Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ گریه... آهنگ... کلی با ماه حرف زدم... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ دلم بدجور تنگه واس دریا امشب... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ چقدر امشب دلم گرفته دلتنگم خدا هیچ کاری ازدستم برنمیاد ،تمام راهها بسته است 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ از امشب میخوام عوض شم خدایا کمکم کن... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ هوا عالیه امشب ینی تقریبا سرده... تو حیاط نشستم... ناراحتم یکم...ولی بیخیال...مهم نیست ....خودم مهمم.... خدایا شکر 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ امشب هم مثل دیشب و پریشب... پهلو درد همیشگی:icon_razz: دیگه امونم رو بریده لعنتی:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ وای بهترین شب امسالم بود... تولد نوه عمه جون فامیلای بابام... رقص و دیوونه بازی داداشم و پسرعمه هام... انقدر خندیدم که حالم خراب بود... ولی تا اومدم انجمن حالم بد شد دوستم خدافظی کرده بود و رفته بود.... ایشالا که زود برگرده... امشبم وارد ذهنم شد...یه خاطره از بهترینا... خدایا شکرت... 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ امشب رفتیم بیرون شام خوردیم الان که اومدیم خونه یادمون اومده پول غذا رو ندادیم:ws28: حالا فردا باید بریم باش حساب کنیم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ امشب عالی... دیدن بهترین فامیلا... مهمترینش دیدن اولین بار دختر عموم... یه حسی که درکش سخته ولی شیرینه.... امشب ورود یه نفر... خدایا شکرت... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ نمیزارم هیچ کسی جاتو ازقلبم بگیره این منم هیچ کس نمیزارم وارد زندگیم بشه وجای تورو بگیره آرامشم تویی حتی با تمام نبودنت آرامشی منی چون من تورو در قلبم دارم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ امشب به این فک میکنم که چقدر زود اوضاع زندگی عوض میشه. خیلی چیزا عوض میشه. دعا میکنم این تغییرات،از نوع خوبش باشه. برای همه. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ امشب کارت عروسیه پسرعموم مینوشتیم... حس خوبی بود... ایشالا قسمت خودم... 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ امشب منتظرم ببینم سرانجام والیبال چی میشه امیدوارم به مرحله بعد صعود کنیم؟آممممممممممممممین 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ امشب...عالیههههههه... تمرین رقص میکردیم با دخترعموم...واسه عروسی... انقدر خندیدم دلم درد کرد...:ws28: من از این کارا بلد نبودماااااا 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ امشب دعا کنین بتونم وایرلسو بکشم بیرون برقشو بتونم بکپم 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ عصر جمعه ست و منم توی خونه تنهام ... یاد گذشته ها میکنم و دلم میگیره ... دلم تنگه برای یه روزایی... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ امشب من و آتنا خبر خوشی رو شنیدیم ک باری رو از روی دوشمون برداشت این قدر خوشحالم ک میخوام زمینو گاز بگیرم :hapydancsmil: ان شاءالله همه دلشون خوش باشه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ امشب دوس دارم فقط توو اتاقم باشم و بیرون نیام 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ روز خوبی بود احساس میکنم کارای مفیدی انجام دادم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده