y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ کاش امشب چون مرغ دلم توانایی پر گشودن داشتم... می پریدم و دور می شدم از این دیار زجرآور...از این دنیای به ظاهر واقعی... کاش...کاش می توانستم و هیچوقت به این دنیای سر تا پا جور و جفا قدم نمی نهادم... حال که بال و پرم شکسته و در کنج اتاق غم ها،زانوان غم را به آغوش گرفته ام و هیچ کدام از خیالاتم به واقعیت نپیوندید...تنها یک آرزو برایم باقیمانده... کاش دنیا خوب بود و چنین بی رحم نبود... اما صد حیف... 2 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ امشب تولد عشقمه ولی کنار هم نیستیم..... دلم خیلی براش تنگ شده.... برامون دعا کنید... 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ خوابم میاد ولی تازه مهمونامون تو راهن 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ به دنبال یک شب ارومم و هنوز جنگ ادامه داره ... 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ جای خالــــــیه بعضیا چـــــــــقدر احساس میشه اینجا امشــــــــب چــــــــــقدر دلم برا مهدی تنگ شده ( seyed mehdi hoseyni ) [h=1][/h] 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ جای خالــــــیه بعضیا چـــــــــقدر احساس میشه اینجا امشــــــــب چــــــــــقدر دلم برا مهدی تنگ شده ( seyed mehdi hoseyni ) از بستگان هستند؟ چرا بهش اس ام اس نمیدی امشب؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ از بستگان هستند؟ چرا بهش اس ام اس نمیدی امشب؟ سببی نه... اما از برادر هم بهم نزدیکتره... تو نوع خودش یه دونس... از همه لحاظ ... الان شمارشو داشتمم نمیشد... چون کلا تو دسترس نیست تحت هیچ شرایطی... تنش سلامت فقط... 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ سببی نه... اما از برادر هم بهم نزدیکتره... تو نوع خودش یه دونس... از همه لحاظ ... الان شمارشو داشتمم نمیشد... چون کلا تو دسترس نیست تحت هیچ شرایطی... تنش سلامت فقط... اگه دختر هستید از من نصیحت که به هیچ پسری ذره ای دلبستگی پیدا نکنید مگه اون پسر همسرتون باشه ، به هزار و یک دلیل ... 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اگه دختر هستید از من نصیحت که به هیچ پسری ذره ای دلبستگی پیدا نکنید مگه اون پسر همسرتون باشه ، به هزار و یک دلیل ... :w58: دلبستگی چیه:w58: دل آدم تنگ میشه واسه کسایی که میشناسه دیگه.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3خاصه یکی مثه مهدی که هر میشناستش تایید میکنه حرف منو... ایشون خودشو ثابت کرده از هر نظر تو انجمن 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ :w58:دلبستگی چیه:w58: دلم آدم تنگ میشه واسه کسایی که میشناسه دیگه.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3خاصه یکی مثه مهدی که هر میشناستش تایید میکنه حرف منو... ایشون خودشو ثابت کرده از هر نظر تو انجمن مثلا من اگه فردا شب نیام دل شما تنگ میشه برام؟ این میشه دلبستگی نداشتن 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ آرام تر از شبهای قبل خواهد بود.... کافیست... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ شب بسیار به یاد موندنی ای بود. اونقدر خندیدم که ماهیچه های لپم درد گرفت!!! 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ این شبها خالی از حضور تو/ پر از،نیکوتین کـــــافئین کدئین! 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ امشب بد جور نا جورم اومدم دقیقا همینو بنویسم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ بله امشب خواب به چشممون نمیاد خواهرمون داره از دست میره 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ من امشب خیلی حالم خوبه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده