.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ امشب کاش میشد تموم نگرانی ها رو یکجا بالا آورد و خلاص شد.... 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ کاش درسا و کتابا خوردنی بودن اون وقت همین امشب یه دو سه تا کتاب میخوردم 11 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ امشب رفتیم شهربازی خیلی خوش گدشت:hapydancsmil: ولی بهتون توصیه میکنم اگه دیدین کسایی که سوار یه دستگاهی شدن جیغ نمیزنن دو حالت داره: یا فوق العاده بینمکه که حتی حوصله جیغ ردنم ندارن یا فوق العاده وحشتناکه اونقدر که دیگه جرئت جیغ زدن هم ندارن در حالت دوم به تنهایی سوار نشید روسری شال موبایل کیف پول... اینا رو هم به فنا رفته فرض کنین و در جهت حفظش هیچ اقدامی نکنید. فقط جونتونو بچسبید که زنده بمونید و با خودتون عهد کنید که دیگه از این خل بازیا درنیارین :| 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ تا 1 هفته شبام پراز استرس... مامانم... انتخاب واحد لعنتی... کلاسام... .... همه چی باز بهم ریخت.... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ امشب اولش کلی فکر و خیال اومد سمتم یا علی یعنی در عرض یه ساعت چنان رنگ رخسارم زرد شد:icon_pf (34):اما بعدش کلی امیدواری خدا داد بهم تا آخرین کورسوی نور امید باید مقاومت کرد و جنگید خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ خوشحالمممممممممممممممممم خوشبختمممممممممممممممممم پر از انرژی و پر از اضطراب ولی دلم روشنه 7 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ امشب خیلی دلتنگتم فقط خدا اندازشو میدونه.... دلم خیلی بهونتو میگیره.....:cryingf: 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ امروز کلی به امشب فک کردم که دیگه نباید تا دیروقت بیدار باشم ...راحت شدم ... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ میگه چند روز دیگه از پیشم میری میگم نه من که تنهات نمیذارم ولی میدونم که میذارم و همزمان گریهام میگیره خیر سرم میخوام اونو دلداری بدم خودم گریه ام میگیره! 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ امشب نشیمنگاهم درد میکنه از بس نشستم با عرض پوزش! 6 لینک به دیدگاه
aisan23 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ امشب دارم تصمیم می گیرم از فردا عوض شم 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی خیلی خوشحالم خدایا شکرت که ناراحتی تو دلم نموندمرسی امام رضا 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ خوب...بد....مختلط.... دلتنگ.... بی قرار..... خدایا.... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ چقدر دوست داشتم بخندم ازته ته دلم ،چقدر دوست داشتم خوشحال بودم خدا چی میشد منم میخندیدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ هنوز نگران... امشب... تظاهر به خوشی سخته... 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ امشب چقدر دلم هواي يك عبادت پاك بدون بهونه رو كرده خدايا دلم تنگه برات ! با اين همه عظمتت ، ولي من خيلي كم دارمت 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ امشب دوس دارم فک کنم دوس دارم بفهمم. 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ امشب هیچ چیزی نمیخوام فقط کاش میشد زمانو کشوند و کشش داد میدونم یه روز حسرت امشبو میخورم که یه دختر بیست سالهی با انرژی باشم و غم هیچ چیزیو تو دنیا نداشته باشم 6 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ امشب چه شبی است شب مراد است امشب 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ دارم از سردرد میمیرم...لعنتی امشبم قرص... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده