laden 4758 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 دیشب ارزوی اومدن امشبو داشتم وااااااااااای چه خوبه امشب امتحان امروزم خوب شد وتقریبا 10 روز هم تعطیلات در پیش دارم:hapydancsmil: 8
hasti1988 22046 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 یکی از بچه ها یه عکسی تو تاپیک عکس های خاطره انگیز گذاشت ...یه جای خوش منظره....دلم مسافرت خواست.... کاش نمیدیدم اون عکس رو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کاش زودتر رفته بودم 8
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره چرا؟ . . . . . . . . . . . . . . چون امشب در سر شوری دارم که نمیذاره بخوابم 8
*lotus* 20275 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 یه خواب بد دیدم از خواب پریدم خدایا خودت این مدت رو ختم به خیر کن و کمک کن راه رسیدن به خواسته ام فراهم بشه 8
raz-raz 3612 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 نمیدونم میتونم اینجا اهنگ بذارم یا نه ...اگه نمیشه ببخشید همگی ... اما نشد بنویسم ... یه چیزی تو همین مایه ها که این میگه [FLASH=width=200 heigh=200] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Abbasi - Vaghti Delet Shekast[128].swf[/FLASH] بازم ببخشید چه قدر قشنگه . چطوری می شه دانلودش کرد مال کی هست آهنگ؟ 8
NYC 20977 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 چه قدر قشنگه .چطوری می شه دانلودش کرد مال کی هست آهنگ؟ سيامک عباسی - وقتی دلت شكست Siamak Abbasi - Vaghti Delet Shekast ولی سیگار نکشیا 10
laden 4758 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 امروز کلا روز خوبی بود برام با دوستام ر فتیم بیرون کلی خوش گذشت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vحس عجیی دارم یه ذره هیجان ،بعد مدتها یه لبخند رو لبامه که در نوع خودش کم نظیر و بی نظیره 9
آریودخت 43941 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 درد دارم خیلی هم جسم هم روح دیگه بی طاقت شدم و خسته ... بچگیامو میخوام خیلی خوب بود دلم بازی میخواد بازیای بچگیام خیلی راحت بودم خیلی لذت داشت ..... خیلی 11
bad_boy 243 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 امشب در سر شوری دارم امشب در دل نــوری دارم باز امشب در اوج آسـمانم رازی بـاشـــد بـا ستارگانم امشب يک سر شوق وشورم از ايـن عــالــم گــويــی دورم از شـادی پـر گـيرم کـه رسـم بـه فلک سرود هستی خوانم در بر حور و ملک در آسمان ها غوغا فکنم سبو بريزم ساغر شکنم امشب يک سر شوق وشورم از ايـن عــالــم گــويــی دورم با ماه و پـرويـن سخنی گويم وز روی مه خـود اثـری جويـم جان يابم زين شبها می کاهم از غمها مـاه و زهـره را بــه طـرب آرم از خود بي خبرم ز شعف دارم نغمه ای بر لب ها 9
edvin 456 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 امشب از اون شباست که من دوباره دیوونه بشم تو مستی و بیخبری اسیر میخونه بشم امشب از او شباست که من دلم می خواد داد بزنم تو شهر این غریبه ها دردمو فریاد بزنم دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم از این همه دربه دری تو قلب من قیامته چه فایده داره زندگی این انتهای طاقته از این همه در به دری دلم رسیده جون من به داد من نمی رسه خدای آسمون من دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 امشب میخوام یه کاری انجام بدم که چند نفر بترسنبعد دمپایی پرت کنن 12
The Developer 5479 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 امشب حدود چهار ساعت وقتم هدر رفت ... دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار :icon_pf (34): هی با حوصله بشین قالب طراحی کن اخرش که میخوای برنامه رو ببندی ازت بپرسه میخوای save کنی برادر؟ تو هم بزنی no لطفا یه دیوار محکم بهم نشون بدین اعتماد به نفسم رسید به صفر به عقلم شک کردم اخه چراااااااا 12
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...... اورژانسیه چند دقیقه وقتت رو میگیرم..... خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...... نبینی تلف شده ها............................ 9
behe 2545 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 امشب به معنای واقعی کلمه هم پدر خودم دراومد هم پدر لپ تاپم هم پدر کمرم !!! امشب داغونه داغونم !!!! 13
Matin H-d 18145 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 امشب احساس کردم به معنای واقعی کلمه خیلی بی مصرفم... همش بخور بخواب 12
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 امشب دلم میخواد با مُشت بکوبم تو دهن این زندگی .... یه جوری که دندوناش بریزه ته حلقشو خون بالا بیاره ...... کصافط !! :| 7
ارسال های توصیه شده