شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ :vahidrk: حرف راست تلخه فری متوسل به چماق میشود 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ دیشب ارزوی اومدن امشبو داشتم وااااااااااای چه خوبه امشب امتحان امروزم خوب شد وتقریبا 10 روز هم تعطیلات در پیش دارم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ یکی از بچه ها یه عکسی تو تاپیک عکس های خاطره انگیز گذاشت ...یه جای خوش منظره....دلم مسافرت خواست.... کاش نمیدیدم اون عکس رو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کاش زودتر رفته بودم 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ از قرار معلوم امشب کلیه ی بنده درد میکنه 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ اهنگ پروف ارزو داره دیوونم میکنه 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره امشب خوابم نمیبره چرا؟ . . . . . . . . . . . . . . چون امشب در سر شوری دارم که نمیذاره بخوابم 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ یه خواب بد دیدم از خواب پریدم خدایا خودت این مدت رو ختم به خیر کن و کمک کن راه رسیدن به خواسته ام فراهم بشه 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ نمیدونم میتونم اینجا اهنگ بذارم یا نه ...اگه نمیشه ببخشید همگی ... اما نشد بنویسم ... یه چیزی تو همین مایه ها که این میگه [FLASH=width=200 heigh=200] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Abbasi - Vaghti Delet Shekast[128].swf[/FLASH] بازم ببخشید چه قدر قشنگه . چطوری می شه دانلودش کرد مال کی هست آهنگ؟ 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ چه قدر قشنگه .چطوری می شه دانلودش کرد مال کی هست آهنگ؟ سيامک عباسی - وقتی دلت شكست Siamak Abbasi - Vaghti Delet Shekast ولی سیگار نکشیا 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امروز کلا روز خوبی بود برام با دوستام ر فتیم بیرون کلی خوش گذشت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vحس عجیی دارم یه ذره هیجان ،بعد مدتها یه لبخند رو لبامه که در نوع خودش کم نظیر و بی نظیره 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ درد دارم خیلی هم جسم هم روح دیگه بی طاقت شدم و خسته ... بچگیامو میخوام خیلی خوب بود دلم بازی میخواد بازیای بچگیام خیلی راحت بودم خیلی لذت داشت ..... خیلی 11 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امشب در سر شوری دارم امشب در دل نــوری دارم باز امشب در اوج آسـمانم رازی بـاشـــد بـا ستارگانم امشب يک سر شوق وشورم از ايـن عــالــم گــويــی دورم از شـادی پـر گـيرم کـه رسـم بـه فلک سرود هستی خوانم در بر حور و ملک در آسمان ها غوغا فکنم سبو بريزم ساغر شکنم امشب يک سر شوق وشورم از ايـن عــالــم گــويــی دورم با ماه و پـرويـن سخنی گويم وز روی مه خـود اثـری جويـم جان يابم زين شبها می کاهم از غمها مـاه و زهـره را بــه طـرب آرم از خود بي خبرم ز شعف دارم نغمه ای بر لب ها 9 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امشب از اون شباست که من دوباره دیوونه بشم تو مستی و بیخبری اسیر میخونه بشم امشب از او شباست که من دلم می خواد داد بزنم تو شهر این غریبه ها دردمو فریاد بزنم دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم از این همه دربه دری تو قلب من قیامته چه فایده داره زندگی این انتهای طاقته از این همه در به دری دلم رسیده جون من به داد من نمی رسه خدای آسمون من دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امشب میخوام یه کاری انجام بدم که چند نفر بترسنبعد دمپایی پرت کنن 12 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امشب حدود چهار ساعت وقتم هدر رفت ... دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار :icon_pf (34): هی با حوصله بشین قالب طراحی کن اخرش که میخوای برنامه رو ببندی ازت بپرسه میخوای save کنی برادر؟ تو هم بزنی no لطفا یه دیوار محکم بهم نشون بدین اعتماد به نفسم رسید به صفر به عقلم شک کردم اخه چراااااااا 12 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...... اورژانسیه چند دقیقه وقتت رو میگیرم..... خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...... نبینی تلف شده ها............................ 9 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امشب به معنای واقعی کلمه هم پدر خودم دراومد هم پدر لپ تاپم هم پدر کمرم !!! امشب داغونه داغونم !!!! 13 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ امشب احساس کردم به معنای واقعی کلمه خیلی بی مصرفم... همش بخور بخواب 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم میخواد با مُشت بکوبم تو دهن این زندگی .... یه جوری که دندوناش بریزه ته حلقشو خون بالا بیاره ...... کصافط !! :| 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده