Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ امشب شب خوبیههههه:hapydancsmil: اخه من 21 سال پیش تو چنین شبی به دنیا اومدم میبینین تورو خدا پا قدمو؟؟؟؟؟؟؟ همه امشب پستای خوب گذاشتن و از شادیاشون میگن یکیش خودم 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ خوبه... آروم... سکوت... فکر... من... اون.... توخیالمون... ای خدا... 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ امشب هم مثه دیشب و همون دلشوره لعنتی حس میکنم قلبم داره کَنده میشه... 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ دیگه آرامش داشتن هم خطرناکه ممکنه بعدش یه طوفانی باشه هیچ چیز غیر قابل پیش بینی نیست ولی باز هم شکر... 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ بغض.... هوای سرد... نبودش... لعنت به من.... خدایا امشب زود صبح کن... 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ کاش امشب زود تموم بشه تا صبح طول میکشه بهوش بیاد و این به من هزار سال میگذره 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ دلم گرفته حال خنده ندارم.... مردم خوب ما این وقت شب طرقه بازی میکنن... و من 3متر هر 2دقیقه میپرم بالا با این صداهای عجیییییب.... خودم به خودم میخندم... خنگ شدم رفتم.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ بدترین شب.... از صبح چشمام خشک نشده... شکرت یک نفر هس که... 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ امشب رفتیم یکی از اشناها رو دیدیم الهی قربونشون برم دوتا پسر بچه دو قلو به دنیا آوردن یکیشون سبزه اون یکی سفبد خیلی خودمو کنرل کردم جلو مامانش نچلوندمشون ای خدااااااا 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ چقدر امشب دلم گرفته دارم ازبغض خفه میشم خدا تنهام نزار تواین حال تنهای تنها تنهااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ امشب نمیدونم چمه؟.....مریضم...دلتنگم....بغض دارم....اشک دارم......واقعا نمیدونم....فقط میدونم همه اینا بادیدن تو تموم شد......دوست دارم....:1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq 3 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ خدایاااااا امشب با چشمای پراز اشک با یه دل عاشق برای سلامتیش دعا کردم خدایا من طاقت ندارم ببینم که حالش بده خدایا خودت کمک کن زودتر حالش خوب بشه خدایا جونم بهش وصله آ.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ امشب خوشحالم... نگران ولی... نگران آینده... 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ خوابم میاد خستم نصف کارام مونده و دیگه نمیتونم انجام بدم داره مهمون میاد از پس خودم بر بیام کافیه دیگه مهمون نمیتونم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ باید تنها باشم.... باید امشب تصمیم بگیرم.... سخته... ولی غیرممکن نیست... خدایاکمکم کن... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ حق ندارم سمت گوشی برم... خودم این حق به خودم نمیدم امشب... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ دارم سکته میکنم دلم شکسته آه ه ه ه ه ه هههههههههههههههههه خدایا منو ببر پیش خودت خدایا صدای آه ام تا هفت آسمونت میره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده