vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ دیشب نزدیک بود خوابت را ببینم اما باز خورشید نگذاشت... امشب دوباره میخوابم 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ شبها اشک میریزم وفکر میکنم کاش ادم کسی رو داشت که ادمو دوست داشت وبه ادم احترام میزاشت ،وقتی کسی فرق من وبابقیه دخترا متوجه نمیشه دیگه چه میشه کرد بزار برن با بقیه ،بزار با دیگران خوش باشن ما تو دنیایی کسی نیستیم شاید ما اضافیم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ شب سنگینیه... یه خواب عمیق دلم میخواد...اینکه چشام ببندم خوابم ببره...بدون فکر کردن به چیزی... خدایا به امید تو... باهامون باش... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ امشب... دوشبه خانوادم نیستن... برای اولین بار جدا از خانواده شبام صبح میشه....با کلی فکر و خیال مزخرف... دلم نمیخواد این یه هفته شبام اینجور باشه .... انروز از صبح انقدر بد بوده که شبش دیگه کلافم کرده... وجود کسی که خونمون کرده سرباز خونه....عذاب آوره.... مامانم زود بیا خونه فقط تورو میطلبه... بابایی من فقط با تو میخندم.... 95/1/30 00:04 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ همین امشب.... به "الف" جان گفتم: شام دارم... نگران نباش. هم خونه ام شام گذاشته حتماً زهی خیال باطل خورشت و برنج ته کشیده بود. حتی قابلمه ش هم شسته شده بود!!! نون! در به در دنبال یه لقمه نون میگشتم...حتی نون رو هم تموم کرده بود! کلی بهش فحش دادم.... بعدشم گفتم همه ی اون گوجه سبزها و چاقال بادومایی که از کالیفرنیا آوردم رو فردا برمیدارم میبرم سرکار، بسه هر چی خورد اینقدرسوختم که حد نداشت. تو دلم گفتم: خوب شد قورمه سبز ی و برنج رو که مامان "الف" جان داده بود گذاشتم تو یخچال سر کار فیلینگ: :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ امروز خیلی خوشحال از خواب بیدار شدم میدونید چقد حس خوبیه وقتی برای یه کسی دلتنگی خوابشو ببینی؟ با انرژی فوق العاده با وجود کار زیاد و خستگی ولی تا بعد از ظهر شارژ بودم رسیدیم به امشب … امشب… یه پستی خوندم غصم گرفت چرا اون همش به حرفای بد گذشته فکر میکنه اما من فقط به محبتا و خوشیاش چرا دل شکستنای خودش یادش رفته؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ امشب از این مجازستان بیزارم از خوبی ؟ چه خبر؟ های ادیت شده:there: دلم برای یک لبخند حقیقی ات پر می کشد و یک "دوستت دارم" که خیره در چشم هایت داد بزنم... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ امشب میخوام دیگه به هیچی فکر نکنم میخوام ادمهای که تو زندگیم بهم بد کردن رو به کل فراموش کنم 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ امشب بد نبود من فهمیدم آدمای خوب هنوز وجود دارن؛ امیدوارم بیشتر به چشم بیان این خوب هااا 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ شب كه شد همش مياي به ياد ما:) ٩٧/٧/٢٤ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۷ شب جان:)دوست داشتني نبودي:( ٩٧/٧/٢٦ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۷ اولين افتادنم زمين تو ٢٤سال زندگيم:) ٩٧/٨/١٤ شباي خوب و دردپا:) لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ ١سال گذشته از اخرين پستم:( شـــــباي طــــولاني بــــا پايان نامه قــــشنگه ? ٩٨/٩/٢ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده