helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ امشب خیلی دلتنگم خیلی.... گلوی آدم را باید گاهی بتراشند تا برای دلتنگی های تازه جا باز شود دلتنگی هایی که جایشان نه در دل که در گلوی آدم است دلتنگی هایی که می توانند آدم را خفه کنند . . . 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ خستگی . دل خورد و خمیر . بد ترین حسای دنیا و افسوس 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ امشب بـه ســرم هوای یــارم زده است بـر دیده هـوس، روی نگارم زده است 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ امشبببببببببببببببببببببب..........ینی چی میشه 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ امشب... پشیمونم.... کاش میگفتم میام افطاری.... خب آخه تنهایی.... اونم وسط عمه ها!!!!! بابایی دلتنگم.... 5 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ امشب از ته دل دعا میکنم برای همه ............... میگن سرنوشت آدما تو شب های قدر نوشته میشه از خدا میخام بهترین اتفاق ها رو پیش رو داشتهباشیم......... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ امشب.... خدایا دلشکسته هارو کمک کن... خدایا... امشب خدا میبخشه.... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ دعاهام تموم شد ساعت 1:55 تک تکتون دعا کردم بخدا.... همتون جلو چشمم بودید... اگه خدا ازم قبول کنه... عالی ام امشب.... سبک شدم... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها نه غمگینم نه ناراحت اما تو دلم یه چیز هست خیلی داره بهم فصار میاره،،برام امشب دعا کنید.... 9 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ امشب دلم میخاد برگردم به گذشته و زمان رو نگه دارم..... 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ امشب تو آشی که خوردم یه چیزی داشت... خیلی دارم حرف میزنم... خدا لعنت کنه دل صاب مُردمو....با حرف زدنو ،ذهنمو پراکنده کردن به اینور اونور هم آروم نمیشه دلش کتک میخواد... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ امشب.... منم و خودم.... دلم و خدا.... دوستام و دعاهام.... سجاده و چادرم.... 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ امشب دعا میکنم غم تو دل هیچکس نباشه،، 8 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دلم گرفته ای دوست......خدا بس بزرگ است ومحرم راز 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ امشب... تصمیم بزرگ زندگیم میگیرم.... یه مهمون دارم واس انجمن.... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سر درد ممتد . و داستان همیشگی بد خوابی 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ امشب...تصمیم بزرگ زندگیم میگیرم.... یه مهمون دارم واس انجمن.... منتظر مهمان شما هستیم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ منتظر مهمان شما هستیم طول میکشه بیاد.... اونم باید تصمیمش بگیره.... دعوتش کردم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده