابون و متر میکردم فکری به ذهنم خطور کرد

:ws52:، این ایده خیلی ساده بود ایجاد یه پاتوق دانشجویی برای گپ وگفت و گویی صمیمانه :ws3:، ما ممکنه هر کدوممون خدایگان اطلاعات و دانش باشیم ولی تا زمانی که اون رو با دیگران قسمت نکنیم این علم مثل نونی که بمونه یه جا کپک میزنه وبه هیچ دردی نمیخوره:4chsmu1:، خب چه بهتر که تو همچین مکانهایی جمع بشیم و از دغدغه های مشترکمون حرف بزنیم و به تشریک مساعی برسیم .w58.gif

شاید الان نتونیم تغییر بزرگی ایجاد کنیم در جامعه ولی حداقل خودمون رو که میتونیم تغییر بدیم و این خودش سرآغازیه بر یک جهش بزرگ .

:ws17:

ما کشورهای جهان سوم احتیاج داریم به یک دیالوگ مشترک برسیم تا از این اتفاقات حاشیه ای دور بشیم به اصل قضیه نزدیک .

:banel_smiley_4:

قرار نیست ما مدیر اپل باشیم یه فضانورد که به ماه سفر کرده یه سیاستمدار مطرح یا یه نابغه که فرمولای ریاضی کشف کنه ما میخوایم تو هر صنفی که هستیم خوب باشیم.

Ghelyon.gif

جامعه ی ایده ال جامعه ایه که هر کسی وظیفش رو به درستی انجام بده اگر من یه کفاشم پس تمام سعیم وبکنم تا بهترین کفاش این شهر بشم . این خیلی دور نیست

:icon_redface:

توی اینجا میخوایم از یه دانش وسیع و بدون مرز مثل مهندسی صنایع استفاده کنیم . مطالبی که قراره بهشون بپردازیم در عین حالی که سادن ولی بسیار کاربردین. همه میتونن نظر بدن و از دید خودشون به قضایا نگاه کنن ولی نهایتا ما دنبال نتیجه ای هستیم که از تمامی علوم بدست میاد و اونم اثبات این حقیقته که هیچ غیر ممکنی در این دنیا وجود نداره .

:w16:

دیگه بیش از این زیاده گویی نمیکنم امیدوارم به دور از اسپم، درگیری و حرفای پوچ و بحث های بی فایده سعی کنیم برای چند لحظه هم که شده، به این که همه ی ما انسانیم و آیندای مشترک در انتظار ماست بیاندیشیم.

نکته ی آخر این که بحث ها توی این تاپیک هفتگیه و ما هر هفته با یه موضوع تازه خدمتتون میرسیم:aghosh:

ممنون میشم که اگر ایده ای در رابطه با این موضوع دارید اون رو در آدرس زیر مطرح کنید.

یه فنجون قهوه رو مهمون کافه تریای خوش فکر باشید

w139.gif

wll3dq1ddempz7bhk8hl.jpg

• Like 18
لینک به دیدگاه

چرا درس میخوانیم؟ ( ارتباط صنعت و دانشگاه)

یادمه سوم دبیرستان بودم سر این که بچه ها تمرین حل نکرده بودند استادمون حسابی عصبانی شده بود

یهو رو کرد به ما پرسید خب اصلا شما برای چی درس میخونید ؟

یکی از بچه ها با خونسردی گفت خب برا این که وقتی هفت سالمون شد آوردنمون مدرسه...........:ws3:

502012_orig.jpg

قریب به صد سال از اولین دانشگاه مدرنی که در ایران احداث شد میگذره و امروزه جمعیت دانشجویان در ایران میلیونی شده

الان دیگه اکثر جونا حداقل یه مدرک کاردانی رو از موسسات آموزش عالی دریافت کردند :w16:

مردم باسوادتر و علم و دانش دستیافتنی تر شده و امکانات اموزش به قدر کفایت در اکثر مناطق ایران موجوده و این نشون دهندی رشد خوب ما در امر توسعه ی آموزش و دانش در بین مردم هست.:hapydancsmil:

این همه جوون عالم و فرهیخته که قطعابا دانش کافی و توانایی عملی و علمی خوب از دانشگاهها فارغ التحصیل میشن خب بالاخره میرن سر کار و باید جذب بازار کار بشن.

آمار بیکاری توی کشور ما به گفته ی منابع رسمی قریب به 15 درصد بلکم بیش تره !:w58:

فکر میکنم یه جای این معادله ایراد داره

پس این همه دانشجو توی این کشور برای چه کارین؟ :icon_pf (34):

Student1.jpg

بله متاسفانه ارتباط بین صنعت و دانشگاه در کشور ما اوضاع مناسبی نداره و مثل باقیه مطالب صرفا کمی بهش نگریسته میشه نه کیفی و سیاست آموزشی در ایران از برنامه ی مدونی پیروی نمیکنه . و خیلی از مطالب آموخته شده در مراکز علمی به هیچ عنوان کارایی لازم رو برا ی دانشجویان در محیط کاری نداره حال چه عیب از شیوی تدریس باشه چه از محتوای آموزشی.

برگردیم به خاطری استادو شاگرد اونجایی که استاد پرسید::w02:

شما چرا درس میخونید؟

واقعا دلیل این همه هزینه برای تحصیل و احداث مدرسه و دانشگاه چیه؟ فایدی این همه دانشگاه اعم از دولتی پیام نور غیر انفتاعی و ازاد و غیروو چیه؟

چند درصد از مطالبی که تو دانشگاه میخونیم به درد ایندی کاریمون میخوره؟

ایا راه حلی برای نزدیکی بیش از پیش دانشگاه و بازار کار موجوده؟

ایا تجربه ای از پیوند دانشگاه و علم و کار و صنعت به خاطر دارید؟

مشتاقانه منتظر خواندن نظراتتون در مورد این معضل هستیم:icon_gol:

ممنون ار مینا خانوم بخاطر پیشنهاد این موضوع

• Like 15
لینک به دیدگاه

چرا درس میخونیم که واضحه برا واردشدن به بازار کار

ولی چرا این اتفاق نیفتاده فقط برا تفاوت بین اموزش های عملی و نظری هستش !

دانشگاههای ما مهندسی صنایع دارن اما مهندس صنایع تربیت نمیکنن!

چرا!چون اولا زیر بنا خرابه صنعتی نیست که دانشجوها حداقل واردش بشن تا بتونن درستش کنن

دوما کل کار عملی دانشجو ها منحصر شده به 1 واحد کارآموزی که به راحتی میشه از زیرش در رفت......!

به نظر من هر واحد درس نظری باید کنارش 1 واحد عملی داشته باشه حداقل برای صنایع!

یه سری نظر کارشناسی دیگه هم دارم بعدا میام میگم:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چون موفق باشیم تو همه عرصه ها، تو زندگی، از نظر شغلی که درآمد خوبی هم داشته باشه.. از نظر فرهنگی، از نظر تربیت فرزند از همه نظر

اما شاید فقط بشه به درصدی از این اهداف رسید که اونم فک کنم برمیگرده به همون ایرادی که گفتی تو این معادله هست... شایدم یه کمی

از ایرادش متوجه خود ما باشه که زیاد جدی نمیگیریمش... یکی دخترش دانشگاه قبول شده بود اما من اونسال کنکورشرکت نکرده بودم

طرف به مامانم گفته بود چرا نمیفرسیش بره دانشگاه.. مامانم گفته درس بخونه و نره سرکار چ فایده ؟

گفته نهههه حداقل اسمش روشه که دانشجوئه!!!!:w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه

جووووووووووووووووونم آهنگ:ws37:

هر دفعه از این کارا بکن محیط دلپذیر بشه:ws37:

شما چرا درس میخونید؟

یه زمانی به خاطر عشق به دانش بود!بعدا که رفتم دبیرستان و انگیزه ام کور شد واسه داشتن آینده بهتر بود!کار و استقلال مالی و این حرفا!

واقعا دلیل این همه هزینه برای تحصیل و احداث مدرسه و دانشگاه چیه؟ فایدی این همه دانشگاه اعم از دولتی پیام نور غیر انفتاعی و ازاد و غیروو چیه؟

همه جای دنیا قاعدتا برای تولید دانش دانشگاه تاسیس میکنن

توی ایران بیشتر برای اینکه چند سال ورود جوونا رو به بازار کار به تاخیر بندازن اونم با توجه به وضعیت فوق العاده صنعت و اقتصادمون!بیشتر شبیه یه جور نخود سیاه!

یه استاد بهره وری داشتیم هرکدوم متود های صنایعو که برامون توضیح میداد میگفت البته اینا به درد صنعت ایران نمیخوره!یعنی خودتونو خسته نکنید اینا رو بعدا توی محیط کاری نمیشه به کار گرفت!

ضمن اینکه شرایط صنعت واقعا با فعالیت پژوهشی فرق داره!گاها چیزی که روی ورق خوب جواب میده توی شرایط واقعی نتیجه ی خوبی نداره!

یه راهش میتونه وجود نهاد های حمایتی باشه!

مثل چیزی که در مورد فارغ التحصیلای کشاورزی انجام میشه و بهشون 100 میلیون وام خوداشتغالی اعطا میشه(البته کم و کیفشو دقیق نمیدونم)

یه چیز دیگه هم اینکه تا جایی که دیدم معمولا صنعت دانشگاه رو رقیب خودش میدونه!صنعت(به ویژه صنعت سنتی ما)به دانشگاه اعتماد نداره.این مشکل دقیقا نمیدونم چجوری میشه حل بشه!

یه موردش همین تجاری سازی طرح های خلاقا نه است دیگه!

البته در مورد رشته هایی که بیشتر توی کار اختراعن یه مقدار ملموستره!

در مورد صنایع هم مثلا وجود کارخونه هایی که تحت تاثیر اصول مهندسی صنایع تمام مراحل بهبود مستمر و مهندسی مجدد و مدیریت کیفیت فراگیر و اینا رو پیاده میکنه(نمیدونم در واقع همچین چیزی توی صنعتمون داریم یا نه!خواستم مثال بزنم فقط)

فعلا همین!

• Like 4
لینک به دیدگاه

شما چرا درس میخونید؟

هیچ وقت برای کار و وضع مالی خوب و... درس نخوندم ینیهدفم لذت بردن از درس خوندن بود و نه صرف اینکه باید این درسا رو بخونم و پاس کنم همین الانم درسای دانشگاه رو با علاقه میخونم(هرچند از خیلی درسای غیر تخصصی و اصلی خوشم نمیاد).

یادمه قبل از اینکه برم مدرسه همیشه این سوال تو ذهنم بود که وقتی همه میخوان دکتر مهندس بشن پس کی معلم نجار مامور شهرداری و ... میشه، با این سوال رفتم اول دبستان که گفتن هر کی درس نخونه دکتر مهندس نمیشه(با تشکر از راهنماییشون) وقتی اولین نفری که از اول دبستان رد شد فهمیدم کی دکتر مهندس نمیشه (مثل یه کشف علمی بزرگ بود،یادش بخیر)

ما هیچ وقت تعادل رو رعایت نکردیم الانم که فقط مدرک گرایی مد شده ،هنوز ارزش مسائل مهمی مثل اموزش و... رو درک نکردیم بعد از گذشا nسال از... هنوز به بلوغ نرسیدیم

به هر حال فک کنم جامعه ای پیشرفت میکنه که مردمش تحصیلکرده باشن و بتونن با منطق همه چیزو حل کنن نه با خرافات

شاید صفر نمیدونم ،من به هر کی که میرسم ازش همین سوال رو میکنم ،چقدر چیزایی که الان میخونیم بدرد آینده کاریمون میخوره، شاید فقط در کشورهای جهان سوم هست که چیزی که در دانشگاه گفته میشه توهمات نویسنده هست و صنعت 180درجه با اونی که در دانشگاه گفته میشه فرق داره

مدرسه و دانشگاه رو ایجاد میکنیم که افرادی با سواد چرخ صنعت و.. این مملکت رو بچرخونن ولی هنوز به ادمی که از دانشگاه بیرون میاد اعتماد نداریم، میشه یه شهرک صنعتی کوچیک رو ایجاد کرد و مدیریت اون رو به افرادیکه فارغ التحصیل شدن، داد تا بتونن یه سابقه ی کاری براخودشون بدست بیارن.

موسسات دانش بنیان هم فک کنم فلسفه ایجادشون همین بوده دیگه،نبوده؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

مقایسه تعداد كل دانشجویان، تعداد دانشجویان مهندسی و مبلغ قرارداد با صنعت در دانشگاههای اِم‌آی‌تی ، صنعتی امیركبیر، توكیو، صنعتی اصفهان، شهید بهشتی و كمبریج (2003 )

[TABLE=class: MsoTableGrid, width: 538]

[TR]

[TD=width: 113]دانشگاه

[/TD]

[TD=width: 67] تعداد كل دانشجویان

[/TD]

[TD=width: 107] تعداد دانشجویان مهندسی

[/TD]

[TD=width: 110] تعداد دانشجویان تحصیلات تكمیلی مهندسی

[/TD]

[TD=width: 104] تعداد دانشجویان دكتری

[/TD]

[TD=width: 104] تعداد دانشجویان كارشناسی‎ارشد

[/TD]

[TD=width: 113] مبلغ قرارداد با صنعت (به دلار)

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 113] اِم‌آی‌تی

[/TD]

[TD=width: 67] 10230

[/TD]

[TD=width: 107] 4624

[/TD]

[TD=width: 110] 2779

[/TD]

[TD=width: 104] 1448

[/TD]

[TD=width: 104] 1351

[/TD]

[TD=width: 113] 188.000.000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 113] صنعتی امیركبیر

[/TD]

[TD=width: 67] 7483

[/TD]

[TD=width: 107] 6301

[/TD]

[TD=width: 110] 1759

[/TD]

[TD=width: 104] 429

[/TD]

[TD=width: 104] 1330

[/TD]

[TD=width: 113] 4.700.000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 113] توكیو

[/TD]

[TD=width: 67] 28000

[/TD]

[TD=width: 107] 5561

[/TD]

[TD=width: 110] 2691

[/TD]

[TD=width: 104] 1042

[/TD]

[TD=width: 104] 1649

[/TD]

[TD=width: 113] 128.000.000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 113] صنعتی اصفهان

[/TD]

[TD=width: 67] 8592

[/TD]

[TD=width: 107] 5233

[/TD]

[TD=width: 110] 978

[/TD]

[TD=width: 104] 132

[/TD]

[TD=width: 104] 854

[/TD]

[TD=width: 113] 1.000.000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 113] شهید بهشتی

[/TD]

[TD=width: 67] 10576

[/TD]

[TD=width: 107] 1076

[/TD]

[TD=width: 110] 121

[/TD]

[TD=width: 104] 0

[/TD]

[TD=width: 104] 121

[/TD]

[TD=width: 113] 2.223.000

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 113] کمبریج

[/TD]

[TD=width: 67] 17602

[/TD]

[TD=width: 107] 2005

[/TD]

[TD=width: 110] 535

[/TD]

[TD=width: 104] 200

[/TD]

[TD=width: 104] 235

[/TD]

[TD=width: 113] 292000000

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی از تاپیکت و بحث خوبت...

شما چرا درس میخونید؟ من درس خوندم واسه اینکه در جامعه ایران جایگاهی داشته باشم و بتون باهاش از راه صحیحی کار گیر بیارم...اما الان میگم که اشتباه بود.

دلیلش همون بالای هست.

چند درصد از مطالبی که تو دانشگاه میخونیم به درد ایندی کاریمون میخوره؟ شاید بتونم به جرأت بگم 20 % نهایتاً. چون اکثرش فقط یه دید به مهندس آتی میده و در عمل کاربردی نداره و یا اینکه در جایگاهی نیستیم که بتونیم اعمالش کنیم.

خوب در این زمینه باید اول بازار کار رو درست کرد... اگر بازاری که قراره مهندسی توش اعمال نظر کنه بازار درستی باشه میتونیم کاملاً مطالب رو با صنعت تطبیق بدیم و جای اینکه یه سری مطالب حجیم و به درد نخور رو توی ذهن خودمون کنیم بیشتر روی مطالب کاربردی مانور بدیم. این سیستم نه در دانشگاه بلکه باید از اون اول درست شه.شما نگاهی به مدرسه های کشورهای دیگه بندازین... توی همین فیلم های بیگانه! دانش آموز از بودن در مدرسه لذت میبره... وقتی آزمایشگاه شیمی داره به معنای واقعی توش مغزشو به کار میندازه ... وسایل دست خودشه حتی اگر اونجارو ببره روی هوا! خوب این باعث میشه تمامی اون تفکراتش که نهفته بودن رو بتونه بروز بده و از بین اونها حتی با آزمون ها یه گزینه خوبی رو به دست بیاره

!نفهمیدم. چه تجربه ای وقتی نیست!

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا!چون اولا زیر بنا خرابه صنعتی نیست که دانشجوها حداقل واردش بشن تا بتونن درستش کنن

با این حرفت موافقم

به نظر من راندمان کارییه این شرکت های دولتی صفره

امروز که رفته بودم برا کاراموزی اصل مطلب رو ولکرده بودن به من گیر دادن چرا از انتظامات کارت میهمان نگرفتی

مسئول اموزشش برگشته به من میگه دیگه الان کارخونه ها حوصله ی گرفتن کاراموز و ندارن به زحمتش نمیارزه

خب مگه مریضیم وقتی نیاز به دانشجو نداریم این همه دانشجو تربیت میکنیم

در اینده اگر پارتی پیدا نکنیم حتما باید بریم به شغل وزین غازچرونی مشغول بشیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام به همه بچه های گل گروه صنایع معذرت بابت دیرآمدگی

میلاد منو نزنی معذرت

میلاد میگم بی تجربه ای مصداق پیدا کرد

غازچرونی چیه؟

اگر دیپلم بودی مشاغل عبارتند از راننده تاکسی، بنگاه داری و.........

حالا لیسانسی مشاغل عبارتند از رفته گری ، بارکشی که البته برای دیپلم هم خوبه

گفتم رفته گری آخه شهرداری دیگه لیسانس استخدام می کنه:ws28:

بی شوخی من بانظر خانم مدیر موافق نیستم بیست درصد زیاده من میگم شاید 5تا 10 درصد این درس ها که می خونیم به هیچ دردی نمی خوره خیلی از درس هایی که میخونیم یه مشت دری وریه حالا چرا؟ ببین مثلا درس کنترل پروژه حاضرم قسم بخورم به هیچ دردی توعمل نمی خوره چون الآن دربازار یه مسئول کنترل پروژه مثل اپراتور می شه یعنی هرچی مدیران می گویند درصدی که آنها می گویند پروژه پیشرفت کرده نه بیشتر نه کمتر

تویه شرکت رفتم یه پروژه دستشون بود روی کامپیوتر پیشرفت پروژه بود120 درصد

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا درس میخونیم که واضحه برا واردشدن به بازار کار

ولی چرا این اتفاق نیفتاده فقط برا تفاوت بین اموزش های عملی و نظری هستش !

دوما کل کار عملی دانشجو ها منحصر شده به 1 واحد کارآموزی که به راحتی میشه از زیرش در رفت......!

به نظر من هر واحد درس نظری باید کنارش 1 واحد عملی داشته باشه حداقل برای صنایع!

یه سری نظر کارشناسی دیگه هم دارم بعدا میام میگم:ws3:

با حرفاتون موافقم ولی یه کم کوتاه بیایید اگر کنار هردرس نظری یه عملی هم باشه شهریه مااز پزشکی هم بیشتر میشه:ws28:

ولی درست میگید من 1 واحد درس کارآموزی را رفتم هرچی پروژه هم قرار بود بدهم رفتم خودم انجام بدهم می گویند موثره ولی تاحالا که ندیدیم فقط محیط کثیف و زیر کاردررو را دیدم و دیدم درس هایی که خوندم و 4 سال عمر تلف کردم کشکه

• Like 3
لینک به دیدگاه
با حرفاتون موافقم ولی یه کم کوتاه بیایید اگر کنار هردرس نظری یه عملی هم باشه شهریه مااز پزشکی هم بیشتر میشه:ws28:

ولی درست میگید من 1 واحد درس کارآموزی را رفتم هرچی پروژه هم قرار بود بدهم رفتم خودم انجام بدهم می گویند موثره ولی تاحالا که ندیدیم فقط محیط کثیف و زیر کاردررو را دیدم و دیدم درس هایی که خوندم و 4 سال عمر تلف کردم کشکه

یعنی من حرص نخورم که چرا کارآموزی نرفتم؟:ws52:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
اگر کنار هردرس نظری یه عملی هم باشه شهریه مااز پزشکی هم بیشتر میشه:ws28:

بیشتر درسای تخصصی و اصلی که از ما پروژه میخوان ینی از شما نمیخوان؟ به شرطی که واقعا درس بدن چه اشکالی داره از پزشکی هم گرون تر بشه

یعنی موثر نبوده؟و نیست؟ به نظر من که موثره،کاراموزی رفتن و پروژه انجام دادن حداقل فایدش اینه که من با سختی های کار اشنا میشم و ضعف هایی که در کارخونه هست رو به چشم میبینم و به گفته های استاد اکتفا نمیکنم

برای درس ارزیابی رفته بودم یه کارخونه ای ترم پیش،بچه ها میگفتن که بیکاری میری اونجا بیا از همین دفتر فنی های روبروی دانشگاه پول بزاریم با همدیگه یه پروژه میخریم و... با رفتن اونجا الان حداقل تجربه ای که بدست اوردم مثلا وقتی تو درس طرحریزی استاد میگه باید تجهیزات رو درست چید که مواد به موقع برسه به خط و... من کامل دیدم که بی برنامه بودن در خط چه افتضاحی به بارمیاره و مثل بقیه فقط سر تکون نمیدم و...

مدیران فعلی دانشجوهای سالهای پیش هستند،اگه الان ضعف مدیریتی داریم به خاطر اینه که اونها هم در زمان دانشجویی مسئولیت پذیر نبودن و هیچ وقت مسائل و مشکلات صنعت و کارگر رو درک نکردن

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام به همگی

شما چرا درس میخونید؟نمیدونم شاید چون از 7 سالگی خواسته یا ناخواسته هممون رو فرستادن مدرسه و مجبور شدیم بریم دنبال علم. نمیخوام بگم بده نه به نظر خودم خیلی هم خوبه

ولی خوب درس میخونیم تا شاید چیزی درباره رشتمون یاد بگیریم و فردا روز بریم سر کار و ادامه زندگی...

خوب بالاخره واسه اینکه سطح علمی کشور خودمون رو هم شده ببریم بالا این مراکز ایجاد میشند

ولی گفتی این همه هزینه

فکر نکنم تو کشور ما خیلی هزینه بشه یه بار چندین سال پیش ساختمونشو ساختن تا الان هم فقط پول آبو گاز میدن

شاید یکی از دلایل ضعف دانشگاهامون همین کمبود امکانات باشه

چند درصد از مطالبی که تو دانشگاه میخونیم به درد ایندی کاریمون میخوره؟ شاید 20تا 30 درصد

آخرش همون 30 درصد چیزی که هردفه که ما واسه یه پروژه ساده یا بازدید به کارخونه ای میریم میبینیم

که خیلی از چیزایی که خوندیم انگار کتاب داستان بوده

البته یکی از بچه ها هم گفت بالا ماهم یه استاد داریم همیشه میگه تو کشور ما اینجوری نیست!!!

خوب 2تا مسئله هست

یا نظام آموزشی مشکل داره و این کتابهایی که ما میخونیم به درد نخور هستند

که باید کتاب ها اصلاح شند که این مسئله احتمالش کمه

یا اینکه اوضاع اقتصادی و بازار کار ما مشکل داره و هر کی هرکی هست

پس مطالبی که ما آموزش میبینیم درسته واشکال از اوضاع کشور میباشد

البته مسئله دیگه ای هم هست: اینکه تعداد واحدهای عملی بیشتر بشند که هزینش بالاست

البته میشه یه کاری کرد اونم هوشیاری دانشجویان و اینکه خودشون با بازدید و ... از شرایط بازار کار مطلع بشند

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نمیگم مفید نیست اصلا نگفتم من میگم آدم میره تو کارآموزیش میبینه درس هایی که خونده بی فایده است چون تو عمل با تئوری خیلی فرق میکنه اما درباره لرنا خانم باید بگم ضرر کردید چون حداقل محیط کار را ندیدید و تازه شماکه دختری نرفتید شاید تو محل کارآموزیتون کار پیدا می کردید

من الآن تو دوره کارشناسی ارشدم ولی هنوز پروژه های دوره لیسانس برام مفیده چون خودم انجام دادم

خیلی فرق می کند

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی موثر نبوده؟و نیست؟ به نظر من که موثره،کاراموزی رفتن و پروژه انجام دادن حداقل فایدش اینه که من با سختی های کار اشنا میشم و ضعف هایی که در کارخونه هست رو به چشم میبینم و به گفته های استاد اکتفا نمیکنم

برای درس ارزیابی رفته بودم یه کارخونه ای ترم پیش،بچه ها میگفتن که بیکاری میری اونجا بیا از همین دفتر فنی های روبروی دانشگاه پول بزاریم با همدیگه یه پروژه میخریم و... با رفتن اونجا الان حداقل تجربه ای که بدست اوردم مثلا وقتی تو درس طرحریزی استاد میگه باید تجهیزات رو درست چید که مواد به موقع برسه به خط و... من کامل دیدم که بی برنامه بودن در خط چه افتضاحی به بارمیاره و مثل بقیه فقط سر تکون نمیدم و...

مدیران فعلی دانشجوهای سالهای پیش هستند،اگه الان ضعف مدیریتی داریم به خاطر اینه که اونها هم در زمان دانشجویی مسئولیت پذیر نبودن و هیچ وقت مسائل و مشکلات صنعت و کارگر رو درک نکردن

دقیقا باحرفت علی آقا موافقم درست می گویید من پروژه صنایع کوچک وطرح ریزی و کارآموزیم را کارخانه رفتم البته ارزیابی هم بود یادم رفت خیلی فرق کرد برام چون حداقل یه خط تولید دیده بودم و باصنایع آشنا شده بودم و از طرفی با مشکلات کارخانجات تاحدود زیادی آشنا شدم

مرسی از صحبتت:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بی شوخی من بانظر خانم مدیر موافق نیستم بیست درصد زیاده من میگم شاید 5تا 10 درصد این درس ها که می خونیم به هیچ دردی نمی خوره خیلی از درس هایی که میخونیم یه مشت دری وریه حالا چرا؟ ببین مثلا درس کنترل پروژه حاضرم قسم بخورم به هیچ دردی توعمل نمی خوره چون الآن دربازار یه مسئول کنترل پروژه مثل اپراتور می شه یعنی هرچی مدیران می گویند درصدی که آنها می گویند پروژه پیشرفت کرده نه بیشتر نه کمتر

تویه شرکت رفتم یه پروژه دستشون بود روی کامپیوتر پیشرفت پروژه بود120 درصد

سیلااااااام رفیق:ws3:

نه ببین مثلا خیلی از مباحث میتونه استفاده بشه ولی نمیشه این فرق میکنه با این که اصلا به درد نمیخورن

بحث اساسی اینه که اینجا صنعت و دانشگاه هر کدوم دارن راه خودشون رو میرن و با اون یکی کاری ندارن

البته این برمیگرده به سیستم اموزشی کشور که اصلا برنامه ریزی بلند مدت نداره و از او اول ابتدایی به فکر ایندی کاری بچه ها نیست

مثلا همین درس عربی که برا اکثریت ما مزخرف بود میشد بجا این که بیان قواعدش رو به زور بریزن تو ذهنمون ما رو فقز با مکالماتش اشنا میکردن

خیلی از درسهای دیگه هم نیاز نبود اینقد حجیم و سخت اماده بشن

من چند وقت پیش فکر کردم اگه تو این مدت یه فلافلی باز میکردم الان کلی سود کرده بودم ولی این همه درس خوندم وخرج کردم وقتی میرم کاراموزی میگن این چیزا اینجا معنی نمیده و به درد نمیخوره واقعا ادم ضد حال میخوره

اخه ادم به کی بگه ما سه سال راهنمایی سه تا مدرسه ی متفاوت رفتیم درس خوندیم هیچ کدومش برا درس حرفه فن کارگاه نداشت معلم فقط عکس مطالب رو پای تخته میکشید حتی نکردن یه پیچ گوشتی سر کلاس نشونمون بدن:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
سیلااااااام رفیق:ws3: نه ببین مثلا خیلی از مباحث میتونه استفاده بشه ولی نمیشه این فرق میکنه با این که اصلا به درد نمیخورن بحث اساسی اینه که اینجا صنعت و دانشگاه هر کدوم دارن راه خودشون رو میرن و با اون یکی کاری ندارن البته این برمیگرده به سیستم اموزشی کشور که اصلا برنامه ریزی بلند مدت نداره و از او اول ابتدایی به فکر ایندی کاری بچه ها نیست مثلا همین درس عربی که برا اکثریت ما مزخرف بود میشد بجا این که بیان قواعدش رو به زور بریزن تو ذهنمون ما رو فقز با مکالماتش اشنا میکردن خیلی از درسهای دیگه هم نیاز نبود اینقد حجیم و سخت اماده بشن من چند وقت پیش فکر کردم اگه تو این مدت یه فلافلی باز میکردم الان کلی سود کرده بودم ولی این همه درس خوندم وخرج کردم وقتی میرم کاراموزی میگن این چیزا اینجا معنی نمیده و به درد نمیخوره واقعا ادم ضد حال میخوره اخه ادم به کی بگه ما سه سال راهنمایی سه تا مدرسه ی متفاوت رفتیم درس خوندیم هیچ کدومش برا درس حرفه فن کارگاه نداشت معلم فقط عکس مطالب رو پای تخته میکشید حتی نکردن یه پیچ گوشتی سر کلاس نشونمون بدن:icon_pf (34):
سلام رفیق غصه نخور تو که مهندس خوش فکری و مدیری ما باید بریم غازبچرونیم توجه می نمویی ؟ من تازه پیچ گوشتی تو حرفه فن نشونمون دادند باهمه ابزارهام کار کردم ولی حالا را بچسب راست میگی ولی من خودم کارخانه رفتم دیدم 4 سال عمرم تلف شده الآن تو صنعت شاید از این 4 سال 1 سالش به دردم می خوره برای همین این بحث را درجواب خانم مدیر گفتم دوست دارم رفیق کارت درسته مهندس خوش فکری دیگه
  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...