vergil 11695 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 دیشب نزدیک بود خوابت را ببینم اما باز خورشید نگذاشت... امشب دوباره میخوابم 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 شبها اشک میریزم وفکر میکنم کاش ادم کسی رو داشت که ادمو دوست داشت وبه ادم احترام میزاشت ،وقتی کسی فرق من وبابقیه دخترا متوجه نمیشه دیگه چه میشه کرد بزار برن با بقیه ،بزار با دیگران خوش باشن ما تو دنیایی کسی نیستیم شاید ما اضافیم 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 شب سنگینیه... یه خواب عمیق دلم میخواد...اینکه چشام ببندم خوابم ببره...بدون فکر کردن به چیزی... خدایا به امید تو... باهامون باش... 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 تیر، 2016 امشب... دوشبه خانوادم نیستن... برای اولین بار جدا از خانواده شبام صبح میشه....با کلی فکر و خیال مزخرف... دلم نمیخواد این یه هفته شبام اینجور باشه .... انروز از صبح انقدر بد بوده که شبش دیگه کلافم کرده... وجود کسی که خونمون کرده سرباز خونه....عذاب آوره.... مامانم زود بیا خونه فقط تورو میطلبه... بابایی من فقط با تو میخندم.... 95/1/30 00:04 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 20 تیر، 2016 همین امشب.... به "الف" جان گفتم: شام دارم... نگران نباش. هم خونه ام شام گذاشته حتماً زهی خیال باطل خورشت و برنج ته کشیده بود. حتی قابلمه ش هم شسته شده بود!!! نون! در به در دنبال یه لقمه نون میگشتم...حتی نون رو هم تموم کرده بود! کلی بهش فحش دادم.... بعدشم گفتم همه ی اون گوجه سبزها و چاقال بادومایی که از کالیفرنیا آوردم رو فردا برمیدارم میبرم سرکار، بسه هر چی خورد اینقدرسوختم که حد نداشت. تو دلم گفتم: خوب شد قورمه سبز ی و برنج رو که مامان "الف" جان داده بود گذاشتم تو یخچال سر کار فیلینگ: :icon_razz: 5
sama-sh 6913 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 امروز خیلی خوشحال از خواب بیدار شدم میدونید چقد حس خوبیه وقتی برای یه کسی دلتنگی خوابشو ببینی؟ با انرژی فوق العاده با وجود کار زیاد و خستگی ولی تا بعد از ظهر شارژ بودم رسیدیم به امشب … امشب… یه پستی خوندم غصم گرفت چرا اون همش به حرفای بد گذشته فکر میکنه اما من فقط به محبتا و خوشیاش چرا دل شکستنای خودش یادش رفته؟ 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 امشب از این مجازستان بیزارم از خوبی ؟ چه خبر؟ های ادیت شده:there: دلم برای یک لبخند حقیقی ات پر می کشد و یک "دوستت دارم" که خیره در چشم هایت داد بزنم... 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 امشب میخوام دیگه به هیچی فکر نکنم میخوام ادمهای که تو زندگیم بهم بد کردن رو به کل فراموش کنم 2
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 امشب بد نبود من فهمیدم آدمای خوب هنوز وجود دارن؛ امیدوارم بیشتر به چشم بیان این خوب هااا 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 بهمن، 2018 اولين افتادنم زمين تو ٢٤سال زندگيم:) ٩٧/٨/١٤ شباي خوب و دردپا:)
Tamana73 28835 ارسال شده در 22 بهمن، 2019 ١سال گذشته از اخرين پستم:( شـــــباي طــــولاني بــــا پايان نامه قــــشنگه ? ٩٨/٩/٢
ارسال های توصیه شده