alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ امشب سعی کردم به تموم دوستان قدیمی سر بزنم و هنوز چند تاشون مونده. از همین جا اعلام میکنم که پروفایل خانوم زارع و میم شیمی و هانیه هم رفتم منتها نمیشد پیغام بدم. نه عمومی نه خصوصی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ شدید دلم گرفته...دارم مبارزه میکنم گریه نکنم... امشب بخاطره یه نفر ساعت 2اومدم انجمن.... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اغلب اوقات وقتی بهم خیلی خوش بگذره، نمیام تو فضای مجازی ک حتی بگم امشب خوب بود...دیشب هم یکی از اون شبای خوب بود ک از بعد ازظهرش شروع شد: سینما...قدم زدن تو خیابون ولیعصر...خرید کردن تو خیابون مفتح... همه اینا برای این برام لذت بخش بود ک هوا عالی بود یا ب تعبیر خودم هوا خیلی قشنگ بود...فقط نفس عمیق میکشیدم و بالذت قدم میزدم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فقط الان یکم ناراحتم ک چرا سیر بودم نتونستم تو اون هوای عالی بستنی قیفی یا ذرت مکزیکی بخورم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ دیشب...یه حس خوب داشتم...شکر حالم رو بهبوده... امشب...مهمونی که دوس دارم...امشب باید خوشحال باشم...خدایا کمکم کن... 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ 2 روزه دهنم سرویس شده از بس فکرم درگیره... امشب هم کلا قاطی کردم.... دارم دیوونه میشم از این فکرای مزاحم... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ امشب... حوصله ندارم. کلی کار دارم واسه تولد فردا ولی....دلم.لعنتی. 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ امشب خیلی دلم پره،خیلی دلم گرفته از خیلیا شاید بیشتر از خودم دلگیرم 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ امشب خيلي خسته ام ... اما بي خيال ... فرصت اندك است و مجالي نيست ! پس بايد شنگول بباشم :hapydancsmil: يك خنده خركي و بيخودكي با انرژي ادامه ميدهيم 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ بقول پوریا باید پر انرژی رفت جلو --- p.s : امشب هم داره میگذره ! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ امشب یاد دوستی افتادم که گفت یارو نقاش خوبی نبود ولی امشب راهش رو کشید و رفت.............. 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ امشب... تولد خواهرمه... هنوز حاضر نیستم.. طفلی رو انقدر اذیت کردم...از کنجکاوی واس کادوش خونه رو زیرورو میکنه.منم که هرهر میخندم. :ws28: تولدههههههههه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ امشب شب پر از بیم و امیده برام. به خاطر فردا البته ... بچه ها هر کی پستم رو دید از ته دل برام دعا کنه 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ امشب...خوووووب.شکر....یکم ناراحت شدم از کسی...اشکال نداره...آدمای امروزی جز دل شکستن و ناراحت کردن کسی چیزی ازشون برنمیاد... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ امشب.... میخوام برم خونه همسایه جونی جهیزیه شو مرتب کنیم... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ امشب که به امروز فکر میکنم روز خوبی نبود... صبح یه حرفی زدم برادرم ناراحت شد از دستم، بعد که خواستم از دلش دربیارم نشد... باز بعد از ظهر یه کار دیگه کردم دوباره فکر کنم ناراحت شد... سر شب یکی از رفقا جواب اس ام اسمو نداد از دستش دلخور شدم.... یه حرفی زدم بابام هم دلخور شد از دست من... یکی از دوستانو دیدم حالش خوب نبود از دست اونم ناراحت شدم... اصن یه وضع داغون و افسرده ای بود امروز... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ امشب.... از صبح حالم خوبه انقدر خندیدم سر درد دارم..... خیلی خوب بود.امشبم خوبه.باید کارامو تموم کنم. 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ امشب خودم سه تا رکوردمو زدم ۱. پونزده و نیم ساعت در طول شبانه روزو بیرون بودم ۲. در طول ۲ ساعت یه عکسی که با یه جمعی توش هستم ۶۸۰ تا لایک خورده. نمردیم و انقدر لایک به عکسمون دیدیم ۳. به مدت دو ساعت و چهل و پنج دیقه تو مطب دکتر معطـــــــل بودم + بسی خوش گذشت. امروزم پر بود از تجربههای جدید و دوست داشتنی 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ امشب خیلییییییییی خوبهههههه وای خدا عالیمممممممم.شکرت.خدایا ممنون که تنهام 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ امشب افتضاح سردرد دارم.دارم از استرس میمیرم خدایا این ترمم خوب تموم بشه. چشمام داره میسوزه انقدر کشیدم.خسته ام امشب با دل پر... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده