black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ امشب دلم براي دل گرفتگي هام تنگ شده من خيلي جيگرم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ دیشب بدترین شب شد...1ساله منتظره دیشب بودم...همه چی بهم ریخت... امشب منتظرم جواب بده فقط حتی یک کلمه.... 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ امشبی را شه دین در حرمش مهمان است...... 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ امشب خیلی خسته کتنده و کسل هست.دوست دارم زود تموم شه:((( 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ امشب وسایلهام رو آماده کردم و کلی کار دیگه انجام دادم چون باید دل بکنم . از چی؟؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟؟ دارم میرم سربازی . اینجا : 5 لینک به دیدگاه
sara 33 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ یه فیلم معرفی کردم که جمعا خانوادگی ببینیمخودم قبلا دیده بودمش یعنی هر ثانیه که میگذره بیشتر پی میبرم که انتخاب اشتباهی بوده فقط دعا میکنم بعد از تموم شدنش سالم بمونمیا به عبارتی سالم بذارنم کاش به ما هم میگفتید چه فیلمیه... لینک به دیدگاه
sara 33 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ امشب وسایلهام رو آماده کردم و کلی کار دیگه انجام دادم چون باید دل بکنم . از چی؟؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟؟ دارم میرم سربازی . اینجا : ایشالا سالم بریدو برگردید.. ما دخترا خیلی دوس داریم سربازی بریم.. ولی ما رو نمیبرن.. 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ همینجور دلم گرفته...غمگینم... خسته ام از این زندگانی...آخه تا کی قراره زنده گی اینجوری بگذره ای خدا... 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ شب خوبی بود با خواهرم بعد مدتها رفتم خرید خوش گذشت خدابا شکرت 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ مهمون داریم...خااااله جونم داره بافتنی یاد میده... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ چه شب ساکتی ست انگار هیچکس در دنیا نیست یا شاید هم من در دنیای کسی نیستم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ مثل همه شبای دیگه... تکراری بود. چه کنم با بی خوابی... 3 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ انشالاه شما هم میرید سربازی تا بدونید سربازی چی هست خدا قسمت هیچ کسی نکنه 1 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ مثل همه شبای دیگه... تکراری بود. چه کنم با بی خوابی... کاش منم مثل شما مشکل بیخواب داشتم هنوز ساعت پنج صبح هست وخوابم نمیاد ای روزگار لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ مهمونی خونه تازه عروس خوووووووشحااااالم و دوس دارم....:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ خستععععععععععععععععععععهههههههههههههههههههه ام امشب نبود عزیزانم رو باید کنارم حس کنم...سخته...خیلی... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده