partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیـــــز ... با توجه به نزدیک شدن نوروز ، برای لوگوی نوروزی مسابقه ای تدارک دیدیم ... شرایط مسابقه: طرح: طرحهای فرستاده شده باید لوگوتایپ باشند.(یعنی با خود کلمۀ نواندیشان طراحی شوند) (تغییرات را بر روی لوگوی فعلی انجمن انجام بدهید ، به طوریکه ظاهر اصلی لوگو حفظ شود ...) طرحها باید فقط با فونت فارسی کار شود... شرکت در مسابقه برای عموم آزاد است ... دوستان عزیز میتونید در تاپیک زیر نمونه ای از لوگو تایپ ها رو ببینید ... فوتوگالری ----> لوگوتایپ فایل اصلی لوگوی نواندیشان رو میتونید از اینجا دانلود کنید (نرم افزار CorelDraw) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لوگو(طرح اولیه): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (نتونستید دانلود کنید هم مشکلی نیست ... میتونید از لوگوی بالای سایت استفاده کنید ...) اندازه : حداقل سایز : width=160 px - --- - Height=110 حداکثر سایز: width=200 px - --- - Height=120 حجم: حداکثرحجم فایل : 50 کیلوبایت فرمت : GIF PNG مهلت ارسال : 25 اسفند 1390 جوایز: 300 امتیاز 3 امتیاز طلایی لوح تقدیر -------------------------- طرحاتون رو به صورت خصوصی واسه من بفرستید ... منتــــــــــظریم ... 45 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار عالی به زودی شرکت خواهیم کرد 15 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ فقط یک سوال لوگوی نوروزی با استفاده از لوگوی انجمن باشه یا یک لوگوی جدید طراحی کنیم؟ 15 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ فقط یک سواللوگوی نوروزی با استفاده از لوگوی انجمن باشه یا یک لوگوی جدید طراحی کنیم؟ با استفاده از لوگوی انجمن باشه ... 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ فکر کنم لازمه یه توضیحی بدم : هر تغییری هست ، رو همین لوگوی انجمن انجام بدید ، به طوریکه ظاهر اصلی لوگو حفظ بشه ... 11 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ با اینکه زیاد حرفه ای نیستم ولی خیلی دوست دارم شرکت کنم حتما روش کار میکنم میشه آخر سر کارای همه بچه ها رو تو یه تاپیک بزاری؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ با اینکه زیاد حرفه ای نیستم ولی خیلی دوست دارم شرکت کنم حتما روش کار میکنم میشه آخر سر کارای همه بچه ها رو تو یه تاپیک بزاری؟ بسیار عالی ... بله حتماً ... 6 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ شرکت میکنییییم!! اگرچه میدانیم امیدی نداریــم! 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خب نمیشد یه فایلی بذاری که با فتوشاپم بشه کار کرد؟ :icon_razz: به فکر ما فقیر فقرا هم باشین :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خب نمیشد یه فایلی بذاری که با فتوشاپم بشه کار کرد؟ :icon_razz:به فکر ما فقیر فقرا هم باشین :icon_razz: بفرمایید ... اینم یه عکس از طرح خامش ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ میشه من طرحم و بگم یکی دیگه عملی کنه بعد جایزش واسه من باشه ؟؟:ws3: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ میشه من طرحم و بگم یکی دیگه عملی کنه بعد جایزش واسه من باشه ؟؟:ws3: شما طرح رو بفرست ... اگر عملی شد ، حتماً ... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شما طرح رو بفرست ... اگر عملی شد ، حتماً ... زهرا تو که دقتت خوب بید که من فقط بگمش 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا تو که دقتت خوب بید کهمن فقط بگمش نه ... اصلاً می خوای هرکی برنده شد ، امتیازش رو بدیم به تو ؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ نه ... اصلاً می خوای هرکی برنده شد ، امتیازش رو بدیم به تو ؟ وااااااااااااااااااای ینی میشههههههههههههههههههههههه؟؟؟:hapydancsmil: زهرا تو بهترینی این به ذهنم خودم نخطوریده بووود آفریییییییییییییییییییین خودت گفتیا 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا جان میشه کار دست باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااای ینی میشههههههههههههههههههههههه؟؟؟:hapydancsmil:زهرا تو بهترینی این به ذهنم خودم نخطوریده بووود آفریییییییییییییییییییین خودت گفتیا عجب ! زهرا جان میشه کار دست باشه؟ میتونه باشه ... فقط طوری باشه که با شرایط مسابقه جور در بیاد ... 4 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ طرح: طرحهای فرستاده شده باید لوگوتایپ باشند.(یعنی با خود کلمۀ نواندیشان طراحی شوند) (تغییرات را بر روی لوگوی فعلی انجمن انجام بدهید ، به طوریکه ظاهر اصلی لوگو حفظ شود ...) طرحها باید فقط با فونت فارسی کار شود... شرکت در مسابقه برای عموم آزاد است ... دوستان عزیز میتونید در تاپیک زیر نمونه ای از لوگو تایپ ها رو ببینید ... یعنی نمیشه کلمه نواندیشان بایک فونت دلخواه درست کرد؟ حتما باید از لوگو ی که خودتون گذاشتید استفاده کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده