edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر زندگی بیهودهای دارم .... با چی خودمو سرگرم کنم ؟ دلم به کی به چی خوش باشه ؟ 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ از دست خودم و رویاهام خسته ام فقط سرابه 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ با اینکه دارم از خستگی میمیرم ولی ارزشش رو داره...من پای همه چیزش وایستادم... خودم خواستم... و من حضورش رو کنارم حس میکنم...پس حتما موفق میشم... نمیزارم کسی رویاهامو خراب کنه...من آینده رو روشن میبینم... 11 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب شادم امیدوارم همگی شما هم شاد و بیغم باشید:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب از اون شباست ... لعنت به سر درد ! 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امروز روز خوبی بود برام .یک کار پاره وقت مناسب پیدا کردم. .سایت دانشگاه رو باز کردم نمراتم بد نبودن . یه هوای برفی خوب . یه سفر چند روزه کلی روزم رو شیرین کرد اما شبم با دیدن حال بعضی از بچه ها که همه از همدیگه دلخورن و ناراحت بد شد لعنت به این دنیای مجازی ....... 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب قراره با خاطرات تو بازم بشینم باز درد دل کنم 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب تو کجا میری؟ من میخوام خواب تو را ببینم:vahidrk: ...بین همه گلها از شاخه تورا بچینم ستاد خجسته نشان داد یک مغز پارازیتی 7 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ [h=5] غمگینم چونان پیرزنی که آخرین سربازی که از جنگ برمیگردد پسرش نیست. ولاديمير ماياكوفسكي[/h] 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب قرار بود یه کاری رو انجام بدم ولی نشد تمومش کنم ... چرا ؟؟؟؟ چرا من اینقدر بی برنامه ام ؟؟؟!!!خداااااااااااااااااااااااااا 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ آخر وقت بود که تو دفتر ساعت 19:30 یه قرار داد توپول امضاء کردیم ای حال داد شب خوبی بود 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب قرار بود یه کاری رو انجام بدم ولی نشد تمومش کنم ... چرا ؟؟؟؟ چرا من اینقدر بی برنامه ام ؟؟؟!!!خداااااااااااااااااااااااااا برنامه ریزی تو مملکت ما = است با کشک خوردن 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ برنامه ریزی تو مملکت ما = است با کشک خوردن Hei javid Du kan komme her:w16: 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ Hei javid Du kan komme her:w16: نگفتم پول خوبی داشت که گفتم قرارداد خوبی بود 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ نگفتم پول خوبی داشت که گفتم قرارداد خوبی بود باید برگردی کلاس زبان...اون بحثش جدا بود اینو خوب نگا کن یه چی دیگه س 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب.....واسه بار هزارم به دنیا لعنت فرستادم.... لعنت به این دنیا...لعنت به این دنیای بی رحم... لعنت به این دنیای نامـــــــرد 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ من نیز امشب برا 1000 امین شب احساس پوچی میکنم... 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ دوست دارم به یکی از دوستام امشب بگم ... واقعا که! (حیف که نمیشه) 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده