shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 بله به خون مربوطه.خون که گاز نداره. گاز داره تو خبر نداری اکسیژن خون؟ 4
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 گاز داره تو خبر نداری اکسیژن خون؟ آفرین اکسیژن داره. نه گاز. 3
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 پالس اکسیمتره؟؟ آورییییییییییییییییین... پالس اکسی متر دستگاهی است جهت اندازه گیری نرخ اکسیژن در خون این دستگاه از طریق اندازه گیری درصد اشباع هموگلوبین(سلول های قرمز یک سلول پپتیدی که از جنس پروتیین و حاوی مقادیر زیادی از آهن است) با اکسیژن شریانی میتواند چنین نتیجه ای را نمایش می دهد. در چه مواردي به کار مي رود؟ پالس اکسي متر ميزان اکسيژن را در شريان خوني اندازه گيري مي کند. در حقيقت اين دستگاه، ميزان اکسيژن را به عنوان درصدي از مولکول هاي هموگلوبين که با اکسيژن آميخته شده اند نسبت به کل ميزان مولکول هاي هموگلوبين اندازه گيري مي کند. همچنين اکثر دستگاه هاي پالس اکسي متري نرخ ضربان قلبي (Heart Rate) را نيز نمايش مي دهند. 5
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 خب من که نمیتونم عکس بذارم.. بعدی لطفا.. چرا نمیتونی؟ بذار الان اوری میاد دعوامون میکنه اسپم کردیما... 2
Valentina 13664 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 چرا نمیتونی؟ بذار الان اوری میاد دعوامون میکنه اسپم کردیما... ی 6..7 ماهی میشه نمیتونم تو انجمن عکس بذارم.. هیچ جا.. 3
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 ی 6..7 ماهی میشه نمیتونم تو انجمن عکس بذارم.. هیچ جا.. :there: یکی بیاد بذاره. کسی نمیاد باز من عکس آسون میذارما. 3
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 من بگم من بگم..؟؟ :mrsbeasley: چیو بگی؟ عکسی که خودت گذاشتی؟ نه. :3384s: 2
panisa 12132 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 #zina#[/url]891460]من از اونجایی که همه این دستگاهارو فوته ابم حدس نمیزنم دایرةاللوازم مایی شما. 2
#zina# 1361 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 دایرةاللوازم مایی شما. میدانییییم:(87): اسپم نکنیم الان مدیر میاد پرتمون میکنه بیرون:14k8gag: 3
O-N 10553 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 درود دوستاي عزيزم panisa ممنون واقعا اين ديگه جارو برقيه خب يه مقدار راهنمايي هم بكنيد كه بتونيم روش بحث كنيم و يه چيزي ياد بگيريم. اين دستگاه تشخيصيه يا درماني؟ يعني اندازهگيري انجام ميده يا درمان ميكنه؟ 4
Valentina 13664 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 درود دوستاي عزيزم panisa ممنون واقعا اين ديگه جارو برقيه خب يه مقدار راهنمايي هم بكنيد كه بتونيم روش بحث كنيم و يه چيزي ياد بگيريم. اين دستگاه تشخيصيه يا درماني؟ يعني اندازهگيري انجام ميده يا درمان ميكنه؟ سیلااام... این دستگاه بیشتر جنبه تزئینی داره.. شوخیدم..درمانیه.. 4
O-N 10553 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سیلااام... این دستگاه بیشتر جنبه تزئینی داره.. شوخیدم..درمانیه.. خب از مواد شيميايي براي درمان استفاده ميكنه يا جريان الكتريكي يا نيروهاي مكانيكي؟ 4
Valentina 13664 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 خب از مواد شيميايي براي درمان استفاده ميكنه يا جريان الكتريكي يا نيروهاي مكانيكي؟ خو اگه بگم خیلی تابلو میشه.. یه راهنمایی تابلوتر.. بیشتر واسه بیماریهای تنفسیه..:icon_pf (34): 4
ارسال های توصیه شده