EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ امروز چقدر جمعه بود (!) .... یعنی آخر هرچی جمعه بود وای که چقدر از این روز بدم میاد ..... واقعا شب مزخرفی رو دارم می گذرونم :cry2: الان دقیقا حس می کنم یه اسکانیا اومده چند دور روی اعصابم دور پلیسی زده (!) می خوام بگم که در این حد اعصابم داغونه نتیجه 5 ماه خودزنی .... شد دود و رفت هوا واقعا حالا چی کار کنم :cryingf: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ امشب آرنجم رو گذاشتم رو یه بالشت و به پهلو دراز کشیدم و دارم با لپتاپم کار می کنم... چقدر پر از خالیه! تازه اومدم از سره کار...یه کم خستم....اما همه چی آرومه فعلاً 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ امروزم گذشت باز شب شد و تو انگار نه انگار که من چیزی خواستم دیشب اینوقع حالم بهتر شده بود و شکر گفتم انگار دیدی زیادیم کرده و ..... تا کی میخوای ادامه بدی ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 زندگی خستم کرده ، امشب دارم گریه میکنم 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ گردنم خیلی میدرده لعنتییییییییییی:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ دیشب تا صبح حالم بد بود...این چی بود من خوردم لعنتی 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ امشب خیلی خوب بود..امدوارم حس دوطرفه باشه..:) 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ امشب دیگه حوصله درس خوندن ندارم ... هنوز خیلی مونده...سخت نیست ولی زیاده 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ امشب دارم دعا میکنم همه چیز حقیقت داشته باشه دعا میکنم اینبار معجزه شه ، خدایا ینی میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ساندی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ امشب با نواندیشان آشنا شدم خیلی اتفاقی! فردا با کی... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ امشبم مثل این هفته به بطالت گذشت بازم گردن درد و سر درد ،مردممممم 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دلم اون دیواری رو می خواد که پام رو گذاشتم روش و هزار تا خاطره ساختم...فقط همون دیوار 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ یه شدت خسته ام ؛ تا جایی که خودم رو به زور نگه داشتم روی صندلی :putertired: ولی با این حال خیلی خوشحالم امروز کفه اتفاقای خوب سنگین تر بود و روز خوبی رو گذروندم :hapydancsmil: و همچنی شب خیلی آرومی رو :w12: امیدورام این روزا و شبای خوب همچنان ادامه دار باشه امیدوارم همه این خستگی شیرین روزای خوب رو مدام تجربه کنن :heartshape2: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ یکم دلشوره دارم، خدا خودش کمک کنه 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب عالی بود........مرسی مسی :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب با خنده سپری شد :hapydancsmil: ولی اخرش تراژدی غمگینی شد. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب رو هم زهره مارم کرد...باشه.... آخرش می بینم کی بازندست! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ دیشب ساعت 4 خوابیدم ساعت 6 دوستم زنگ زد کارت دارم پاشو 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ای بابا خجالت کشیدم امشب اصلا حوصله ی حرف زدن ندارم 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب اگه بتونم این یه فصلو تموم میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده