Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااام سلااااام..:hapydancsmil: بیاین بیاین بازم مسابقه راه انداختیم..:dancegirl2: روالشو که میدونین.. تخلب مخلب نکنینااا.. اندفعه عکسارو بفرستین واسه مسعود کچل..bme.masood... خصوصی بفرستیناااا.. ببینیم کی اندفه شیرینی میدههه..:gnugghender: آخرین مهلت ارسال عکس: جمعه 19 اسفندماه یک هزار و سیصد و نود.. 10 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بدیوووو بدیووووووووو هرچی عکس خوشگل مرطبت با مهندسی پزشکی دارین واسم بفرستین 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بدیوووو بدیووووووووو هرچی عکس خوشگل مرطبت با مهندسی پزشکی دارین واسم بفرستین با سلام. ما هیچی عکس نداریم. میشه سرچ کنیم تو گوگل هرچی پیدا کردیم بدیم؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام. ما هیچی عکس نداریم. میشه سرچ کنیم تو گوگل هرچی پیدا کردیم بدیم؟ با علیک سلام.. بله میشود.. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بدیوووو بدیووووووووو :hapydancsmil: هرچی عکس خوشگل مرتبط با مهندسی پزشکی دارین واسم بفرستین ای وای:icon_pf (34): مهندس از شما بعید بودا! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ای وای:icon_pf (34):مهندس از شما بعید بودا! آشنا میشی باهاش حالااااا..:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ روالشو که میدونین.. تخلب مخلب نکنینااا.. راستی ما تازه واردیم. بگین روال چیه. 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ای وای:icon_pf (34):مهندس از شما بعید بودا! آشنا میشی باهاش حالااااا..:icon_pf (34): :ws28: نه مهندس از من بعید نیست به قول فری اشنا میشی با من حالا بدیو عکس بده من 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ راستی ما تازه واردیم. بگین روال چیه. عکسی که دارینو بفرستین واسه مسعود.. بعد تعداد عکسها که به حد نصاب برسه ی نظرسنجی میذاریم و برنده مشخص میشه..:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ آشنا میشی باهاش حالااااا..:icon_pf (34): خوب اینجوری مینوشت. . .: حر چی اکص خوشگل مرطبت با محندصی پظشکی (مهندسی پزشکی) دارین واصم بفرصطین 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اینجوری مینوشت. . .:حر چی اکص خوشگل مرطبت با محندصی پظشکی (مهندسی پزشکی) دارین واصم بفرصطین حالا حرص نخور مهندس پیر میشی.. به قول مسعود بدیو عکس بفرست واسش.. 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه چچلو من یکمی توضیح بدم ببینید هر عکسی که مرتبط با مهندسی پزشکی باشه رو انتخاب کنید . حالا از pc یااز اینترنت و گوگل البته بهتره که عکس جذاب و خاصی باشه . چون در اخر بین عکسها رای گیری میشه و بهترین تصویر انتخاب میشه به برنده هم امتیاز تعلق میگیره اگر در مورد عکسی که میفرستین یه توضیح کوتاه ( در حد ماکسیمم 5 خط ) بدین خیلی بهتره ، چون حدف اصلی تاپیک اموزش در غالب مسابقس اگرم توضیحی پیدا نکردین اشکالی نداره ، خودمون سعی میکنیم که هرچی میدونیم در موردش بگیم اما تنبلی نکنید ، یه توضیح بدین 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه چچلو من یکمی توضیح بدم ببینید هر عکسی که مرتبط با مهندسی پزشکی باشه رو انتخاب کنید . حالا از pc یااز اینترنت و گوگل البته بهتره که عکس جذاب و خاصی باشه . چون در اخر بین عکسها رای گیری میشه و بهترین تصویر انتخاب میشه به برنده هم امتیاز تعلق میگیره اگر در مورد عکسی که میفرستین یه توضیح کوتاه ( در حد ماکسیمم 5 خط ) بدین خیلی بهتره ، چون حدف اصلی تاپیک اموزش در غالب مسابقس اگرم توضیحی پیدا نکردین اشکالی نداره ، خودمون سعی میکنیم که هرچی میدونیم در موردش بگیم اما تنبلی نکنید ، یه توضیح بدین یه عکس باحال از خود پزشکی دارم! بفرستم؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه عکس باحال از خود پزشکی دارم!بفرستم؟ باید یجوری به تحهیزات پزشکی مرتبط باشه تا بتونیم شرکتش بدیم . بگردین ، پیدا میکنین 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اخ جون بازم مسابقه دکترمهندسی ........ من کلا عاشق این مهندسان دکترهستم...... تاکی وقت داریم عکس بف سیم برات مسعودی? 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اخ جون بازم مسابقه دکترمهندسی ........ من کلا عاشق این مهندسان دکترهستم...... تاکی وقت داریم عکس بف سیم برات مسعودی? به نکته خوبی اشاره کردی.. پست اول ویرایش شد.. تا دوشنبه..:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ به نکته خوبی اشاره کردی.. پست اول ویرایش شد.. تا دوشنبه..:hapydancsmil: مرسی مرسی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا عکس بدین دیگه میزنم تو اون مختون هااااااااا تا 2 شنبه وقت دارین . در ضمن به 10 تا عکس هم برسه مسابقه بسته میشه هااااااااا ، گفته باشم در صورت عدم همکاری به چماق متوصل خواهم شد :gnugghender: نذارین کار بو انجا بکشه 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چه سوت و کوره.. مسعود چندتا شده؟؟ 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چه سوت و کوره.. مسعود چندتا شده؟؟ اوهوم . میارسم عصبانی بشم بزنم همه رو کچل کنم فکر کنم 3تا یا 4تا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده