رفتن به مطلب

اسکار حق فرهادی بود؟

alimec

ارسال های توصیه شده

ای خداااا چه اشتباهی کردم یه اشاره ای به تعصب کردم

خانم حاتمی بازیگر نقش اول زن بودن

ناراحت نشو

ببخشید سوال ایجاد شد:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 125
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w02:

نمیدونم....

اصلن حوصله ندارما...:w02:

یکی از بزرگترین لذت های دنیا بازی با اعصاب ادمای بی حوصله است:ws3:

پس

سریع محاسبه کن:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه ضرب المثل قدیمی هست میگه ایرانی جماعت همیشه باید چوب زور بالای سرش باشه تا کار کنه اینم یه نمونه اش:ws28:

%282332%29.gif%282332%29.gif

اسپم نکن...

اوه اوه گفتگو آزاد هم هست تاپیک...

فقط خواستم بهت بگم با اعصاب نمیتونی بازی کنی...:ws37:

لینک به دیدگاه
:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

....

اما خطاب به همه دوستانی که میگن فیلم جدایی بد بوده و یا حقش نبوده اسکار:

برید فیلم آرتیست که 15 تا جایزه اسکار رو برنده شده یک بار نگاه کنید....البته اگر تا آخر فیلم دوام بیارید و ترکش نکنید...

استانداردهای هنری با استانداردهای خیلی از آدمها فرق داره...

فیلم فرهادی از لحاظ قیلم نامه بی نقص بود.

بازی ها عالی بود.

هیچ پیش داوری نداشت.

قضاوت به عهده مخاطب بود.

به شعور هیچ بیننده ایی توش توهین نشده بود.

فیلم برداریش عالی بود.

لباس و ظاهر بازیگرها به نوع بازیشون غلبه نکرده بود.شما ده و لب و چشم بازیگر رو نگاه نمیکردی محو بازی بازیگر بودی.

همه چیزمعمولی بود یه خانواده عادی با اتفاقات همیشگی اما روای عالی گفت.

برندگان بخش فیلم خارجی اسکار دوره های پیشین رو یه نگاه بندازید.فیلمهاشون هم نگاه کنید.

اگر فیلم فرهادی بد بود 56 جایزه بین المللی رو تو آسیا اروپا و آمریکا و حتی ایران خودمون نمیگرفت.

اگر فیلم بدی بود برای دیدنش تو اروپا و آمریکا مردم کشورهای دیگه صف نمیگرفتن.

:a030:

از من نقل قول نگیرید به هیچ عنوان جواب نقل قولتون رو نمیدم.:a030:

من نقل قول میگیرم ببینم جواب میدی یا نه! :ws3:

حداقل توی این تاپیک کسی نگفت فیلم فرهادی "بد" هست! نهایت چیزی که گفته شد این بود که رقیبان سرسختی نداشته.

بعد هم حرفهای شما تناقض داره یکم. من هم قبول دارم که استانداردهای هنری با استانداردهای عامیانه متفاوت هست و برای همین هم هست که در جشنواره های بزرگ یک رای جداگانه برای مردم درنظر میگیرن. اما شما توی بخش دیگه ای از صحبتت گفتی "اگر فیلم بدی بود برای دیدنش تو اروپا و آمریکا مردم کشورهای دیگه صف نمیگرفتن." بالاخره ملاک برای شما نظر هنرمندان بوده یا نظر مردم؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
خب شما می گین فیلم های رقیب مثلا همه 40 گرفت از 100 و فیلم آقای فرهادی 41 گرفت از 100 و برنده شد شاید در واقع 90 گرفته باشه از 100...موافق نیستم حمید جان/

منم نمیخواستم جواب بدم علی جان:hanghead:

من دیگه پستی نمیدم:hanghead:جواب نقل قول هم نمیدم:banel_smiley_4:

اگر فیلم فرهادی اسکار گرفت،اون کاغذی 600 تا خورده که از جیبش آورد بیرون سوژه ی خیلیا شد:hanghead:

من سر حرفم هستم

فیلم آرتیست هم خوب بود،اونقدر خوب که به سرعت فیلم فرهادی ریپ نخورد:w16:و هنوز هم نخورده

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته من در حدی نیستم که بخوام در مورد فیلم فوق العاده زیبای "جدایی نادر از سیمین" صحبت کنم.

فرهادی با یک فیلم توانست فرهنگ و وضع مو جود ایران رو بهتر از هر چیزی نشان د هد ، قدرت هنر در اینجا مشخص میشه...

حالا 1000 ما گفتگوی تمدنها و روابط سیاسی برقرار بکنیم.

زمانی که یک فیلم بیش از 40 جایزه بین المللی گرفته و 20 بار ناممزد شده یعنی بیش از 60 بار جایزه بین المللی! برای گرفتن اسکار زیاد هم هست

در اسکار اگز لابی وجود نداشت ، اولین اسکار به فرهادی میرسید و در زمینه های مختلفی جایزه میگرفت......:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
منم نمیخواستم جواب بدم علی جان:hanghead:

من دیگه پستی نمیدم:hanghead:جواب نقل قول هم نمیدم:banel_smiley_4:

اگر فیلم فرهادی اسکار گرفت،اون کاغذی 600 تا خورده که از جیبش آورد بیرون سوژه ی خیلیا شد:hanghead:

من سر حرفم هستم

فیلم آرتیست هم خوب بود،اونقدر خوب که به سرعت فیلم فرهادی ریپ نخورد:w16:و هنوز هم نخورده

شما هم:ws3:

جریان 600 رو نمی دونم.

البته من به اندازه ی شما فیلم ندیدم...

لینک به دیدگاه
این فیلم بقدری زیبا و تلخ بود که باید اسکار بهترین فیلم رو هم میگرفت ......

حقایق جامعه رو به این قشنگی نشون داد

پس میخواستین به سریال های حکومتی جایزه ی اسکار بدن؟

اصلا معنی هنر میدونن چیه اینا که این حرف رو میزنن؟

آقا بهترین فیلمو که فقط به فیلمای خود هالیوود می دن,مگه اینطور نیست؟؟

به نظر من خقش بود,اما فک کنم یکم سیاسی هم بود این انتخاب,نظر شخصیمه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظرم اسکار سیاسی بود، ولی این به این معنی نیست که حرفایی که فیلم زد راست نبود، فیلم واقعیت ها رو نشون داد ولی از لحاظ فنی آنچنان شاهکاری نبود :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
به نظرم اسکار سیاسی بود، ولی این به این معنی نیست که حرفایی که فیلم زد راست نبود، فیلم واقعیت ها رو نشون داد ولی از لحاظ فنی آنچنان شاهکاری نبود :a030:

من نظرم با ایشون برابر اصل است ... چقدر خوبه که فرای اعتقادات شخصیت میتونی قضاوت کنی:w16:

فیلم خیلی خیلی عالی بود .. واقعیت هم بود ..

اما خوبه که هر کس برای پیشرفت پله پله جلو بره .. آخه فیلمای هندی تو ذوق میزنه همیشه

میدونم الان خیلی ها میخوان موهای منو بکنن از حرص ... اما نکنید این کارو آخه من کچل خوشم نمیاد:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من چنين نقدهايي رو از جانب طرفدارن حكومت زياد ديده ام..

و جالب اينجاست همه نقدها تحت يك موضوع اشاره دارند و ميخواهند هر جور كه شده اين فيلم رو سياه جلوه بدهند تا به اهداف سياسي خود دست پيدا كنند..

از آنجايي نقدهايي كه تا كنون ديده ام حول محور "داستان" فيلم هست من داستان رو تا آنجايي كه دز ذهنم مانده باشد توضيح ميدم...

1.موضوع اولي كه ممكن است به عنوان سياه جلوه نمايد "فضاي دادگاه" هست كه بنده هم همان موقع فيلم با ديدن چنين صحنه هايي زده شدم ولي

واقعيت امر همين چيزي است فرهادي نشان ميدهد..بنده بنا به شرايطم مدتي است در دادگاه هستم شايد هيچ وقت فكرش رو نميكردم اولين چيزي كه بعد از حضور در دادگاه به ذهنم بياد صحنه و پرداخته فيلم آقاي فرهادي باشد..

حال جالب در همان دادگاه كساني رو در محوطه اي "شلاق" ميزنند كه ميتوان به عنوان يه مراجعه كننده آن را فهميد و يا صحنه هاي دست و زنجير كردن گروه هاي بزه كار با وضع عجيب و غريب و يا بحث و جدل در محيط دادگاه جلوي شعبات بازپرسي كه معمولا پرونده تجاوزات جنسي يا ...

تنها چيزي كه براي مراجعه كننده ايي كه اولين بار در دادگاه حاضر ميشود خارج شدن از اين محيط هست...

به نظرم فرهادي بهتر بود اين چيزها رو صريحا لحاظ كند ولي متاسفانه تصور خوبي نسبت به واقعيتي كه خيلي از مخاطبان با آن برخورد نداشته اند نشان داده است....

براي من مورد اول نه تنها سياه نمايي فضايي دادگاه نيست بلكه بهتر جلوه داده چيزي كه هست مي باشد..

2.بازپرسي كه نقشش رو اجرا ميكند باز هم در صورتي كه در دادگاه گذرتان به بازپرس افتاده باشد به خوبي اجرا ميشود..هيچ تصنع و ساختگي نيست و بازپرس واقعي ما دقيقا شبيه بازپرسي كه در فيلم فرهادي مي باشد...

3.سياه پوشيدن نادر و القاي اينكه پدرش مرده است!!!برداشت نادري است كه يك مخاطب ميتواند داشته باشد...هر چند سياه پوشين به خاطر مرگ قابل درك هست ولي در چنين سكانسي به ندرت چنين حسي به مخاطب ميدهد..بخصوص اينكه نادر از ابتدا تا پايان فيلم ريش دارد...

4.به نظرم باقي مسائل حول "دروغ" و اينكه چرا بدين سبك دروغ رو گفتي چرخ ميخورد...

طرح و ساماندهي يك صفت مذموم مورد جوامع به نام "دروغ" و طرح و ساماندهي يك صفت پسنديده در جامعه ايراني به نام "نگرفتن و نخوردن پول حرام" چيزي هست كه نويسنده هاي بي ذوق منتقد حاضر نيستند بدان اشاره كند...

"دروغ" مسئله ايي است جهاني و اينكه در هر برهه اي از زمان در گير و دار "عواقب راستي و دروغ" هست مختص ايران نيست و اگر بگوييم در تمام جوامع بشري چنين چيزي وجود دارد حرف گزافي نزديم...

اينكه اين راستي برايم پيامدي داشته باشد و يا اين كه دروغ ميتواند مرا برهاند و گير و جدال وجداني با مسئله ؛ به نحو احسنت در فيلم فرهادي قابل مشاهده است و بسيار قابل تقدير...

اينكه اين موارد از چه كساني مطرح ميشود به نظرم پاك كردن صورت مسئله هست...

ولي چيزي كه هيچ وقت از طرف كساني به منتقد "داستان" فيلم بدين صورتي كه در پست نخست هستند بيان نميشود..طرح موضوع و مفهومي غير عادي به نام "نگرفتن پول حرام" به هر صورتي از طرف زن خدمتكار هست..

چيزي كه هر مخاطبي آن را تحسين ميكند چه با اين مفهوم آشنا باشد يا نباشد..

شايد براي مخاطب استفتا از نماينده شرعي براي مخاطب غير ايراني مضحك باشد ولي عوضش مفهوم "نيامدن هر پولي از هر طريقي" به خانه ايراني مفهومي والاتر داشته باشد...

جالب است روند فيلم طوري است كه هر مخاطبي رو به اين راضي ميكند كه زن خدمتكار پول را از نادر و سيمين دريافت كند ولي با صحنه اي عجيب مواجه ميشود كه هر پولي قابل قبول نيست...

من هر چ اين فيلم رو نگاه ميكنم به "واقعي"تر بودن اين فيلم پي ميبرم.كساني كه قصد سياه نمايي كردن فضاي دادگاه و جامعه از طرف فيلم رو دارند يا در اين جامعه زندگي نكرده اند يا پايشان را در دادگاه نگذاشته اند...

فيلم نكته هايي ديگر هم دارد كه ميتوان بدان اشاره داشت..

در كل فارغ از متن داستان به نظرم اين فيلم يكي از بهترينهاي تاريخ سينمايي ايران در اين سبك هست...

روند و داستان فيلم و درگير كردن مخاطب با فيلم و "حرص درآوردن" مخاطب چيزي است كه فرهادي استاد ان هست...

به نظرم اين فيلم شايسته اسكار رو داشت و حتي به نظرم بازيهاي بسيار زيباي شهاب حسيني و ليلا حاتمي قابليت نامزد شدن رو داشتن...

• Like 13
لینک به دیدگاه

کاش هرکی‌ قد درک هنریش...

کاش هرکی‌ فک نمیکرد متخصص و میتونه..

کاش خودمونو با انتخاب کنندگان اسکار مقایسه...

کاش..

مردم ما همیشه فک می‌کنن از همه چی‌ سر در میارن و می‌تونن در بالاترین حدش نظر بدن! یکی‌ از مشکلاتمونه!!

می‌خوام بدونم تمام فیلم‌هایی‌ که اسکار گرفتن رو دیدین؟:ws37:

مطمئن نیستم اگه اونرم ببینین چه نظری دارین.... اما نظرتون راجع ب این فیلم شاید نظرتون راجع ب اکثر اون فیلم‌ها هم باشه! حالا هر نظری که دادین!

فقط بعضی‌‌ها نمیدونن اسکار دقیقا به چه فیلمی داده می‌شه!!!!!! :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

کاش..

مردم ما همیشه فک می‌کنن از همه چی‌ سر در میارن و می‌تونن در بالاترین حدش نظر بدن! یکی‌ از مشکلاتمونه!!

مطمئن نیستم اگه اونرم ببینین چه نظری دارین.... اما نظرتون راجع ب این فیلم شاید نظرتون راجع ب اکثر اون فیلم‌ها هم باشه! حالا هر نظری که دادین!

میدونی بعضی از ماها متاسفانه فقط بلدیم نقد کنید و میریم سراغ چیزای بزرگ.چون میخوایم اینجوری خودمون رو نشون بدیم

من اینجا به جرات اعلام میکنم این فیلم بی نظیر بود.

یه فیلم بدون ایراد.در تمامی بخش ها بی نقص بود.

من نمیدونم یه فیلم خوب از نظر اونایی که میگن این فیلم خوب نبود یا معمولی بود چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

با درود

بنظرم اسکار( بخش خارجی ) ؛ جشنواره کن و ... به فیلم هایی تعلق می گیره که سیاهی های جامعه مورد نظرکارگردان را بهترنمایش بدهد.

توی همه جوامع بشری شخصیت های سیاه و سفید وجود دارند ، اما این انصاف نیست که فقط سیاهی ها را نمایش بدهیم تا جایزه بگیریم.

موضوع مورد نظربرای انتخاب فیلم چیست ؟

دیالوگ قوی و اثرگذار، فیلمنامه ، بازی هنرپیشه ،جلوه های ویژه ، ...

یـــــــــا

موضوع فیلم که درطول داستان شخصیت زن داستان عنوان می کند که شرایط ایران برای بزرگ کردن بچه اش مناسب نیست و آنقدربه این موضوع اعتقاد دارد که حاضراست طلاق بگیرد و به خارج از کشوربرود.

فضای فیلم ازدروغ و فریب انباشته است ؛ اشتباه نکنید منظورم این نیست که این موضوع واقعیت دارد یا خیر.

شاید شمای نوعی هم همین برداشت را از شرایط کنونی کشور داشته باشید.

منظوراصلی من همانطوریکه دربالا هم اشاره کردم انتقاد ازساختن و بیان فیلمی است که بجز یک مورد فقط سیاهی های جامعه را نشان می دهد.

شاید اگرفیلم فرهادی درمقطع زمانی دیگری ارایه می شد ( مثلا یکی دو سال پیش یا پس از زمان کنونی ) این جایزه را نمی برد.

همانطوریکه خدمتکارفیلم معتقد است هرپولی قابل دریافت نیست، بنظرم هراسکاری هم قابل افتخارنیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

کاش..

تاپیک زده شده که هرکسی نظرش رو در این مورد بگه، از نظر شما فیلم شاهکاره، نظر شخصیت هست تو یه محیط نه چندان جدی، مناظره که نیست بخوای طرفت رو ضایع کنی، لزومی نداره بقیه رو متهم به بی اطلاعی بکنی :ws37:

سینما انقدر سلیقه ای هست که بزرگترین منتقدان دنیا هم که ماها در مقابل اونها اطلاعاتمون صفر هست بارها سر فیلمها مختلف باهم اختلاف نظر داشتند ولی معمولا همدیگه رو به درک پایین و بی اطلاعاتی متهم نمیکنن و خودشون هم اعتراف میکنند که نظرشون سلیقه ای هستws37.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
کاش تو تالار فیلم زده میشد این بحث.

خواهشم اینه که ماجرا رو سیاسی نکنید.

فیلم از نظر من بی نظیر بود.

... سنت شکن خود باش

آزادترین فردی وقتی که نگی ای کاش:ws3:

مرسی بابت شرکت:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تاپیک زده شده که هرکسی نظرش رو در این مورد بگه، از نظر شما فیلم شاهکاره، نظر شخصیت هست تو یه محیط نه چندان جدی، مناظره که نیست بخوای طرفت رو ضایع کنی، لزومی نداره بقیه رو متهم به بی اطلاعی بکنی :ws37:

سینما انقدر سلیقه ای هست که بزرگترین منتقدان دنیا هم که ماها در مقابل اونها اطلاعاتمون صفر هست بارها سر فیلمها مختلف باهم اختلاف نظر داشتند ولی معمولا همدیگه رو به درک پایین و بی اطلاعاتی متهم نمیکنن و خودشون هم اعتراف میکنند که نظرشون سلیقه ای هست:ws37:

:ws28:مگه از تو نقل قول گرفتم و گفتم چرا حرف زدی؟!!!!!!!

نه عزیز دلم تاپیک زده شده و نظرات گفته شده..

من کیو متهم کردم؟ کجای حرف من به شخص خاصی‌ اشاره کرده بودم؟

سلیقه؟ بله صد در صد سلیقه تأثیر داره حتی اگه انتخاب کننده‌های اسکار عوض میشدن شاید فیلم‌های دیگه‌ای اسکار رو میگرفتن یا باز همینا... ولی‌ اختلاف سلیقشون در این حد که بگن جدایی یه فیلم در حد جایزه‌هایی‌ که گرفته نبود... :banel_smiley_4:

اگه با من مشکلی‌ داری دونه دونه تاپیکارو به بحث‌های مسخره نکش! با خودم حلش کن. به همون فضای عمومی‌ مجازی که میگی‌ احترام بذار :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...