panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سران فتنه با این حرفا این انتخابات میلیونی رو زیر سوال نبرید من میخوام به چند نفر رای بدم. آیا امکانش هست؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ انتخابات اغاز شد رای ما پسر ایرانی قهرمان 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من میخواستم به پدر پسر شجاع رای بدم اسمش نیست چرا!؟ رد صلاحیت شده 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من میخواستم به پدر پسر شجاع رای بدم اسمش نیست چرا!؟ متاسفانه ایشون رد صلاحیت شدند 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من میخواستم به پدر پسر شجاع رای بدم اسمش نیست چرا!؟ تو به اون سیبیل هات خیلی مخندی می خوای به اون رای بدی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ رد صلاحیت شده شوما هم جز شورای انتصابات هستید :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من میخوام به چند نفر رای بدم. آیا امکانش هست؟ نه فرزندم متاسفانه همینجوری هست دیگه مگه مجلس سناست که بشه به چند نفر رای داد!؟ (درخواست دادم گویا این کار نشدنیه!) 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شوما هم جز شورای انتصابات هستید :gnugghender: پ ن پ جز خس و خاشاک هستیم 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا یادم رفت اسم بیتاب رو تو این نظر سنجی بنویسم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ رد صلاحیت شده متاسفانه ایشون رد صلاحیت شدند ای بابا پس من به کی رای بدم:icon_pf (34): یوگی و دوستان چی اونا هم صلاحیت نداشتن؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ پ ن پ جز خس و خاشاک هستیم اها فکر کردم شما هم جز این شورا هستید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اها فکر کردم شما هم جز این شورا هستید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حیف که یه حق رای بیشتر نداشتم وگرنه حتما بهت یه رای میدادم خیلی زحمت کشیدی مهندس 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حیف که یه حق رای بیشتر نداشتموگرنه حتما بهت یه رای میدادم خیلی زحمت کشیدی مهندس این همه خرج کردم حالا برم خسارتم رو از کجا بگیرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چرا رای مخدوش نداریم؟من به این انتخابات معترضم من میخوام تو برگه رایم نقاشی بکشم حرفیه؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ #zina#[/url]885319]چرا رای مخدوش نداریم؟من به این انتخابات معترضممن میخوام تو برگه رایم نقاشی بکشم حرفیه؟ رای مخدوش و بره نقاشی گزینه من هستش یعنی pesare irani 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ همه با هم به کتایون رای میدهیییییم !:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ همه با هم به کتایون رای میدهیییییم !:hapydancsmil: کاش ما هم دختر بودیم 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ کاش ما هم دختر بودیم شرمنده روح مهربان بالاخره خانوما مقدم تر هستند ولی نه، خدایی اصلا حواسم به تو نبود الان که نقل قول گرفتی، فهمیدم ! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا پس من به کی رای بدم:icon_pf (34):یوگی و دوستان چی اونا هم صلاحیت نداشتن؟ راستش اونا به پشتیبانی از پدر حاج زنبور عسل کنار کشیدن میخوای گزینه آخرو بزن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شرمنده روح مهربانبالاخره خانوما مقدم تر هستند ولی نه، خدایی اصلا حواسم به تو نبود الان که نقل قول گرفتی، فهمیدم ! بسوزه پدر این حق تقدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده