panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ برو آقا تا نزدم تو چشت از گوشت بپّره بیرون!کلا تازه مامان شدم از امروز ظهر! چی چیو بدم ببری؟ مامانیه خودمیییییییییییییییییییییی...:hapydancsmil: روز مادر کی میشه پس... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ مامااااااااااااااااااااااااااااااااااان...نزنه منو. غلط کرده نچ اون خودش سردمدار بچههای لوس این کرهی خاکیه! نگران نباش لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ مامانیه خودمیییییییییییییییییییییی...:hapydancsmil:روز مادر کی میشه پس... :aghosh: عدیدم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ غلط کرده نچ اون خودش سردمدار بچههای لوس این کرهی خاکیه! نگران نباش مامانیییییییی...:w36: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ همووووووووووون! کشتیم خودمونو! حق ماست این جایزه! منم که مادر گرامشم بچّم جایزه هاشو میاره میده به من براش پس انداز میکنم نگااار تنها چیزی که هیچ وقت نمیتونستم تصور کنم این بود که تو توی نت مامان کسی بشی ولی خداییش حس مادرانه ت خیلی قویه بدجوری استعدادشو داری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نگااار تنها چیزی که هیچ وقت نمیتونستم تصور کنم این بود که تو توی نت مامان کسی بشی ولی خداییش حس مادرانه ت خیلی قویه بدجوری استعدادشو داری مهند به خدا خودم هنوز تو کفممممممممممممم:ws28: به من گفت مامان!! من یه آن گم شدم!! بعد پیدا شدم!!! یعنی فک کننننننننن منننننن!!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 37 صفحه شد ؟؟؟!!! نیلو بود ... ؟ اصلاً فکر نمیکردم نیلو باشه ...ولی اسمش واسم آشناست! کجا دیدمش؟ خب هویت مجهول این دورمون که متاسفانه خودش نبود واسه مسابقه...دخملی که هنوز دانشجو نشده،از گیلانی هاست، ویلن بلده بزنه،نوشتن رو دوست داره و یه وبلاگ خوشگل داره کسی نیست جز Nilo0o0o0 برنده این دورمون هم که واسه همه واضح و مبرهنه کیه ینی تلاش شبانه روزیش منو داغون کرد :th_running1: :th_running1: :th_running1: panisa تاپیک بسته شد ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده